MATRIŢA ZILEI – 28.11.2021/17.8.13.4.

11111 4 7
222 88
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 1, ca forță psihică echilibrată ce acționează ferm cu înțelepciune și o asumare bine făcută a tot ceea ce rezultă ca urmare a faptelor, schimbărilor și reacțiilor emoționale. Azi ne vine destul de ușor să identificăm cauza sau cauzele în care se merită să ne investim puterea personală și energia (222), pentru că Universul ne arată cum să facem diferența între ceea ce este puterea autentică și cea iluzorie (88). Ne oferă toate informațiile (3) pe care trebuie să le cunoaștem pentru a face munca frumoasă (4) și de a fi generoși acolo unde este cazul. Dăm dovadă de o anumită înțelepciune bătrânescă (7), să-i spunem, care ne temperează și ne ajută să evităm să ne compromitem integritatea în ideea păstrării unui anumit statut sau funcție de conducere, indiferent că vorbim de activități, relații, proiecte sau alte domenii din viața noastră, pentru că există anumite predispoziții la ieșiri temperamentale și orgolii fără sens (11111). Ce gândim azi se întoarce la noi (dat fiind numărul impar de canale de comunicare a energiei din căsuța lui 1) și dacă gândurile sunt puternice în manifestare, este util pentru noi să le emitem în numele bucuriei, a recunoștinței, a iubirii, a atingerii de obiective mărețe și frumoase.

Este posibil să fie nevoie să preluăm controlul asupra unor situații care se pare că degenerează în ideea obținerii de rezultate optime și benefice pentru toată lumea. Provocarea de azi vine în contextul unei atente prioritizări a cauzelor pentru care merită să ne folosim talentele și strategiile, acolo unde puterea noastră personală dă randament maxim. Tot ceea ce ar putea aduce rezultate nesatisfăcătoare, dar în care învestim, doar pentru că ne trezește o anume emoție, fie că e vorba de lucruri sau persoane, ne știrbește din energie și din resurse și de aceea este tare important să fim atenți la aceste aspecte.

Diplomația ajută azi foarte mult pentru că ne învață să avem o relație corectă cu puterea de care dispunem. Si aici vorbim, atît de puterea personală, cât și de cea pe care o exercităm în relații. Totodată, ne ajută în relațiile amoroase, de dragoste și iubire, pentru că are rolul de a cultiva maturitatea și aduce împlinire pentru toate persoanele implicate. E o zi bună pentru a fi îndrăgostiți, pentru a simți exaltarea fluturașilor din stomac pentru că această stare de îndrăgostire, de însuflețire, în combinație cu energia lui 1 ne face să mutăm munții din loc și să facem posibil imposibilul, să cunoaștem necunoscutul, să vedem nevăzutul și să auzim ceea ce, de obicei trece pe lângă urechile noastre fără a băga de seamă. Îndrăgostirea de care vorbesc se referă la mult mai mult decât la o relație romantică, pentru că ne putem îndrăgosti în mii de feluri. De muzică, de activitățile pe care le facem, de cer, de nori, de soare, de profesia care ne place, de natură, de o carte, de un tablou, de o sumedenie de alte lucruri care trezesc în noi acea forță peste care suflă Divinitatea cu tandrețe.

Recomandarea zilei. Este o zi tare energică, cu voință, cu iubire, cu dorința de a fi mai presus de a avea. Suntem și facem. Cu drag, cu determinare, cu motivație. Este util de știut însă că oamenii care aleg cealaltă fațetă a energiei pot pica în capcana tiraniei, a abuzului de putere, pot deveni maniaci ai controlului pentru că nu-și ascultă sufletul (lipsă 5) care le indică ce cale să aleagă și ajung să privească cu invidie și cu ranchiună tot ceea ce este în jurul lor, ajung să se răzbune și să creeze dezechilibre peste orice situație sau în relația cu orice persoană cu care interacționează (lipsă 6), se îndepărtează de viziunea dătătoare de speranțe și posibilități (lipsă 9). Dar, repet este doar o alegere a lor. Azi aduce o lecție foarte importantă prin care energia lui 1 ne învață cum să aplanăm sau să evităm conflicte, cu forța iubirii. Regulile zilei sunt simple de urmat și cu puțintică atenție reușim să facem o rețetă proprie de validare, prin sentimentul sănătos de încredere în sine și o doză rezonabilă de recunoaștere primită din partea celorlalți. Puterea și autoritatea sunt extrem de seducătoare și ne pot ispiti, iar dacă picăm în plasa lor, devenim ușor dependenți de ele. Iar cine câștigă tronul, va dori să-l păstreze, cu orice chip, chiar dacă toate jocurile de putere din spatele jilțului sunt extrem de dăunătoare. În aceste vremuri se simte această energie la nivel colectiv, acolo unde lupta pentru putere este crâncenă. O intuim cu toții și o simțim ca o senzatie viscerală de nesiguranță, însoțită de schimbări mai puțin benefice, iar integritatea psihică, emoțională și fizică ne sunt provocate puternic. De asta ziceam că începem să vedem lucruri nevăzute dacă alegem partea luminoasă a puterii în combinație cu iubirea. Să ținem minte că lucrurile care ne aduc putere nu sunt în planul material, ci în noi, în capacitatea noastră de a ne strădui să devenim versiuni din ce în ce mai bune și de a cultiva iubirea, blândețea și recunoștința.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 28.11.2021 la ora 11:28.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1258

 

Anca SOFIAN

Deja ai votat!