vineri, martie 29, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 24.11.2021/13.4.9.9.

MATRIŢA ZILEI – 24.11.2021/13.4.9.9.

1111 44
222
3 99

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 6 şi aduce echilibru, armonie, omenie în contextul unei zile mai puţin tensionate, în care ne putem găsi liniştea în confortul căminului, ne vindecăm cu iubire şi blândeţe. Azi suntem mai chibzuiţi, mai înţelepţi, intuim bine situaţiile şi avem încredere în sentimentele noastre, în emoţii frumoase (222) pe care le nutrim pentru semenii noştri (99). Este foarte util pentru noi să nu ne amestecăm în bârfe sau în situaţii care nu ne privesc. Indiferent de cum acţionează cei din jurul nostru, este de preferat să nu luăm nimic personal, pentru că orice s-ar spune sau s-ar face e de fapt despre persoana respectivă iar noi o vedem ca pe un atac personal numai atunci când se află şi în noi acele lucruri care ne deranjează, ca într-o oglindă magică ce redă cu fidelitate nuanţe, tonuri şi energii. Azi se văd rezultatele (3) muncii bine făcute (44) şi ne arată forţa, acţiunea, principiile masculine (1111), creativitatea care ne răsplătesc pentru consecvenţa şi determinarea cu care am trecut prin ultima perioadă.

Energia zilei aduce şi perspicacitate, agerime, o capacitate bună de gestionare a resurselor şi ne ghidăm pe propriile simţiri, ne bazăm pe propria judecată, fără a căuta sfatul altor persoane, pentru că de multe ori acele persoane ne-ar putea oferi soluţii în funcţie de propriile lor credinţe şi adevăruri, care nu ni se potrivesc. Deşi la prima vedere energiile zilei ne fac să părem de gheaţă, inabordabili, este doar o modalitate de a ne proteja latura sensibilă, călcâiul lui Ahile cum s-ar spune.

La polul opus, dacă ne lăsăm pradă gândurilor disfuncţionale şi căutăm în exterior ceea ce nu poate fi găsit decât în interior, este posibil să manifestăm cruzime, furie, revoltă, viclenie, răzbunare, gelozie sau invidie, pentru că neputinţele noastre au ca bază întâmplările din trecut pe care le percepem nedrepte, ataşamente absurde, dependenţe de oameni care se desprind, în mod firesc de noi, atunci când dorinţa noastră de a-i controla începe să îi agaseze, să îi sufoce. E de preferat să încetăm lupta şi să ne acceptăm vulnerabilităţile, să renunţăm la toate acele comportamente şi tipare de gândire, care, de atâta timp se pare că nu ne aduc niciun beneficiu, să evităm minciuna şi victimizarea, precum şi căutarea de vinovaţi din exterior şi să fim atenţi la principiul “Precum în cer, aşa şi pe pământ”. Acest principiu este atât de bine subliniat de Cele Șapte Oglinzi Eseniene ale Sufletului, care ne reflectă în personele şi evenimentele din jurul nostru, exact ceea ce este în interiorul nostru. Oglinzile noastre sunt la tot pasul şi este foarte important să privim foarte atent la ele. Este ceva ce nu ne place acolo? Păi acel ceva se află cu siguranţă în interiorul nostru. Nu trebuie să ne privim chipul în oglinzile din casă, ci în cele din oameni şi evenimente. Doar astfel ne vom putea schimba viaţa! Universul ne pune în faţă aceste oglinzi, nu ca o pedepsă, ci pur şi simplu, ca nişte consecinţe a ceea ce suntem noi cu adevărat şi nu a ceea ce îi lăsăm pe ceilalţi să creadă. Universul nu ştie ce e minciuna. De aceea, atunci când semnătura noastră energetică are o vibraţie cu frecvenţă scăzută, apar în exterior exact acei oameni şi circumstanţe care să reflecte asta, deşi majorităţii oamenilor îi vine foarte greu să accepte acest lucru. Universul energetic şi informaţional ne cunoaşte şi ne ştie exact aşa cum suntem şi nu vom putea niciodată să îl păcălim. Dimpotrivă, ne păcălim singuri şi ca atare, primim la schimb doar evenimente, lucruri, situaţii sau oameni care sunt false şi care aduc cu ele suferinţă.

