MATRIŢA ZILEI – 12.11.2021/10.1.8.8.

111111
222 88

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 3 și aduce integrare și adaptabilitate în contextul unei noi crize existențiale, ce reprezintă rezultatul unor noi schimbări ce apar la orizont si care este firesc să se întrevadă după această perioadă în care totul clocotește din ce în ce mai tare. E posibil să ne aflăm într-un impas pentru că ne-am abătut de la cale. Viața esta e ca un labirint și se întâmplă să mai dăm și de anumite fundături din când în când. Unora dintre noi le lipsește firul Ariadnei în acest context, dar asta numai pentru că, din orgoliu nemărginit l-am refuzat din startul călătoriei. Totuși , cifra trei simbolizează trinitatea, circuitul ceresc, iar lumina ne va arăta calea până la urmă, indiferent dacă avem acel fir sau nu. Ideea este să ne dăm voie să ne ascultăm simțurile, corpul, vocea interioară. Cât timp nu ne vom privi în interior cu simț de răspundere, ci ne vom evita și vom tegiversa întâlnirea cu cea mai împortantă ființă din viața noastră, adică adevăratul eu, lumea va fi cu susul în jos, haosul va înghiți armonia și totul va fi rece, tern, insipid, incolor, inodor. Fără farmec sau speranță.

Energia este tare dubioasă azi, în sensul în care supraîncărcarea căsuței lui 1 (111111) aduce un fel de nebunie, de ieșire din minți, întrucât presiunea este atât de mare, energia, comunicarea (222) nu fac față asaltului de gânduri, iar abuzul de putere în numele responsabilității, a datoriei este destul de ridicat și nociv (88). Suntem repeziți, dorim atît de mult să deținem controlul în toate aspectele vieții, vrem neapărat să fim văzuți, ascultați, să ni se dea dreptate încît facem praf rahatul, cum s-ar spune, și ne risipim în direcții nepotrivite, suntem puși pe harță, avem tendința de a-i teroriza pe ceilalți.

Recomandarea zilei. Avem cumva noroc de energia generală a lui 3 care ne ajută să ne adaptăm și să ne reconfigurăm, prin razele de optimism și jovialitate care ne trag din cercul vicios al laturii negative 1-8. Azi suntem forțați să facem câțva pași înapoi pentru a ne reconfigura traseul și pentru a ne îndepărta în ideea de a vedea mai bine imaginea de ansamblu, de a căuta noi soluții la situațiile existente, soluții care există, dar care trebuie descoperite (lipsa 3). E mai bine să lăsăm acțiunile pentru altă zi, pentru că azi nu facem decât să forțăm lucrurile din neîncredere în sine (lipsă 5), trufie, aroganță, lipsă de iubire față de viață (lipsă 6). Dacă suntem azi așa de aprigi e posibil ca, fizic, să obosim în uraganul ăsta de nervi (lipsă 4) și să dăm vina pe divinitatea care pedepsește (lipsă 7) pentru tot ce se întâmplă la nivel colectiv (lipsă 9). Atenție , este doar o zi încărcată și e util să respirăm, să ne adunăm și să ne reamintim că suntem mai puternici decât credem și că ne putem învinge temerile, fricile, anxietățile, disperarea din cauza întrebării privind sensul vieții, pentru că de fapt despre asta este vorba. Un fel de angoasă de deznădejde, care ne este indusă și pe care o putem anihila cu puterea gândului frumos. Cu calm și înțelepciune, cu blândețe putem transforma această zi într-o zi perfectă, dacă suntem atenți la interiorul nostru care ne transmite semnale de avertizare și ne ghidează subtil.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 12.11.2021 la ora 12:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3251

Anca SOFIAN

Deja ai votat!