MATRIŢA ZILEI – 20.11.2021/9.9.5.5.

111
222 55
99

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 2, dar ca un 2 absolut, și aduce calm, liniște , protecție. Energiile aprige ale lui 1 în sfârșit s-au domolit, după multe zile în care am fost peste măsură de agitați, tensionați și nervoși. Azi emoțiile (222) mângîie cu blândețe gândurile (111) , iar vocea interioară ne vorbește atât de clar și atât de frumos (55). Suntem activi azi și tot ce facem, vine atât de inspirat. Acțiunile noastre de azi sunt benefice în cadrul familiei, în grupul de prieteni, în societate, în general. Suntem volubili, vorbăreți, avem viziuni largi (99) și ieșim din tipare. Suntem admirați și ne prezentăm ca modele de succes pentru alții. În vremurile astea atât de tulburi și de tensionate, am negociat la sânge libertatea noastră, drepturile noastre și am deschis o nouă linie temporală unde am fost urmați de cei care s-au trezit din ignoranță, și-au dat seama că ceea ce protejează energia lui 2 este sufletul nostru, esența noastră divină, că suntem mai mult decât trupul nostru, decât bunurile noastre, suntem mult mai mult decât rolurile pe care le hrănim în exces.

Azi avem o senzație de renaștere, vedem lucrurile altfel, lăsăm în urmă definitiv ceea ce nu ne mai folosește. Ne-am jelit atașamentele și ceea ce am considerat noi ca fiind pierderi. Unii au fost zguduiți, au trecut prin etapele procesului de doliu, dar au înțeles că e timpul să se ridice și să meargă din nou pe noua cale ce se deschide la orizont. Pentru asta a fost nevoie doar de un singur pas mic, dar de o importanță uriașă. Așadar, azi, divinitatea ne binecuvântează cu mici miracole, cu oportunități, iar noi la schimb oferim răbdarea noastră și efortul de a rămâne în această nouă vibrație, fără a mai reveni la vechile atitudini. Este important să ne menținem pe această nouă realitate și să insistăm asupra cristalizării ei.

Recomandarea zilei. Azi putem călători, face o excursie, putem schimba puțin peisajul, ne putem juca sau face ceva nonconformist drept recompensă pentru ceea ce am dus la nivel energetic în ultima perioadă. Deși per total, energia zilei este de foc, azi avem de a face cu latura feminină a elementului Foc și predomină tăria de caracter, încrederea, sensibilitatea și dezvoltarea cumpătată a relațiilor de orice fel. Deși azi suntem hotărâți, generoși, amabili, este util să fim atenți la capacitatea de adaptare (lipsă 3) și la anumite aspecte ce țin de înțelepciunea în curs de dezvoltare (lipsă 7), pentru că avem predispoziție, la polul opus, de răzbunare (lipsă 6), de acțiuni tiranice, despotice și temperamentale (lipsă 8), ceea ce ne pot aduce anumite neplăceri de ordin fizic sau psihic (lipsă 4). Aceste lucruri au șanse minime să se manifeste, dacă ținem orgoliul feminim în frâu și dacă ne acordăm nouă și celor din jur blândețe și înțelegere.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 20.11.2021 la ora 20:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2259

Anca SOFIAN

Deja ai votat!