MATRIŢA ZILEI – 15.11.2021/13.4.11.2.

1111111 4
222 5
3

FOC – 1,5,9 – 8 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi vine cu energia care stabilește cumva echilibrul, cu calitățile cifrei 6: armonie, pragmatism, sexualitate, material. Totodată, energia intensă a lui 1 rămâne neschimbată, adică încă ne confruntăm cu impulsivitate crescută, cu fanatism, ideologie dusă la extrem, cu abilități de a atinge în realitate, lumi imaginare. Energia lui 6 este compusă din determinarea de a sparge tiparele, pentru a restabili o anumită ordine, ca rezultat al adaptabilității la ceea ce se conturează în urma gândurilor și emoțiilor noastre. De asemenea, azi intuiția se manifestă și vine în sprijinul nostru.

Instigarea la revoltă împotriva unei anumite doze de scalvie, agățarea de materialism sunt nepotrivite, întrucât aduc și mai multe lanțuri. Dacă ne gândim bine, ceea ce considerăm a fi lanțuri, nu are putere suficientă de a ne ține legați deoarece totul este erodat și într-o avansată stare de uzură. Este vizibil cu ochiul liber că aceste tentative de înlănțuire devin din ce în ce mai disperate, se întind capcane pentru atingerea scopurilor machiavelice și din această disperare se apelează la trucuri , tertipuri și reguli imbecile numai pentru a se atinge ținta stabiltă și pentru care s-a plătit un preț inimaginabil. Veste bună este prețul nu l-am plătit noi, ci cei care au acestă angoasă de disperare de a ne vedea pe toți împunși cu țepușele de otrăvire a ființei. Ne putem simți împovărați peste măsură (1111111) de anumite tipare pe care le percepem ca fiind responsabilități, că ne aflăm în incapabilitatea de a schimba anumite situații, circumstanțe, evenimente, că acțiunile, gândurile ne domină, că nu suntem în controlul propriului destin și că altcineva îi dictează cursul. Nimic mai fals. Dacă ne ascultăm sufletul, vocea interioară descoperim că e timpul să alegem să nu ne mai complacem într-o situație negativă, dacă nu ne simțim fericiți a venit momentul să schimbăm lucrurile pentru că este în puterea noastră, numai dacă ne dăm noi înșine voie. Comunicarea, conexiunea cu semenii noștri, iubirea, recunoștința (222), încrederea în noi, jonglerea cu informațiile (3) sunt instrumente foarte puternice pentru a putea obține o victorie împotriva sistemului care ne dorește îngenunchiați și loviți, vătămați (4).

Recomandarea zilei. Ne-au obișnuit să jonglăm cu prea multe lucruri simultan, ni s-au indus nevoi artificiale, ni s-a spus că trebuie, trebuie, trebuie… trebuie casă (nu cămin), servici (nu o muncă ce ne aduce bucurie), familie (aici sunt multe, prea multe de spus), cumpărături (tot felul de lucruri inutile), medicamente (ne-au transformat din sănătoși în bolnavi de la vârste fragede), ni s-au programat creierele cu anumite standarde de frumusețe, de conviețuire, de modă, de hrană, de petrecere a timpului, ni s-au dat doze mici de satisfacție iluzorie, care au dus la transformarea noastră în niște dependenți de material și acum ni se iau, iar sub presiunea sevrajului, suntem manipulați pervers să ne hibridizăm sufletul în numele științei, a tehnologiei, a progresului, pentru că altfel ni se pune eticheta analfabeților funcționali și suntem loviți în nevoia noastră de bază, de a fi acceptați, iubiți, incluși. De aceea este util să ne bazăm pe încrederea proaspăt dobândită în noi și să ne reamintim în fiecare clipă că suntem în deplin control al propriului destin, că e important să ne uităm înăuntrul nostru, că pacea, liniștea, armonia (lipsă 6), se află acolo unde țintesc ei, în suflet, credință (lipsă 7), putere (lipsă 8), în uniunea nostră colectivă (lipsă 9). De aceea ne vor instiga unii împotriva altora, ne vor împărți, se vor juca cu psihicul nostru, vor lovi în emoțiile noastre, în rădăcina energetică. Important este să ne ținem tari, fermi, cu conștiință, cu onoare și lumină, cu mult curaj, pentru că destinele noastre se află cu adevărat în mâinile noastre.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 15.11.2021 la ora 15:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6254

Anca SOFIAN

Deja ai votat!