MATRIŢA ZILEI – 07.11.2021/4.5.0.0.

1111 4 7
22 5

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de magica cifră 7 și aduce o predispoziție spre visare, spre evadarea din realitate ori spre izolare, apar soluții miraculoase și pare că vine cu mici victorii, cu sentimente de împlinire. Este posibilă anticiparea unor schimbări care vin din ce în ce mai rapid și chiar dacă ,aparent, apare senzația că nu avem libertatea de a alege, de a decide sau de a prelua controlul asupra propriei vieți, energia zilei ne susține și nu ne lasă în voia sorții, dându-ne acea putere interioară care ne va conduce la varianta cea mai bună care poate fi aleasă. Suntem mult mai puternici decât credem și chiar nu e nevoie să facem nimic din ceea ce nu ne dorim.

Este foarte util să avem azi încredere în intuiția noastră pentru că ne va ajuta să acționăm cu integritate și cu perseverență (1111) în direcția potrivită pentru noi. Noi ne-am născut cu tot ceea ce este necesar pentru a reuși. Dacă vom începe chiar azi să ne confruntăm temerile (22), de mâine putem începe a ne trăi visele și ajungem în lumea fascinantă a luptătorilor înțelepți (7). Pe de altă parte, e util să înțelegem că înfrângerea unei temeri nu echivalează cu câștigarea războiului, pentru că acesta, știm bine că e departe de a se fi încheiat. Dar ne vine mult mai simplu în abordarea situațiilor care vin spre noi și care ne scot din zona de confort în permanență (5). Azi voința este destul de solidă și este recomandat să ne dăm voie să fim pur și simplu așa cum suntem. Fără măști, fără ascunzișuri, să fim autentici și sinceri. Pentru că asta este principala punte către sufletul nostru, acel colț plin de iubire și grație, unde ne găsim liniștea, pacea, unde ne simțim întregi.

Recomandarea zilei. Azi este o zi favorabilă să ne oferim propria companie și e util să încetăm să mai intrăm în diverse competiții, sau să ne comparăm cu alții, sau să arătăm că suntem cine nu suntem. Nu trebuie decât să fim ceea ce suntem de fapt: iubire autentică, bunătate, înțelegere, compasiune. În primul rând pentru noi. Apoi dacă suntem cu adevărat asta pentru noi, vom putea fi și pentru cei din jurul nostru. Și e tare important să nu confundăm iubirea necondiționată, pură și blândă cu acel tip de iubire care posedă (lipsă 6), sau care ne face să simțim gelozie pentru că ne lipsește controlul (lipsă 8), sau care presupune un anume sacrificiu (lipsă 9). De aceea e de preferat să folosim toate instrumentele care ne stau la dispoziție (lipsă 3), pentru a găsi calea către acel loc din inima noastră de unde ne putem conecta la sursa iubirii necondiționate și de o a amplifica apoi de la interior spre exterior. Deși s-ar putea să fie incomod pentru unii oameni să înceapă să se cunoască pe ei înșiși, pentru că această cunoaștere de sine vine cu stârnirea unor traume sau răni, cu durere, este important de știut că merită din plin, pentru că acel sentiment de împlinire care apare la întâlnirea sufletului propriu este o experiență de vârf extraordinară și cine reușește să o atingă este binecuvântat și nu se va mai întoarce niciodată la măștile fricii care îi torturau ființa atât de grotesc și îi sechestrau de libertate.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 07.11.2021 la ora 07:11 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7255

Anca SOFIAN

Deja ai votat!