MATRIŢA ZILEI – 23.11.2021/12.3.8.8.

1111
2222 88
33

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 5 și aduce puțină aventură, riscuri, un fel de negoț la sânge pentru ceea ce ne îngrădește. Respingem reguli, ca urmare a tuturor informațiilor culese, creăm noi oportunități prin felul nostru de gândire liberă, realizăm că lumea noi ne-o conturăm și dacă tot o facem, de ce să nu fie specială? 5 ne ajută azi cu încrederea în noi, prin energia sa, Universul ne vorbește la nivel colectiv, ne îndrumă și ne ghidează.

În continuare, energiile sunt destul de tensionate, iar forța energiei masculine este egală cu forța energiei feminine și apar diverse ciocniri atât la nivel mental (1111) cât și la nivel emoțional (2222). Totodată tendința de a lupta pentru putere, poziție socială, statut, vizibilitate, autoritate (88) este destul de mare și aduce cu sine destule situații ciudate. Azi vorbim de strategie, intuiție, capacitate de analiză, eficiență, perseverență, dar și determinare și o foarte bună comunicare, încununate de diplomație și anticipare. Azi este o zi prielnică și pentru revelații, avem idei sclipitoare (33), dar totdată poate aduce și o întunecare a rațiunii, dacă lăsăm atributele mai puțin benefice ale lui 1 și 8, respectiv tiranie și abuz de putere să se manifeste. Avem nevoie să fim cât se poate de realiști în ceea ce privește viața noastră, să ne temperăm instinctele și emoțiile prea puternice, care nu doar că ne destabilizează, dar ne fac pe unii dintre noi să o luăm iar de la început.

Recomandarea zilei. Putem da dovadă azi de imaturitate și avem dispoziții oscilante. Este util să ne observăm și să ne folosim experiențele și înțelepciunea dobândite pentru a contracara efectele nedorite ale laturii întunecate ale energiilor zilei. Putem deveni orice azi sau o putem da în bară destul de tare dacă nu suntem atenți la mesajele tainice ale Universului. Nonconformismul zilei ne poate sabota dacă nu suntem pe fază și dacă rămânem blocați în vreo amintire din trecut sau pe vreo proiecție din viitor. Timpul prezent și auto-observarea sunt atât de importante azi. Dinamismul zilei ne îndeamnă la anumite forme de meditație, în vederea fructificării energiilor, pentru că, deși sunt intense, dacă le accesăm latura funcțională, avem roade bogate. Rândul 2,5,8 ne spune că azi ceea ce e util pentru noi să facem este să ne temperăm, să ne căutăm trusa de prim ajutor și s-o avem în permanență la noi. Ea trebuie să conțină calm, mulțumire, blândețe, limpezire a gândurilor, observare și o doză mică de șmecherie pentru a putea face față termenilor duri de negociere în ceea ce privește tranzacțiile pe piața sufletelor. Chiar dacă azi voința nu se manifestă și poate avem de suferit deoarece nevoile noastre materiale (lipsă 6) nu sunt satisfăcute iar tentativele exterioare de a ne face să ne pierdem încrederea în noi (lipsă 5) sunt destul de puternice, este util de știut că dacă facem puțin efort (lipsă 4), și ne concentrăm cu înțelepciune asupra gândurilor noastre creatoare (lipsă 7), putem construi lumea așa cum ne dorim noi (lipsă 9). Cu binecuvântare de la Univers, reușim să depășim acele situații atipice, care ne pun la încercare.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 23.11.2021 la ora 23:11.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5253

Anca SOFIAN

Deja ai votat!