MATRIŢA ZILEI – 20.12.2021/10.1.6.6.

1111
2222
66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 2, adică emoție, comunicare, diplomație, calm, protecție și intuiție. Este o energie duală și de aceea e posibil ca aceasta să se manifeste și sub formă de ezitare, dezechilibru emoțional, caracter influențabil, anxietate, fixații, obsesii, dependențe, atașamente, ezitări, răzgândire, ușoară agersivitate. Azi tindem să cooperăm, să asigurăm armonia în orice domeniu și să contribuim la buna înțelegere, ajutându-ne de idei , gânduri (1111), cuvinte și reacții ce restabilesc anumite dezechilibre cauzate de ușoarele tensiuni ale zilei. Relaționăm ușor azi, cu oricine și suntem capabili să vorbim pe limba oricui, să alinăm, să calmăm spiritele, să împăcăm și să reconciliem puncte de vedere și tabere adverse (2222). Atenție însă la formarea de atașamente și de dependențele din viața noastră, indiferent că vorbim de lumea materială, de oameni, de obieciuri și moduri de a fi, pentru că suntem predispuși la excese (66).

Energia feminină a zilei aduce impact asupra legăturilor cu femeile din viața noastră, cu mame, prietene, surori, soții, șefe, etc. și este util de evitat confruntările directe cu acestea, dacă apar mici diferențe de opinie. Energia lui 2 presupune un parteneriat azi, pe care e util să-l luăm în serios și să acționăm în vederea dezvoltării lui. De asemenea, capacitatea de a-i susține, sprijini și încuraja pe alții ne ajută azi în aceste parteneriate. Arhetipul zilei este dat de energia feminină și întruchipează înțelepciunea, călăuzirea, senzualitatea, farmecul și vigoarea și de aceea în relațiile cu femeile din viața noastră, precum și în parteneriatele pe care le dezvoltăm, este util să evităm subestimarea puterii feminine, pentru că așa cum crează, hrănește, protejează, la fel de bine distruge și ofilește tot în jur.

Recomandarea zilei: Azi e posibil ca unii dintre noi să se simtă ezitanți, să ne pierdem în detalii inutile, să reactivăm diverse frici, printre care, cea de care fuge toată lumea este neacceptarea într-un grup și pierderea iubirii și de aceea avem tendința de a ne pune nevoile noastre pe locul doi pentru a face pe plac lumii. De aceea avem de suferit și e util să înțelegem că este în regulă să refuzăm diverse lucruri care nu sunt în congruență cu sinele nostru, iar dacă acele persoane se vor supăra sau se vor simți deranjate este strict despre ei și dacă ne apreciază și țin la noi cu adevărat, vom beneficia în continuarea de iubirea lor, indiferent cât de ofuscați s-ar simți de refuzul nostru. E util să înțelegem că dacă avem tendința de a fi prea sensibili și vom lua lucrurile mult prea personal, avem de suferit (lipsă 4), iar rezultatul va fi unul neplăcut, departe de voioșia lunii (lipsă 3). Intuiția (lipsă 5) noastră se manifestă numai dacă ne lăsăm în voia energiei lui 2 și ne susține în orice am întreprinde azi, de la alegerea unui cadou potrivit, la stabilirea meniului de sărbători, până la refuzul oricărui lucru care ni se pare nepotrivit. 2 este cifra cu calități tradițional feminine. Este considerată, pe de o parte, ca origine a răului, din cauza faptului că de aici încetează unitatea, și începe dualitatea. Pe de altă parte, 2 reprezintă desăvârșirea unității văzute ca un întreg, atragerea contrariilor, înseamnă viața în ansamblul ei. Cealaltă față a monedei, dualitatea lui 2, aduce cruzime, viclenie, răzbunare, răutate chiar. Atenție la tendințele de răzbunare dacă ne simțim foarte răniți sau nedreptățiți, pentru că dacă ne ajutăm de înțelepciunea interioară, de conexiunea cu divinitatea (lipsă 7) și cu claritatea gândurilor vom realiza că puterea e de fapt la noi (lipsă 8), că noi am permis să ni se invadeze spațiul sau am acceptat anumite comportamente, chiar am contribuit la crearea unor situații, cu puterea inconștientă a gândurilor, iar acestea s-au manifestat în lumea noastră materială. De asemenea e util să fim atenți la tot ce înseamnă lăcomie și invidie, pentru că cei doi de 6 pot sabota destul de tare dacă prin dualitatea generală a zilei, alegem fața întunecată a lucrurilor. E de preferat să fim generoși și amabili, să oferim, dacă avem ce oferi (lipsă 9) și să dizolvăm anxietățile ce ne pun bețe în roate la trăirea frumoasă a acestei zile.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 20.12.2021 la ora 20:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2351

Anca SOFIAN

Deja ai votat!