Oglinzile Eseniene sunt aspecte profunde ale noastre şi conţin în esenţa lor principiul adevărului şi a rezonanţei. Nicio întâlnire nu este întâmplătoare, în fiecare persoană pe care o întâlnim este o parte din noi, suntem interconectaţi, iar aceşti oameni sunt o reflectare fidelă a interiorului nostru.

Oglinda 1. Ceea ce vedem în exteriorul tău este o reflecţie fidelă a ceea ce suntem noi în acel moment. Este foarte important de reţinut că oglinzile reflectă atât conştientul, cât şi inconştientul, părţi din noi aflate în suferinţă, răni vechi, neconştietizate, în virtutea cărora am acumulat mânie şi ripostă distructivă şi autodistructivă. Această primă oglindă ne arată furia, frustrarea şi nesinceritatea din noi. Bineînţeles, dacă atragem oameni şi evenimente care aduc în viaţa noastră sinceritate, bucurie şi împliniri, înseamnă că aşa suntem şi noi, oameni sinceri în intenţii şi aspiraţii în fiecare zi.

Oglinda 2. Atragem ceea ce judecăm. Observăm deseori acest tipar în multe aspecte din viaţa noastră dacă suntem foarte atenţi. Există o mare diferenţă între a observa şi a judeca. Când judecăm, lucrurile la care opunem rezistenţă sunt cele pe care le hrănim şi le atragem în vieţile noastre. Rolul acestei oglinzi este acela de a ne determina să conştientiza să discernem şi să ne asumăm responsabilitatea acolo unde aruncăm vina pentru neîmplinirile noastre, uitând că tot noi le-am creat. O atitudine continuă de judecare şi condamnare va atrage acelaşi gen de circumstanţe, oameni şi evenimente în viaţa noastră.

Oglinda 3. Ne arată ceva ce am pierdut, la care am renunţat sau care ne-a fost luat. Când vedem ceva ce ne place în altă persoană, dorind acel lucru în viaţa noastră, această situaţie ne reflectă un dor subconştient şi o regăsire a ceva ce am pierdut sau ni s-a luat într-una din existenţele noastre universale. Deseori dorim să redobândim acel ceva pierdut sau luat . Poate fi vorba de bucurie, inocenţă, iubire pe care sinele nostru doreşte să le atragă din nou. Aici îşi are originea şi gelozia. Această oglindă este foarte importantă deoarece are misiunea de a ne ridica nivelul de vibraţie.

Oglinda 4. Reflectă o iubire uitată. Poate fi vorba şi de un mod de a trăi, o relaţie, pierdute prematur, nedrept sau neterminate. Oricum ar fi fost, e necesar să ne asumăm faptul că tot noi am fost principalii furnizori de nefericire, iar acum această oglindă are scopul de a ne face să conştientizăm, şi să schimbăm procesul gândirii şi a emoţiilor, abordând aceste experienţe echilibrat, cu înţelepciune şi onestitate.

Oglinda 5. Ne arată un aspect al mamei sau al tatălui care se manifestă. Vorbeşte de relaţia pe care o avem noi, de fapt, cu Dumnezeu. Ne pune faţă în faţă cu toate adevărurile legate de părinţi, de neam, cu programele energetice şi informaţionale moştenite transgeneraţional. Atunci când ne alegem un partener, căutăm să semene cu mama la bărbaţi şi cu tata la femei. Şi deseori se întâmplă să preluăm comportamentele lor sănătoase sau nu, cu care suntem familiari încă din copilărie. Părinţii îl reprezentau pe Dumnezeu atunci când eram copii. Acum acestă oglindă ne arată că e necesar să stăm faţă în faţă cu trecutul şi să ne asumăm să fim autonomi, să ne căutăm pe noi înşine în interior, independent de convingerile şi programele cu care am fost crescuţi, astfel încât să ne urmăm propria cale, ce elimină blocajele energetice ca urmare a interferării cu energiile, cu gândurile şi emoţiile celor din neam şi duc în cele din urmă la vindecare şi la magia creării propriei lumi exterioare, în acord cu beneficiile Legilor Universului.

