MATRIŢA ZILEI – 25.11.2021/14.5.10.1.

111111 4
222 55

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 7 și aduce înțelepciune, curaj, protecție divină, aliniere la vibrația Universului, manifestare rapidă și de dorit a tuturor gândurilor noastre. După toate câte s-au petrecut în ultima vreme în viețile noastre, ne simțim copleșiți și epuizați. De aceea, azi este util să ne punem anumite granițe (4) în ideea de a putea să ne auzim mai bine vocea interioară, fără bruiaje și influențe externe. Pentru asta e nevoie să ieșim din turmă (55), să sfidăm anumite reguli absurde și imbecile, să ne folosim de diplomație și calm (222) în tot acest proces, pentru a putea lucra la îmbunătățirea versiunii noastre de acum. Ne-am dezvoltat curajul, răbdarea. Având în vedere toate provocările cu care ne-am confruntat până acum, experiențele și evenimentele cu care am avut de a face, ne-au călit, să-i spunem, iar acum suntem în stare să gestionăm orice apare cu calm, stoicism și multă înțelepciune (111111). Și e mare lucru, pentru că mulți oameni nu au reușit aceste lucruri, fiind înfrânți de gândurile obsesive, de frici, de temeri și de umbra lor cu care au luptat în loc să și-o transforme în aliat. Unii oameni au decis să pornească pe alte drumuri și e perfect în regulă asta. Ceea ce e util pentru noi este să învățăm să le respectăm alegerile, dar, în același timp, să fim fermi în ale noastre și să ne apărăm adevărul propriu, cu curaj, diplomație și determinare.

Am fost trași din toate părțile, am fost tracasați, constrânși, am fost împinși până la granițele noastre cele mai îndepărtate și am trecut și dincolo de ele, ieșind din zona confortului și a cunoscutului și datorită acestor lucruri am ajuns să ne cunoaștem mult mai bine, să ne întâlnim autenticitatea și adevăratul nostru sine, compus din infinite fațete. Suntem mult mai puternici decât cred ei , răbdători și curajoși, iar asta îi înfurie și sunt ca niște hiene disperate. Cine a reușit să își păstreze demnitatea, starea de gratitudine, de recunoștință, cine a reușit să treacă de filtrarea negativului și să se concentreze asupra aspectelor frumoase și binecuvântărilor din viața de zi cu zi, cine a făcut față acestor presiuni și hăituri mișelești sunt oamenii pe care energia lui 7 îi răsplătește și le oferă miracole.

Marea majoritate a oamenilor vor să se încadreze în celebra cutie pentru a nu fi respinși sau judecați, iar ceilalți să nu creadă ca sunt diferiți, pentru că le asta le aduce un oarecare confort, o siguranță fragilă, dar existentă. Dar, cu toții avem momente în care dorim ieșirea din confort. Macar o dată în viață ”ne-a spus lumea” că am înnebunit. Asta pentru că nu există om pe fața pământului care să nu aibă o mică taină ori un acel ceva care la un moment dat va dori să iasă din cadru, să se exprime măcar puțin. Dar revin apoi la normalul care, deși mulți nu văd asta , se schimbă și el în timp. Cu alte cuvinte „normalul” o ia razna și el uneori. Iar fiecare din noi are o mică ciudățenie, dacă e să îi spunem așa, cu care ajungem la epuizare în încercările noastre de a-i șterge vizibilitatea. De aceea am ascuns bine cine suntem cu adevărat, și i-am convins pe ceilalți că suntem ca ei. Energia zilei de azi ne aduce reconfigurarea credinței stupide că e bine să fim ca toată lumea și să încetăm să ne mai ascundem ciudățenia, pentru că tocmai asta ne face speciali. Și Universul ne va da o nouă lecție prin care ne va dezbrăca de secrete și de ascunzișuri, în ideea descoperirii originalității noastre și de a străluci în întunericul care se pare că devine tot mai negru și mai sumbru.

Recomandarea zilei. Am fost cu toții testați. Am avut parte cu toții de diverse experiențe destul de dure, iar dezvoltarea puterii interioare doar așa se face. Din afara zonei de confort. Caracterul nostru, dacă e sculptat frumos în emoții înălțătoare și cu harul divin, ne demonstrează că provocările pot fi depășite, că informațiile acumulate pot fi prelucrate cu succes (lipsă 3) în ideea acumulării de resurse pe toate planurile (atât material, cât și spiritual), în restabilirea echilibrului (lipsă 6), că putem accesa tainele succesului (lipsă 7) și a puterii interioare (lipsă 8) pentru a putea evolua și a împărtăși asta și celorlalți (lipsă 9). Atenție azi la impulsivitate și la lupta inutilă ce se naște din orgoliu și tiranie. Energia focului este intensă, iar pentru cei care încă nu au trecut de anumite teste poate aduce divergențe și conflicte care dăunează. Intuiția vine azi în ajutorul nostru și ne susține mult, însă e nevoie să o ascultăm și să ne temperăm impulsurile agresive, gândurile persistente și accesele de furie și revoltă. E o zi bună pentru aventură și inițiere în noi taine, pentru a ne consolida relațiile, sau pentru a medita în solitudine, în ideea de a ne conecta mai bine la sufletul nostru, de a ne arăta exact așa cum suntem.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 25.11.2021 la ora 11:25.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7255

Anca SOFIAN

Deja ai votat!