MATRIŢA ZILEI – 19.12.2021/18.9.16.7.

11111 7
222 8
6 99

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 1 și revarsă asupra acestei zilei independență și optimism, claritate în idei, gânduri, un plan acțiune pentru ceea ce urmează să facem în perioada următoare. De asemenea, ziua stă sub semnul micilor tensiuni și al pornirilor impulsive, de aceea este util să căutăm să ne calmăm dacă simțim că luăm foc din diverse motive. Avem tot ce ne trebuie pentru a putea dizolva întunericul ce ar vrea să se instaleze asupra gândurilor noastre (11111), avem viziunea, înțelepciunea(7) precum și puterea interioară (8) de a calma și echilibra anumite situații sau evenimente care se pot ivi azi. Întreaga perioadă este una destul de agitată, plină de dinamism, toți suntem pe fugă, căutând ceva. Săptămâna asta dinainte de Crăciun este atât de plină și agitată, încât avem tendința de a utiliza acele energii care sunt departe de lumină. Avem tendința de a salva pe toată lumea (99), de a face tot felul de acte de caritate și apoi să pozăm vizibil în buni samariteni, să dăm sfaturi celor care nu le-au cerut, să ne implicăm în lucruri care nu ne privesc, să ne preocupe latura materială (6), cumpăraturile, cele trebuincioase pentru masa festivă în familie, decorațiuni și alte lucruri lumești, uitând în schimb de sufletul nostru flămând de iubire. E util să ne reamintim acele emoții pline de dragoste, de recunoștință, de compasiune, toleranță și să ne oprim din forfota asta inutilă. Pentru că noi o creăm deoarece fugim de noi înșine, de partea din noi care tânjește după iubirea necondiționată și care o substituie cu orice altceva, mai puțin cu cea pentru sufletul nostru. Rezultatul va fi unul destul de neplăcut, pentru că vom constata după acest tumult și umblătură, că plângem pe dinăuntru, că din nou, am ratat ceea ce ar fi fost frumos să ne aducă magia sărbătorilor.

Recomandarea zilei. Este util de știut că ceea ce face majoritatea dintre noi azi aduce rezultate nesatisfăcătoare (lipsă 3), deoarece în loc să punem puțin pe pauză, să ne tragem sufletul, să ne odihnim (lipsă 4), să ne bucurăm de lucrurile simple din viața noastră, de o colindă, de o seară liniștită, de luminițele din brad, de o baie caldă după ce venim de afară din frig, noi tragem de noi, de corpul nostru, de nervii și emoțiile noastre și mai mult decât atât devenim și persecutori pentru cei care fac ceea se simt ei că au nevoie să facă și nu implică aceste activități sezoniere cauzatoare de stres. Vocea noastră interioară ne spune să ne oprim, dar convingerile noastre limitative și programele din copilărie, cele disfuncționale o reduc la tăcere. Azi vibrația lui 1 ne face încăpățânați și orgolioși și ne poate sabota. O putem folosi, în schimb la modul benefic dacă ne mutăm gândurile din sfera lui ”trebuie”, ”ce zice lumea”, ”așa se face”, etc. în sfera lui ”e în regulă să stau pur și simplu să mă odihnesc” sau ”corpului meu îi voi da hrană cât să se simtă bine” sau ”două feluri din mâncarea preferată sunt suficiente” sau ”casa mea e curată ca de Crăciun și în restul anului” sau ”cine îmi calcă pragul o face pentru a petrece timp cu mine și este prea puțin interesat de ordinea perfectă din locuință”, etc. Noi avem puterea de a alege cum dorim să ne petrecem această zi, precum și cele care urmează și în funcție de aceste alegeri și gânduri avem parte de momente magice sau de momente neplăcute. Repet, energia lunii decembrie, 3 este pentru a ne susține în alegerile care aduc bucurie și voioșie, însă numai de noi depinde cum o folosim. Dăruirea e util să fie din suflet, tensiunile e de preferat să fie domolite prin calm, diplomație, accesându-ne adultul matur care știe cum să gestioneze trăirile copilului interior rănit și trist, ale cărui traume sunt acum vulnerabile la sindromul sezonier de Crăciun. Vindecarea vine numai și numai din noi.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 19.12.2021 la ora 19:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1359

Anca SOFIAN

Deja ai votat!