MATRIŢA ZILEI – 21.12.2021/11.2.7.7.

11111 77
22222

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 -2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 3 şi aduce o zi tare interesantă şi plină de surprize.În esenţă, 3 reprezintă acumularea de informaţii care duce la cunoaştere, iar acesta ne permite să înţelegem universul şi lumea în care trăim. Identitatea noastră este un simbol care ne ajută să ne înţelegem pe noi înşine să ştim cine suntem ca exppresie a acestei cunoaşteri. Avem nevoie de un nume, de o descriere, de un corp şi de înţelegerea acelor lucruri pe care le angajăm în viaţă, rolurile pe care le jucăm. Avem o nevoie de bază şi foarte puternică ca această identitate a noastră să fie recunoscută în această lume în care vieţuiesc 7 miliarde de oameni, cu sau fără suflet. Adoptăm măşti în fiecare clipă pentru a avea parte de această acceptare, una dintre ele fiind cea a orgoliului şi a ambiţiei, iar acest Ego devine masca prin care suntem percepuţi, iar atunci când vorbim de la minte la minte, de la gând la gând, cunoaşterea trebuie să cunoască o altă cunoaştere. Ei, azi această cunoaştere iese din tipare şi prin intermediul gândului aduce tendinţe de expansiune şi de acţiune în vederea creşterii vizibilităţii noastre în această lume materială (11111). Suntem atât de ataşaţi de acest Ego, încât emoţiile noastre intră în alertă (22222) atunci când cel mai mic cuvânt are puterea de a zgândări puţin masca asta pe care ne-am lipit-o atât de bine . Înţelepciunea zilei însă ne reaminteşte că acea mască sau identitate de care ne ţinem atât de strânşi nu este altceva decât un simbol care acoperă de fapt golul şi pustiirea sufletelor noastre, atunci când pierdem contactul cu divinitatea (77). E util pentru noi să înţelegem că Universul ne susţine azi şi că am ajuns într-un punct în care şi ritmul vieţii a ajuns la un anume apogeu. Azi e solstiţiul de iarnă. Noaptea are 15 ore, pe când ziua doar 9. Începând de mâine, soarele, va începe încet încet să câştige teren, iar lumina să crească treptat. Poate unii dintre noi se simt în noaptea sufletului. E perioada asta dinainte de Crăciun unde se fac retrospective ale anului, ale evenimentelor şi sufletele noastre se simt pe alocuri pe minus. Mulţi învaţă detaşarea, acceptarea, adaptabilitatea la schimbare, alţii au învăţat deja, iar unii încă dorm. Este în regulă tot ce se întâmplă şi nimic nu e întâmplător. Mecanismele de reglare şi autoreglare a Universului funcţionează perfect şi atâta vreme cât refuzăm să renunţăm la măştile orgoliului şi la convingerile dezadaptive care sunt atât de adânc înfipte în minţile noastre în lumea noastră exterioară se vor contura aspectele nedreptăţii.

Recomandarea zilei. Solstiţiul de iarnă aduce fix mijlocul iernii, totodată avem de a face şi cu ultima Lună Plină în acest an (energia maximă a Lunii Pline este pe 22 decembrie, dar efectele se simt din plin şi azi), precum şi cu perioada aceasta intensă a Crăciunului, ceea ce face ca energiile foarte puternice predispun la finalizarea unui proiect de o amploare extraordinară şi atingerea unui obiectiv stabilit acum multă vreme. Este rodul (energia 3, a zilei şi a lunii) mult aşteptat şi bineînţeles, în funcţie de cum am lansat noi vibraţii în ultimele perioade aşa va fi şi acesta: dulce, acru, amar sau plin de viermi. Deci pentru a putea beneficia de un rod benefic (lipsa 3) este foarte util să înţelegem că dacă suntem cu adevărat conectaţi la sursa divină se pot petrece miracole, iar dacă conştientizăm şi ne trezim, urmând ghidarea interioară (lipsă 5), încetând din a ne mai identifica cu corpul nostru (lipsă 4), cu rolurile pe care le jucăm, cu absolut orice cu care ne-am identificat până în prezent, avem şanse de a echilibra (lipsă 6) tot ceea ce s-a petrecut în viaţa noastră şi de a rescrie povestea gândurilor noastre, a emoţiilor, de a descoperi puterea din noi (lipsă 8) de a aduce vindecarea şi repararea miraculoasă (lipsă 9) a rănilor noastre,. Există potenţial pentru a face posibil imposibilul şi pentru a schimba pe ultima sută de metri cursul existenţei noastre.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 21.12.2021 la ora 21:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3352

Anca SOFIAN

Deja ai votat!