MATRIŢA ZILEI – 14.11.2021/12.3.10.1

MATRIŢA ZILEI – 14.11.2021/12.3.10.1.

1111111 4
222
3

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia lui 5 care schimbă tiparele și care are rolul de a ne scoate din ce în ce mai mult din zona de confort. Valurile de energie pe care unii dintre noi o percep foarte ciudată și puternică în această lună, în această zi scaldă întreaga umanitate și curăță, purifică prin energia focului toată uscăciunea omenirii, care a luat proporții colosale și care otrăvește lent, dar sigur. Universul, prin metodele sale de selecție naturală, prin sistemul său de autoreglare face ordine pe pământ. Întradevăr, totul este foarte intens și ne scoate puternic din zona de confort cu care am fost obișnuiți în ultimele zeci de ani. Sunt unii care se țin atât de strâns de lumea veche, încât șansele de a o lua razna sunt foarte mari. Energia puternică de azi este complet imprevizibilă și poate trezi anumite calități parapsihice în unii dintre noi (1111111). Căsuța lui 1 atinge azi apogeul de supraîncărcare cu 7 elemente de foc, puternic și mistuitor. Este necesară o atenție sporită la tot ceea ce facem azi, cum reacționăm, cum ne manifestăm, deoarece explozia este garantată, dacă nu știm cum să ne temperăm. Azi exită tendințe de atingere a unor libertăți, pe care nu ni le-am fi permis dacă nu ne-ar fi ajuns cuțitul la os, de căutare a independenței, de dezbrăcare de convingeri inutile și putrezite. Comunicarea, energia, activitățile, toate au ca punct comun îmbrățișarea unui stil de viață din ce în ce mai simplu și fără frici în ceea ce privește viitorul (222), pentru că lucrurile se accelerează și tot mai mulți oameni se trezesc din somnul ignoranței și încep să își pună întrebări cu privire la țesătura asta cusută cu ață albă. Se aprind beculețele, apar idei noi (3) și dacă, în trecut, acestea treceau limita imaginației, în aceste timpuri și vremuri devin din ce în ce mai plauzibile. O dată cu conștientizări puternice, energia zilei revigorează starea de sănătate a multora dintre noi (4), pentru că realizează că multe din afecțiunile care le dau bătăi de cap, apar pe fondul unor emoții și a unor frici născute din vechea paradigmă materială și din strânsoarea limitărilor autoimpuse care încep să cadă pe rând, dezvăluind cauze ale unor somatizări, conflicte emoționale, care, o dată descoperite și conștientizate, se vindecă miraculos.

Azi este tare utilă cumpătarea și renunțarea la absurdul material, la identificarea cu lucruri, oameni, roluri sau situații. Cumpătarea ne ajută la restabilirea echilibrului și a armoniei în aceste situații cu care ne confruntăm și cu care mulți dintre noi nu ne-am mai întâlnit în aceste timpuri. Unele persoane care poartă magia anilor ce le-au nins tâmplele, vor ști ce e de făcut pentru că au mai întâlnit astfel de vremuri de restriște, de cumpănă și lipsire de libertăți. Lor le va fi mai ușor de trecut prin aceste situații, iar noi am putea să îi întrebăm, să le cerem sfatul sau să îi rugăm să ne povestească experiențele lor, pentru a ne putea face o idee și a ne căuta soluții în trecut ce pot fi adaptate prezentului.

Recomandarea zilei. Energia noncoformistă a zilei ne va ghida spre soluții inedite de ascultare a sufletului și de îmbunătățire a imaginii de sine, chiar dacă fenomenele parapsihice își vor face simțită prezența, iar noi vom putea crede că am înnebunit. Este util de știut că în unii dintre noi se trezesc la viață anumite capacități ce au rolul de a-i ajuta să se adapteze la noile sisteme ce conturează viața. Universul ne oferă daruri cu care noi ne putem adapta la schimbările firești și inevitabile ale omenirii. Trăim vremuri speciale și suntem binecuvântați cu lecții fascinante și vindecătoare pentru un șir lung de generații încercate. Tot ce trebuie noi să facem este să ne ascultăm sufletul (lipsă 5) din ce în ce mai mult pentru a ne echilibra și a învăța iubirea, armonia (lipsă 6), pentru a ne întări credința (lipsă 7) și puterea personală, pentru a ne asuma faptele, gândurile, emoțiile (lipsă 8) și pentru a ne izbăvi, a ne salva din acest context (lipsă 9) care va aduce o purificare a omenirii, o versiune îmbunătățită a ei. Este o zi foarte intensă în care e util să reflectăm, să avem răbdare, încredere în forța divină și în noi înșine.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 14.11.2021 la ora 14:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5253

 

Anca Sofian

 

 

 

Deja ai votat!