MATRIŢA ZILEI – 13.11.2021/11.2.9.9.

111111
222
3 99

FOC – 1,5,9 – 8 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 4 format din reguli, tipare născute din determinare și curaj în fața schimbărilor. Totdată ceva azi se stinge definitiv pentru a lăsa loc altor evenimente să se nască, să crească și să se dezvolte. E util să ne întrebăm dacă am învățat lecția ce tocmai s-a terminat, în ideea de a ști dacă suntem repetenți, recidiviști în cadrul acesta, pentru că dacă nu am trecut acest test, vom repeta experiența, care va veni cu și mai multe provocări. E important de știut dacă am rămas datori cu ceva la lecțiile prețioase ale Universului. Poate că ni se pare că totul e nedrept, dar este util să știm faptul că absolut orice experiență este reglată de divinitate, iar lecțiile neplăcute sunt firești în evoluția noastră pentru că doar ele au capacitatea de a ne trezi conștiința.

În continuarea energiei de ieri, azi aduce la fel de multă nerăbdare, agitație, crize , văicăreală, supărare (111111) pentru că ne simțim călcați pe coadă din ce în ce mai tare și nu avem voință și nici motivație pentru a ne scoate din aceste gânduri distructive. Tot așteptăm salvatori (99). Să vină cineva, oricine și să facă pentru noi, să ne ajute, să ne salveze de noi, de situații, de evenimente, să ne dea, să ne ofere, să, să, să… NU vine nimeni. Încă o dată. NU vine nimeni. Este lecția noastră și noi avem datoria de a o învăța. E util să comunicăm (222), să ne informăm, să ne adunăm forțele și să facem ceva inspirat, diferit, nou nouț pentru a ne putea schimba situația actuală (3). Și e util s-o facem cu calm, fără revoltă, să privim din alte unghiuri tot ce se întâmplă să fim atenți la mesajele subliminale transmise de oamenii păpușarilor care au menirea de a ne deruta și de a ne deturna de la cale.

Recomandarea zilei. Nu trebuie omis faptul că toate transformările profunde au nevoie de timp, răbdare și cumpătare. Numai cei care își găsesc propria înțelepciune (lipsă 7) și își caută ghidarea interioară (lipsă 5), fără să mai țină cont de nimic din exterior reușesc să se ridice, să se echilibreze (lipsă 6) și să pornească la drum. Iar pentru asta e nevoie de o inimă ușoară ca pana, ceea ce înseamnă o viață demnă și asumată (lipsă 8). Chiar dacă experiențele noastre aduc și nereguli (lipsă 4) de la legile universului, este util să conștientizăm și să ne îndreptăm. E de preferat azi să fim așezați și să luăm lucrurile ca atare, să practicăm detașarea și să nu ne abatem de la cerințele adevărate ale sufletului, pentru că îndeplinirea lor este ceea ce ne salvează, de fapt, din interior. Repet, salvarea vine din interior și fiecare, la nivel individual, trebuie să facă ceva, fără să mai stea cu mâna în poală sau să se smulgă de păr în așteptarea cuiva sau a ceva din exterior pentru a-i rezolva situațiile de viață.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 13.11.2021 la ora 13:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4252

Anca SOFIAN

Deja ai votat!