MATRIŢA ZILEI – 21.11.2021/10.1.6.6.

111111
222
66

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 3 și aduce tendințe de adaptabilitate, iar noi descoperim noi modalități de a face față circumstanțelor schimbătoare, găsim soluții, finalizăm anumite proiecte începute de ceva timp. Ne bucurăm pentru că atingem anumite scopuri, unele din dorințele noastre cele mai fierbinți se îndeplinesc, iar noi suntem entuziasmați. Energiile lui 1 aduc un nou val de tensiuni (111111), dar le echilibrăm (66) destul de ușor cu ajutorul comunicării, a diplomației (222) și prin capacitatea noastră de a pune în practică idei pline de inspirație. Totodată instinctele puternice protectoare care vin în sprijinul apărării teritoriilor și a granițelor, de a avea grijă de noi și de cei din jurul nostru se activează. Tăria de caracter și curajul ne ajută să temperăm anumite situații coflictuale la care suntem martori și să restabilim pacea, liniștea și armonia. Energiile masculine și feminine, focul și apa, sunt frumos sculptate de energia de sinteză generală a zilei, 3, și au ca rezultat autodepășirea , aspirații înalte, prosperitate și abundență, dezvoltare și progres.

Azi pofta de viață, entuziasmul, nerăbdarea, impulsivitatea își pun amprenta peste noi, iar din punct de vedere sentimental, jarul pasiunii și dispute pline de temperament duc la împăcări cu năbădăi, pasionale și aprinse.

Provocări și obstacole sunt depășite, iar noi avem sentimente de exaltare și mândrie la care e util să fim atenți pentru a nu hrăni ego-ul și orgoliul. Este drept, ne-am zbătut să ajungem până aici, însă nu e cazul să ne culcăm pe-o ureche și e de preferat să ne menținem cu picioarele pe pământ și să nu uităm că nu toată suflarea ne împărtășește bucuria, dat fiind că forțelor întunecate nu le iese socoteala și numărătoarea. E în regulă să ne simțim triumfători, cu condiția să ne păstrăm vigilența și să nu lăsăm emoțiile astea de prea mult entuziasm să ne devieze de la cale.

Totodată, săbătoarea ortodoxă de azi, Intrarea macii Domnului în Biserică sau Ovidenia este considerată a fi o zi a luminii, a educației sufletului, a răbdării , a sfințirii de minte, a curățării sufletești și ne evocă circumstanțele în care Fecioara Maria a intrat la vîrsta de 3 ani (energia lui 3) în templul sfânt pentru a primi educația și învățăturile divine, pentru a se adapta la lumina sfântă și pentru a cultiva răbdarea și bunătatea și a dezvolta energia sacră feminină. Nimic nu e întâmplător.

Recomandarea zilei. Este utilă exersarea răbdării astăzi, pentru că impulsivitatea atinge cote destul de mari, iar ghidul interior (lipsă 5) este copleșit de trăiri psihice intense, care îl acoperă, la fel cum apucăturile instinctuale domină înțelepciunea (lipsă 7), având azi tendința de a ne demonstra puterea și forța, din orgoliu (lipsă 8) și grandomanie (lipsă 9), munca noastră interioară precum și regulile interioare fiind ușor sabotate (lipsă 4), iar noi să risipim energie prețioasă (lipsă 3). La început cultivarea răbdării și a concentrării este destul de dificilă, dar dacă avem tenacitatea de a ne ține de ea, atunci vom putea face și vom avea parte de miracole și lucruri remarcabile care să ne bucure ființa. Dacă totul e la locul potrivit, lucrurile vor curge de la sine, iar generozitatea Universului ne va răsfăța plăcut.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 21.11.2021 la ora 21:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3251

Anca SOFIAN

Deja ai votat!