vineri, martie 29, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 30.11.2021/10.1.4.4.

MATRIŢA ZILEI – 30.11.2021/10.1.4.4.

11111 44
22
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 2 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația de azi este dată de energia cifrei 3 și aduce un tonus bun, plin de viață, voiciune, indiferent de tensiunile care se pot isca pe parcursul zilei. Apare ca un rezultat la felul în care am învățat să ne adaptăm la tot ce reprezintă schimbarea și fără să picăm în capcane puse de exterior, respectăm anumite reguli care ni se pare de bun simț, pentru că, deși unele nu au de a face cu rațiunea, știm că sunt câteva pe care alegem să ni le atribuim pentru a asigura buna funcționare a lucrurilor în planul acesta material. Într-adevăr, determinarea (11111) și calmul (22) aduc rezultate benefice (3), ne ajută să ne putem îndeplini munca, misiunea (44) pe cât se poate, iar 3-ul general al zilei ne îndeamnă la veselie și bucurie în acele activități pe care le considerăm ca fiind muncă.

Sf. Andrei sărbătorit azi, ne oferă din energia sa la modul că ne ajută cumva la pescuirea înțelepciunii în condițiile în care azi aceasta se manifestă destul de firav. Povestea spune că el întărea pe cei credincioși, îi îmbărbăta spre răbdarea muncilor vremelnice, învățându-i că nicio muncă a vremurilor nu este vrednică pe lângă răsplătirea bunătăților care vin pe urma muncii întru divinitate, Hristos. El a fost totodată ocrotitorul dacilor, strămoșii noștri, oameni drepți și curajoși, muncitori și care ne-au lăsat ca moștenire prețioasă, multă înțelepciune și cunoaștere, care se aliniază, deloc întâmplător la energia lui 3, cunoaștere, învățătură, hărnicie, vitalitate, semerenie, onoare.

Puterea noastră de azi, curajul, siguranța, moralitatea se manifestă vesel prin jocul lui 3 cu cei 5 de 1, dacă știm cum să găsim latura luminoasă a energiei. Munca de îmblânzire a leului se face cu tact și cu voință, iar azi voința își face firav apariția, ca o fecioară sfioasă, iar noi e de preferat e s-o ajutăm să prindă încredere.

Azi se încheie vibrația lunară a lui 2. Luna noiembrie își ia rămas bun, iar energiile tensionate și vulcanice încep să se stingă treptat. Lasă loc lunii decembrie care, per total are o vibrație 3 și va aduce mai multă bucurie, veselie, dar și risipă. Vom primi din ce în ce mai multe informații și ne vom adapta mult mai bine la timpurile care vin, găsind în permanență soluții noi și optime pentru fiecare situație sau provocare în parte.

Recomandarea zilei. E util să fim atenți la apucăturile noastre de azi. Suntem foarte agitați și tindem să ne grăbim, să ne risipim energia peste tot. Ne apucăm de o mulțime de lucruri și nu mai terminăm niciunul. Vorbim mult. Foarte mult. Suntem acidulați și ne răsuflăm repede pentru că nu avem răbdare să ne ascultăm vocea interioară (lipsă 5), suntem predispuși la cheltuirea banilor, la mici dezechilibre financiare (lipsă 6), sunt momente din zi în care uităm să mai trăim în prezent, conectați la sursă (lipsă 7), facem lucruri pentru care nu ne asumăm responsabilitatea (lipsă 8), apoi ne tragem rolul de victimă în așteptarea salvatorului (lipsă 9). Stop. Energia ultimei zile din această lună de foc ne mai dă o lecție pe ultima sută de metri, iar noi, dacă am lucrat cu noi, dacă am reușit să schimbăm anumite reacții, gânduri, emoții vom putea depăși aceste provocări. 3 ne ajută prin bucuria frumosului și prin conectarea la resursele prețioase din interior, pe care le putem folosi cumpătat pentru a trece acest ultim test din lună. Se spune că azi ies strigoii. Atenție la gândurile noastre strigoi ce vor să ne saboteze și să ne ducă pe căi mai puțin drepte. Usturoiul azi e util. Pentru că e bun, foarte sănătos și ne protejează la nivel energetic. E bun de consumat oricând, nu doar în noaptea de Sf. Andrei. Reglează bine tensiunea arterială, și ne apără de paraziți ( atât la propriu, cât și la figurat). E de preferat, totuși, să ne străduim să ne conectăm la ghidul interior pentru a găsi ceea ce avem nevoie pentru a face din ziua de azi una plină de bucurie.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 30.11.2021 la ora 11:30.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3251

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
câțiva nori
14.4 ° C
14.6 °
13.8 °
44 %
9.7kmh
13 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...