MATRIŢA ZILEI – 01.12.2021/9.9.7.7.

111 77
222
99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 1 aducând un nou început, noi resurse, manifestare, acțiune. Se adaptează la noua energie a lunii, luna decembrie, ce poartă vibrația lui 3 și care ne aduce foarte multe lucruri, situații, evenimente frumoase și depinde foarte mult de noi dacă le putem accesa la potențial maxim. Este important ca oamenii să-și urmeze propria voce interioară și să învețe cum să se raporteze vis a vis de tot ceea ce se întâmplă. Întreg anul 2021, perioada august-noiembrie au fost destul de tensionate, de foc, dar acum din luna decembrie lucrurile se vor ma așeza oarecum. Începând cu această zi, România, ca țară, întră sub vibrația anului 5, adică o energie ce are tendințe de ieșire din tipar. În anul ce vine, vor mai veni câteva valuri de tensiuni, dar pe moment este important să ne concentrăm acum pe luna acesta decembrie, lună de sărbătoare și iubire, iar dacă noi știm să ne aliniem la energii cu vibrație de frecvență înaltă, vom putea să avem parte de o perioadă care să ne aducă bucurie, voiciune, iubire, vise. Cifra 3, dată de vibrația lunară a lunii a 12-a, vine ca un rod savuros, perfect al gândurilor (1) și al emoțiilor (2). 1 este numărul puterii, simbol al liderului în timp ce 2 este viață, dual (bine-rău, trecut-viitor, etc.). 12 înseamnă adevărul care de multe ori este destul de greu de acceptat, dar atâta vreme cât noi am început să lucrăm cu noi, să ne conectăm la cunoașterea și înțelepciunea divină, putem face față oricărei provocări care ni se ivește în cale. 3 aduce dragoste de viață, poftă de viață, optimism, jovialitate, aventură, creștere spirituală, creativitate, momente distractive. Totodată este util să privim dincolo de ceea ce se vede, pentru că 12 aduce o eliberare a sufletului, dacă suntem atenți, pentru că putem vedea multe lucruri pe care nu le-am văzut până acum, aflăm noi informații ce aduc revelații, soluții și putem ajunge la rezultate fructuoase, putem atinge calmul și liniștea. Unii se vor simți poate blocați, ezitanți și e util pentru ei să privească totul din postura observatorului pentru a reuși să găsească oportunitățile deghizate în provocări. Per total, luna decembrie e frumoasă, atunci când reușim sa ne liniștim mintea, putem accesa planuri subtile care ne oferă sprijin și protecție. Energia lui 3 a acestei luni asigură un echilibru între partea materială și cea spirituală.

Per total zi, azi este o zi tare norocoasă, dacă e să îi spunem așa și spun asta pentru că norocul nu e altceva decât răspunsul Universului la vibrația noastră înaltă, frumoasă. Energiile psihice (111) și cele emoționale (222) se mențin în limite armonioase, noi ne conectăm cu ușurință la tot ce ține de cunoașterea spirituală (77) și reușim să le transmitem și celor din jur această poftă de a ști, de împărți, de a oferi (99). E zi de sărbătoare și energia lunii ,3, ne împinge să descoperim lucruri despre originea noastră, despre datini, port, obiceiuri. Surprize pot apărea în sensul în care dacă suntem atenți la vocea interioară, vom ajunge să ne întrebăm dacă istoria servită este cea reală, deoarece în fiecare pui de dac ce trăiește în inima fiecăruia, această perioadă trezește multe întrebări. Este în regulă, pentru că răspunsurile se află în noi, la nivel de simțire indiferent de scrierile cronicarilor plătiți de conducători, (nimic nou sub soare). Adevărul se află în simboluri mult mai puternice decât manualele de istorie care au ciopârțit adevărul după cum a bătut vântul, de la vest sau de la est.

Recomandarea zilei. E nevoie de puțină voință azi, pentru că orice activitate am demara, factorul motivare, muncă, determinare, ( 4,5,6) este destul de slab aspectat și e util să facem eforturi de a evita procastinarea, lenea și câștigul ușor și fără a-l munci. Deși am intrat în energia lui 3 la nivel de lună, azi parcă unii dintre noi nu avem chef de distracție sau de viață (lipsă 3), ne simțim obosiți (lipsă 4), derutați, neîncrezători (lipsă 5), goi cumva pe dinăuntru (lipsă 6), cu tendința de a cumpăra lucruri pentru a umple golul acela imaterial. Este totuși salvatoare energia lui 7 care ne împinge spre asumarea puterii personale (lipsă 8), și dacă reușim să accesăm energiile căsuțelor lipsă, salvăm ziua, cum s-ar spune. Puterea, iubirea, bucuria, determinarea e în noi, și cu toții împreună uniți în cuget și-n simțiri, suntem capabili să ne croim o altă soartă, acum ori niciodată. LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI!

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 01.12.2021 la ora 01:12 (noaptea)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1359

Anca SOFIAN

Deja ai votat!