MATRIŢA ZILEI – 02.12.2021/10.1.6.6.

1111
2222
66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 2 și presară intuiția, cunoașterea și înțelepciunea peste evenimentele zilei. 2 este viață, este dual (bine-rău, trecut-viitor, etc.), este diplomație, comunicare, blândețe, protecție. Aduce mediere în anumite conflicte, caută pacea, armonia, în contextul unor decizii ferme și bine judecate. Puterea gândurilor (1111) este azi ridicată și este într-un echilibru cu cea a emoțiilor (2222) iar pragmatismul și simțul practic (66) sunt foarte bine conturate. Există voință și determinare, pentru că energia lui 6 ne împinge la activități care dau roade, folosindu-ne de idei și apoi însuflețindu-le. Voiniciunea este prezentă și lucrurile sunt făcute folosindu-ne de energiile feminine, care azi predomină orice am întreprinde. Astăzi putem îi putem susține pe ceilalți, fără să le impunem adevărurile noastre, putem manifesta iubirea față de creația divinității prin acțiuni simple, dar de efect. Spre exemplu ne propunem să îngrijim o floare, sau să redecorăm, sau decidem să adoptăm un animăluț, sau poate oferim o cafea unui coleg obosit, sau o vorbă bună unui străin, etc. Mici gesturi ce au capacitatea de a ne îmbogăți spiritual vor atrage în viețile noastre și manifestare pe plan material, pentru că Universul contabilizează eficient fiecare gând, emoție sau acțiune a noastră.

E util să ținem minte că lucrurile care ne îmbogățesc nu sunt bogățiile, palatele, statutul, ci capacitatea de a le îmbogăți viața celorlalți datorită generozității noastre necondiționate. Schimbul de energie în planurile subtile se face prin metode pe care noi pare că nu le înțelegem, în timpi și spații diferite, dar se fac cu certitudine. Dacă facem un act de caritate ca să ne vadă lumea, sau ca să primim ceva la schimb, mai bine o lăsăm baltă, pentru asta presupune o condiție, un interes, iar Universul este vigilent și nu perimite astfel de tranzacții fictive să le spun, pentru că sunt departe de adevărul sufletului.

Recomandarea zilei. Apar tensiuni pe alocuri și e util să ne adunăm gândurile și emoțiile, să le punem stavilă, să ne adaptăm (lipsă 3) dacă lucrurile ies altfel decât ne-am așteptat. E posibil să simțim oboseală (lipsă 4), iar pe fondul acesteia să ne vină puțin mai dificil să ne ascultăm vocea interioară, intuiția (lipsă 5). Este în regulă pentru că suntem protejați de energia generală a lui 2, care înseamnă acea intuiție feminină protectoare. De asemenea e posibil să ne scurtcircuităm conexiunea cu divinitatea (lipsă 7), pe fondul calităților mai puțin benefice ale lui 6 (lăcomie, invidie, agresivitate, răzbunare, etc), dar este util de știut că tot 2-ul ne ajută cu diplomația să redresăm lucrurile, dacă lucrăm cu noi, cu impulsurile și cu instinctele noastre care tind să iasă din matcă. E util să ne temperăm orgoliul și frustrarea, să evităm acele gânduri disfuncționale care ne împing la credința că viața e nedreaptă, pentru că menținem energia aceasta, o amplificăm, apoi ne folosim la modul distructiv, puterea personală (lipsă 8), fără a ne asuma faptul că primim de la viață ceea ce dăm. La nivel colectiv este de preferat să ne consolidăm egregorul, să ne ajutăm , să ne unim, să fim oameni pentru că, astfel, lucrurile se pun în mișcare și se schimbă în direcția dictată de noi (lipsă 9). Dacă dorim ca viața, oamenii să se îmbunătățească e util să fim uniți, să lucrăm pe două planuri concomitent: primul este lucrul individual și al doilea, susținerea celorlalți, ajutarea lor. Cum am mai spus, energia zilei ne susține dacă știm cum să o folosim, iar energia lunară a cifrei 3 ne aduce bucurie și rezultatele dorite, dacă privim viața în ansambul ei ca o joacă, ca o distracție, ca o aventură fascninantă, fără a ne pierde sau bloca în detalii trecătoare ce au rolul de a ne ajuta în misiunea noastră în acest plan.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 02.12.2021 la ora 02:12 (noaptea)

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2351

Anca SOFIAN

Deja ai votat!