MATRIŢA ZILEI – 09.11.2021/16.7.2.2.

1111 7
2222
6 9

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 1 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibraţia zilei de azi stă sub energia vindecătoare a cifrei 9 care manifestă iubire universală faţă de toate aspectele vieţii şi aduce dăruire necondiţionată, compasiune, putere de acceptare şi iertare. Poate propulsa anumite persoane pe o scară a popularităţii în anumite comunităţi, în ideea de a deveni modele sau antimodele, în funcţie de latura lui 9 care este îmbrăţişată. Totodată ziua de azi are predispoziţie spre răsturnări bruşte de situaţie, evenimente neaşteptate ce pot schimba cursul vieţii.

De aceea azi e nevoie de reflecţie interioară, de linişte şi pace, de a ne aduna dacă ne simţim copleşiţi de presiunile sociale din ce în ce mai mari. Energiile sunt destul de echilibrate azi, deşi totul pare destul de haotic. Răspunsurile pe care le aşteptăm nu pot fi cumpărate cu nimic din lumea materială deoarece schimbările lăuntrice se descoperă doar prin introspecţie, iar acţiunile noastre, vis a vis de ceea ce vine din exterior, este util a fi făcute cu mare chibzuinţă. Nimic nu e de făcut azi pe grabă. Dacă ne simţim copleşiţi de aşteptările altora, atunci e timpul să spunem pas la acele relaţii în care nu ni se permite să fim noi înşine. Măcar pentru o perioadă. Gândurile (1111) şi emoţiile (2222) dansează azi îmbrăţişate strâns şi pot fi cu adevărat benefice pentru noi, pentru că sunt susţinute în armonie (6) de planurile subtile (7) şi de puterea noastră de acceptare (9). Într-adevăr, sunt şi oameni care nu vor putea să se armonizeze la noile energii, dar e util de ştiut că nici măcar nu vor, alegând să trăiască în continuare în amăgire şi iluzie. Partea îmbucurătoare este, însă, faptul că numărul celor care aleg să-şi trezească conştiinţa este din ce în ce mai mare, iar viaţa frenetică le dezvăluie daruri şi motivaţii de care nu ar fi avut parte acum 2-3 ani. Un lucru este sigur: avem nevoie de timp şi spaţiu pentru a ne conecta cu interiorul nostru.

Recomandarea zilei. Armonia vine din credinţă, din bunătate, din iubire, din echilibrul dintre suflet şi minte. Pentru ca rodul dintre sentimente şi gânduri să existe (lipsa 3) este necesar să ne dezvoltăm imaginea de sine (lipsă 5), să muncim în sensul acesta (lipsă 4) din ce în ce mai mult, pentru că o dată ce am păşit pe acest drum de cunoaştere, înapoi nu mai avem cum să ne întoarcem. Putem eventual să râmânem blocaţi în anumite suferinţe, dar nu se poate să revenim la ce a fost. Mulți oameni vor să revină. Să revină la ce? Este imposibil. Lumea nu stă în loc pentru nimeni, iar cine nu se adaptează din mers din ce în ce mai repede, să fie sănătos. Selecţia naturală îşi pune pecetea.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 09.11.2021 la ora 09:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9256

Anca SOFIAN

Deja ai votat!