MATRIŢA ZILEI – 08.11.2021/15.6.1.1.

111111
22 5 8
6

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi aduce energia puternică a lui 8 și este despre curaj, temeinicie, forță interioară, disciplină și nu întâmplător coincide cu marea sărbătoare a Sfinților Arhanegheli Mihail și Gavriil. Sfântul Mihail reprezintă puterea lui Dumnezeu, poartă o sabie de foc și apără legile universale ale divinității iar Sfântul Gavriil este cel care aduce vești bune și poartă la el crinul neîntinatei bucurii, împreună ghidând și protejând oamenii, veghindu-le calea și ajutându-i să-și găsească propria putere interioară. Poate simțim că circumstanțele actuale sunt dincolo de puterile noastre, dar este util de știut că avem cu toții capacitatea de a gestiona orice situație. Energia zilei este puternică, de foc și instinctele agresive (111111) pe care le folosim unii dintre noi pentru a ne arăta forța sau puterea s-ar putea să nu fie o idee așa de bună. Mai degrabă ne putem folosi înțelept de comunicarea amiabilă cu cei din jur, de diplomație (22), de intuiția noastră (5) pentru a evita distrugerea echilibrului (6) și așa fragil. Luptele de putere de azi sunt dăunătoare, pentru că adevărata putere care ne ajută azi e cea interioară (8), care aduce tact, strategie și onoare. Aceste tipuri de putere nu trebuie confundate. E adevărat că multe persoane se angrenează în aceste jocuri de putere dar numai pentru că de fapt se simt în interior foarte slabi. O persoană cu adevărat puternică nu va intra în astfel de infantilități pentru că știe să distingă ce anume este benefic pentru ea, datorită conștiinței sale. Se va folosi de sabia de foc a înțelepciunii sale, la nivel metaforic, și vă mângâia cu crinul bucuriei pe ceilalți, întocmai ca și cei doi mari sfinți sărbătoriți azi.

De obicei, cei care au greutăți pe suflet sunt cei cu conștiința întinată din pricina unor acțiuni sau vorbe ale sale împotriva propriei persoane sau a altcuiva. Au subminat, au trădat, au vorbit neadevăr, au abuzat. Abuzul să știți nu vine numai cu sabia, cu biciul, cu toporul, cu pușca sau cu pumnul. Abuzul poate să fie o armă foarte subtilă cu care să rănești pe altcineva, iar asta se poate vedea cu ochiul liber în aceste vremuri. Abuzul este ceea ce se petrece acum, iar miliane de oameni nici măcar nu realizează că sunt abuzați, dimpotrivă se pare cumva că suferă de sindromul Stockholm. Un abuzator nu va dori binele abuzatului niciodată, dar absolut niciodată pentru că își va pierde obiectul controlat. Numai prin abuz poate să manipuleze și să-și controleze victima. Deci, să avem pardon. Oamenii care încep să aibă are mustrări de conștiință de multe ori se confruntă cu niște balauri groaznici care îi torturează: vina și rușinea și care îi fac să se simtă din ce în ce mai mici și mai nevrednici, pierzând prețuirea de sine și puterea personală. De cele mai multe ori devin și mai agresivi. Important de știut este că Dumnezeu este iubire pură, iar dacă avem impresia că pedepsește ne înșelăm amarnic. Ideea nu e să ne mustre conștiința în așteptarea unei pedepse divine, pentru că în fond singurele persoane care aplică pedepse suntem noi oamenii. Noi ne auto pedepsim prin gândurile noastre creatoare de situații care să ne îndeplinească dorința de pedeapsă. Ideea este smerenia și căința, iertarea și acțiunile de îndreptare. Dumnezeu, Universul, Sursa creatoare, Divinitatea sau cum doriți să îi spuneți este iubire, frumusețe, blândețe, integritate și ne va susține și ne va da puterea necesară atunci când avem curajul să ne descoperim scânteia divină din noi.

Recomandarea zilei. Calmul și răbdarea sunt mari virtuți. E util să ne abținem de la a reacționa agresiv, animalic atunci când ne simțim deranjați sau iritați de ceva anume. Este de asmenea de preferat să evităm jocurile de putere, indiferent că e vorba de cuvinte, acțiuni, autorități, statut, relații (soți, părinți-copii, frați/surori, șefi, prieteni, etc.) penjtru că singurul rezultat (lipsă 3) este conflictul care aduce dezavantaje tuturor (lipsă 9), aduce suferință fizică, psihică (lipsă 4), este o dovadă de lipsă de înțelepciune (lipsă 7), iar în astfel de timpuri, unitatea, înțelegerea între oameni, toleranța, respectarea granițelor celuilalt sunt singurele modalități de a birui asupra absurdităților care parcă au ieșit din cutia Pandorei și vor să ne înlănțuiască. Fiecare are dreptul să decidă pentru el iar ceilalți e util să se abțină de la judecăți și bârfe pentru că forțele întunecate joacă țonțoroiul când văd că noi le facem lucrarea prin astfel de comportamente.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 08.11.2021 la ora 08:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8256

Anca SOFIAN

Deja ai votat!