MATRIŢA ZILEI – 06.11.2021/13.4.1.1.

111111 4
22
3 6

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi vine cu caracteristicile de armonie și de echilibru a cifrei 6. Este util să facem azi tot posibilul să evităm cearta, divergențele, scandalul întrucât energia totală a zilei predispune la tot felul de astfel de situații cărora dacă le dăm curs, rezultatul este unul destul de nociv atât pentru noi, cât și pentru cei din jurul nostru. Este foarte util să nu picăm în capcana orgoliului salvatorului pentru că există tendința de a ne lupta cu adevărurile celorlalți, proiectând asupra lor conceptele de bine sau rău și e posibil să ne-o încasăm, după care tot noi să fim ăia care se supără (111111). Există anumite limite pe care e util să ni le punem și în același timp există limite ale celorlalți pe care este necesar să le respectăm (4). Comunicarea este azi deficitară (22) în sensul în care lăsăm să ne iasă vorbe pe gură, fără să le trecem prin filtrul neocortexului și stârnim anumite dispute doar pentru că reacționăm instinctiv, animalic (6) iar ceea ce primim ca ”răsplată divină” (3) pentru aceste derapaje s-ar putea să fie destul de neplăcut. De aceea este util să fim foarte atenți la modul în care reacționăm la provocările exterioare și să ne abținem de la a comenta atunci când chiar e nevoie să păstrăm tăcerea. De asemenea aceste comentarii se referă nu doar la ceea ce spunem efectiv, ci și la gesturi sau la limbajul nonverbal, gen datul ochilor peste cap, strâmbături infantile, postură de ofensivă a corpului, toate aceste elemente fiind percepute energetic la nivel subtil. Dacă nu rezonăm cu ceva cel mai bine este să ne căutăm altceva de făcut, alt subiect de discuție, să evităm polemicile și contradicțiile. 6 ne ajută la stabilizarea echilibrului, dar merge pe principiul că în loc să ne dea pește, ne învață să pescuim. Cu alte cuvinte, e în sarcina noastră să folosim avantajele energiei, pentru că ne este pusă la dispoziție și nu ni se dă mură în gură, tocmai în ideea de a exersa răbdarea, cumpătarea și claritatea în gândire.

În relații, energia generală a zilei aduce mici tensiuni și de aceea este necesar să lăsăm spațiu partenerului/partenerei pentru că și ei au luptele lor interioare și cel mai bine este ca fiecare să își găsească propriile răspunsuri individual. Dacă relația este una solidă, bazată pe iubire, sprijin, respect, atunci aceste incursiuni separate în profunzimile fiecărui partener au rolul de a întări și de a-i ajuta să evolueze împreună. Dacă fundația relației este una bazată pe material sau dependență, atunci este bine de știut că fisurile se fac din ce în ce mai mari iar relația respectivă va fi ruptă de univers în cel mai scurt timp. Pentru bunăstarea pe termen lung a relațiilor este nevoie ca ambii parteneri să se cunoască pe ei înșiși, să știe ce doresc de la relația respectivă și să funcționeze ca o echipă.

Recomandarea zilei. Fiind o zi destul de încărcată, este util să ne golim puțin mintea de gânduri, ascultându-ne sufletul (lipsă 5). Predispoziția este de a ne imagina atât de multe scenarii (lipsă 7), în marea lor majoritate neplăcute, încât să avem senzația că ni se învârte capul din cauza acestor drame de noi create. Dacă respirăm puțin, ne organizăm mintea (lipsă 8), descoperim care este de fapt situația reală și că toate aceste gânduri provocate de frică și anxietate dispar ca prin farmec și că ne-am torturat singuri fără temei. Și pe lângă asta mai agasăm și pe ceilalți din jurul nostru (lipsă 9). Putem exersa iertarea, atât față de ceilalți cât și față de noi înșine, evocând mental toate acele situații când am fi putut acționa sau comporta cu iubire față de noi sau față de alții și nu am făcut-o, dezvăluind acel gol dureros și umplându-l cu sentimente de dragoste, blândețe și compasiune. Astăzi, cu puțin efort ne putem aduna și ne putem îmbunătăți calitatea relațiilor pentru că deși energia totală a zilei pare ușor potrivnică, avem latura pozitivă a lui 6, armonia, care ne vine în ajutor și care ne susține și ne sprijină.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur pare astăzi, 06.11.2021 la ora 06:11 (dimineața)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6254

Anca SOFIAN

Deja ai votat!