MATRIŢA ZILEI – 29.11.2021/18.9.14.5.

11111 4
222 5 8
99

FOC – 1,5,9 – 8 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 2 care aduce energia feminină care să tempereze energia de foc, masculină ce presupune dominație și supunere. Cifra 2, caracterizată de calm și protecție temperează cu grijă și ne face receptivi față de cei care au nevoie de ajutor. Este util azi să ne aplecăm asupra relațiilor noastre și să fim acolo pentru cei care au nevoie de noi și ne solicită ajutorul. Cu toții avem nevoie de a fi îngrijiți la un moment dat, este absolut normal și firesc. În unele momente căutăm, metaforic, protecția maternă care ne mângâie blând, ne încurajează, ne oferă validare, tandrețe și iubire. Ceea ce mulți oameni nu înțeleg, este că acea protecție după care tânjim se află chiar în noi și este cea mai tămăduitoare din câte există. Dacă reușim să o accesăm, să facem cunoștință cu ea, atunci Universul ne va așterne în cale oameni care să reflecte aceste caracteristici, care vin, de fapt, din noi. Energia puternică și mentală a zilei pare dură și deloc cocoloșitoare, aduce unde de rațiune și gândire în perspectivă (11111), pune în ordine sentimentele și emoțiile confuze care ne dezorientează și ne face ezitanți (222). Intuiția și ghidul interior (5) ne ajută să alegem la momentele potrivite când să acționăm rațional și când e util să ne lăsăm pe mâna emoțiilor, acționând instinctual, pentru a atinge o formă optimă, atât în plan fizic, cât și în plan spiritual (4). De asemenea, asumarea, datoria, iubirea și responsabilitatea (8) ne susțin pe calea capacității de a simți și de a susține și pe ceilalți (99). Este ceva firesc, ca azi când energia generală a lui 2, în combinație cu calitățile lui 9, cu asumarea lui 8 și cu psihicul de neclintit a lui 1, să vină în sprijinul nostru, să purtăm de grijă celorlalți, să observăm dacă sunt obosiți, să pregătim o cină, să fim acolo dacă ni se solicită, să facem lucruri pentru consolidarea relațiilor noastre (linia 2,5,8). Îi putem ului pe cei din jurul nostru cu capacitatea noastră extraordinară de a găsi în noi resursele necesare pentru a ne susține atât pe noi cât și pe ceilalți, pentru a oferi necondiționat, de a deține izvoare nesecate de putere și rezistență.

Totodată, azi avem nevoie de conectare profundă la nivel mental cu toți cei cu care interacționăm. Azi mințile noastre flirtează și fac schimb de informații prețioase. Gândurile se tachinează, se hârjonesc, ca într-un ritual de împerechere, pentru a da naștere ideilor noi și cu potențial, în timp ce energia mamă a lui 2 veghează cu blândețe aceste jocuri fascinante.

Recomandarea zilei. Este util să ne oprim dacă avem impulsul de a guverna prin forță orice aspect din viața noastră pentru că orice acțiune de acest fel este sortită eșecului. Victoria, triumful se obțin azi cu diplomație și cu control mental, fără a pica în plasa manipulărilor și a folosi aceste energii cu rea credință, pentru a ne satisface orgolii, vicii și dependențe de putere iluzorie asupra evenimentelor sau oamenilor din viața noastră. Este doar risipă inutilă de energie prețioasă (lipsă 3) care se face fără înțelepciune sau talent (lipsă 7) și care transmite Universului vibrația noastră pecetluită de frecvențe joase. Bineînțeles, el ne va alinia la abuz, la manipulare, la situații în care suntem victime ale furiei altora, ale nedreptății, ale evenimentelor, circumstanțelor și oamenilor care ne aduc experiențe neplăcute, creând astfel un echilibru perfect (lipsă 6), o congruență între ființa noastră, gândurile, emoțiile, faptele și vorbele noastre. Deci, este de preferat să ne aliniem centrii energetici astfel încât să atingem vibrații cât mai ample, care ne dăruiesc în schimb pace, liniște, abundență. Rebeliunea, răscoala, nesupunerea , certurile, confuzia sau dorința de a străluci deșart cu orice preț, ar fi util să fie eliminate de pe lista noastră de azi, pentru că o dată prinși în fluxul acesta de energii, va trebui să facem eforturi foarte mari de a ne echilibra din nou. E ca și cum înotăm și suntem prinși de curentul care ne duce în largul mării. Dacă încercăm să înotăm împotriva fluxului, nu ajungem nicăieri, marea ne trage înapoi în larg. Singura cale este să înotăm paralel cu țărmul și vom ajunge înapoi la mal, pe diagonală. Este necesar să ne cunoaștem adversarul, pentru ca lupta să fie dreaptă. Or, aceste emoții și gânduri sunt mult mai puternice decât noi și numai cu încredere în noi, înțelepciune și strategie le putem învinge. Și această victorie nu este finalul, este doar un început. Viața ne oferă nenumărate șanse, întâlniri minunate, aventuri, dar și încercări și obstacole. Adesea, aceste încercări se dovedesc a fi cele mai mari binecuvântări deghizate, dacă știm să ne folosim de energia lui 1, de acțiune și de control al gândurilor, susținută de cea diplomată, calmă și protectoare a emoțiilor lui 2.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 29.11.2021 la ora 11:29.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2259

Anca SOFIAN

Deja ai votat!