Oglinda 6 Reflectă părţile întunecate ale sufletului reprimate şi condamnate care se manifestă prin oameni sau situaţii ce apar. Vorbim aici de umbra noastră, acea noapte întunecată a sufletului, acea parte din noi pe care nu o iubim şi pe care nu o acceptăm. Această oglindă ne pune faţă în faţă cu cele mai teribile frici ale noastre. Ea ne obligă să ne conectăm la cele mai mari spaime ale subconştientului. E nevoie să conştientizăm şi să aprofundăm faptul că în noi există deopotrivă şi lumină şi umbră, şi bine şi rău. Oglinda aceasta ne ajută să ne acceptăm şi să ne integrăm sănătos ambele părţi, să ni le asumăm, să le cunoaştem. O dată ce reuşim să ne vedem pe noi înşişi şi să ne acceptăm ambele laturi, atragem sentimentul de plenitudine, ne simţim întregi şi compleţi.

Oglinda 7 Este oglinda conceptului de sine atât la nivel conştient cât şi inconştient. Astfel, atragem acei oameni care oglindesc părerea pe care o avem despre noi înşine. Puterea acestei oglinzi e foarte mare, întrucât nu suntem tot timpul conştienţi de relaţia pe care o avem cu noi. Cei din jur se poartă şi se comportă cu noi, aşa cum noi înşine ne comportăm cu noi. Dacă avem stimă de sine scăzută, atunci vor apărea oameni în viaţa noastră care ne vor trata cu lipsă de respect. Dacă suntem plini de mânie, ranchiună, lipsiţi de iubire atunci şi oamenii care ne apar în cale se vor comporta asemenea cu noi. De obicei aceşti oameni sunt cei mai mari învăţători care ne ajută să ne reglăm relaţia cu noi înşine, care ne ajută să accesăm vibraţii de frecvenţă înaltă pentru a ne schimba lumea exterioară şi a atrage iubire, fericire, recunoştinţă.

Recomandarea zilei. Azi universul ne oferă din generozitatea lui, din abundenţa lui dacă ştim să primim şi să mulţumim. Tot ce ţine de pasiune, iubire, sexualitate, generozitate (lipsă 6) poate fi fructificat atât de plăcut dacă suntem atenţi la acea voce interioară, la imaginea de sine (lipsă 5), la asumarea responsabilităţii (lipsă 8) şi la conexiunea cu sinele nostru superior, cu planurile subtile care ne vegehează şi ne protejează (lipsă 9). În principiu, energia zilei este echilibrată şi presupune o stare de a fi conectaţi cu sufletul nostru în ideea de a putea beneficia de aspectele plăcute ale sale. Prin exerciţiul privirii interioare, către suflet, devenim conştienţi că atunci când ne îndreptăm ochii spre o oglindă, imaginea reflectată este exact cum trebuie să fie, iar dacă lumina care există în noi străluceşte, vom simţi bucurie, pe când întunericul abisal şi dureros ascuns cu mare dibăcie, aduce suferinţă, tristeţe, dezgust, invidie, furie, etc. Tot ce este în interiorul nostru apare în exterior sub forma oamenilor, evenimentelor, circumstanţelor, lucrurilor care ni se întâmplă.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 24.11.2021 la ora 11:24.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6254

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
11 ° C
11.1 °
8.2 °
61 %
1.8kmh
99 %
vin
18 °
sâm
23 °
Dum
24 °
lun
25 °
mar
16 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta Consiliului Județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...