MATRIŢA ZILEI – 19.11.2021/17.8.15.6.

111111 7
22 5 8
6 9

FOC – 1,5,9 – 8 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 1, dar ca un 1 absolut, 10, format din 1- caracter, psihic și 9 – viziune, generozitate, sclipire, peste care se adaugă valoarea lui 0 absolut, la modul totul sau nimic. Ne referim azi la înfrângerea cu cutezanță a temerilor, simțim din nou căldura, lumina, bucuria de viață deoarece am început să ne cunoaștem adevărata putere ce zace în noi. Simțim nevoia să ajutăm, să fim altruiști, suntem deschiși la comunicare, suntem calmi (22), iar în plan personal relațiile noastre sunt ca niște cireși înfloriți în luna mai. După atât de multă negură și pâclă în viețile noastre apar în sfârșit fâșii de cer azuriu, iar noi suntem foarte entuziasmați și energici. Parcă ni se ia vălul de pe ochi și vedem din nou culoarea vieții, începem să ne trezim simțurile, să respirăm din nou după o lungă perioadă în care căile respiratorii ne-au fost obturate . Am scăpat de anumite conflicte, am scăpat de anumite temeri, credințe limitative ce erau doar o povară foarte grea. Bineînțeles, e util de știut că lucrurile, deși au azi nuanțe de roz, ele tot aduc anumite ieșiri din zona de confort, dar partea minunată este că, acum, oamenii care s-au metamorfozat întru tocmai ca fluturii, știu cum să abordeze noile provocări, găsesc mult mai repede soluții, știu exact care le sunt punctele forte , precum și cele pe care e de preferat să și le dezvolte, încep să audă din ce în ce mai tare vocea interioară (5) și chiar o și ascultă. Atrag armonia (6) și cu înțelepciune (7) reușesc să organizeze (8) acele lucruri din viața lor astfel încât devin modele și surse de inspirație și pentru ceilalți (9). Chiar dacă tensiunile se mențin (111111), energiile de foc spintecă exteriorul și ard cu putere pe lângă noi, suntem protejați de scutul nostru interior și de întreg Universul pentru că am început să vibrăm la unison.

În inimile noastre se află aceeași partitură ca cea a divinității și este de dorit s-o urmăm și să falsăm cât mai puțin pe portativ, deoarece există posibilitatea de retrogradare. Și e firesc, deoarece acest sistem de credințe în care mai întâi negăm viața, divinitatea și apoi să suferim pentru a putea fi izbăviți, este absolut firesc și uman. Nouă ne place mântuirea, pentru că e în natura umană să păcătuiască, să facă anumite greșeli, să încalce reguli, pentru că numai așa putem evolua, și numai prin izbăvirea acestor nuanțe de dualitate putem gusta din fericire. Este un ciclu al omenirii, pentru a fi izbăviți, păcătuim, aceste atitudini fiind chimice în corpul nostru, fiecare emoție având un anumit flux hormonal, propria rețea neuronală. Atunci când emoțiile devin dureroase, insuportabile, singura cale de a le depăși vine din interiorul nostru, prin acea mântuire. Deci, muzica asta are un ritm ciclic și prin ea evoluăm, chiar dacă uneori aruncăm imperfecțiunea lumii în foc, o topim și refacem, din aceeași materie, altceva nou. Asta se întâmplă și acum și suntem binecuvântați de Univers că ni s-a dat darul de a experimenta aceste evenimente în această existență

Recomandarea zilei. Este de preferat azi să alegem cinstea, asertivitatea, blândețea,ne putem juca puțin în sensul în care putem fi ușor imprevizibili, deschiși la nou, chiar ușor maleabili, dar fermi totodată. Cei care încă sunt rigizi și se lasă pradă impulsurilor primare, instinctelor, nervilor, furiei, înverșunării sau urii s-ar putea să li se pară această zi una destul de neplăcută. Energia zilei, însă este per total favorabilă, dar numai pentru cei care lasă orgoliul la o parte și aleg să se predea universului, aleg să își asculte inima, aleg iubirea și toleranța. Azi este o zi bună pentru inovații, îmbunătățiri și chiar dacă rezultatele nu se văd pe loc (lipsă 3), iar unii e posibil să resimtă oboseală (lipsă 4), ceea ce e și firesc după toată această săptămână plină de energii foarte intense, e util să știm că ideile bune vin atunci când suntem relaxați, când ne detașăm și trăim în prezent.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 19.11.2021 la ora 19:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1258

Anca SOFIAN

Deja ai votat!