MATRIŢA ZILEI – 18.12.2021/17.8.15.6.

11111 7
222 5 88
6

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 9 și reprezintă viziunea, vindecarea, susținerea divină în contextul unor anumite acțiuni foarte bine făcute, organizate, planificate, ieșite din sfera banalului în vederea atingerii unui echilibru în ceea ce privește energia acestei săptâmâni. Energia dăruirii devine din ce în ce mai mare și e util să fim cu băgare de seamă dacă oferim pentru că așa are nevoie sufletul nostru sau pentru că ”trebuie”, acesta fiind programul care rulează în perioada asta. Lucrurile au fost extrem de tensionate și ne-au afectat destul de mult, în ideea în care mulți dintre noi au avut de furcă cu o furie inexplicabilă, ieșită din comun, cu sentimente de revoltă și de nedreptate. Cei care au reușit și s-au centrat, care au gestionat util aceste energii intense , care au reușit să se axeze mai mult pe calitățile benefice ale energiilor, merită un premiu. E util de știut că acest test de final de an nu s-a încheiat, iar ceea ce urmează va fi cel puțin la fel de intens, cu precizarea că emoțiile vor fi cele care se vor năpusti asupra noastră. Acum avem de încheiat socotelile cu gândurile. Dacă le-am educat, acestea ne vor fi de mare folos în runda emoțiilor. Energia generală a zilei se concentrează foarte mult pe sfera relațiilor, a timpului petrecut în familie și suntem energici, facem diverse lucruri în grup, suntem impulsivi, ușor agitați și ne grăbim pentru a face lucrurile cum știm noi că se fac . Pregătirile pentru sărbători sunt un motiv foarte întemeiat de a face diverse activități de familie, de a comunica foarte frumos (222), de a planifica și organiza toate detaliile (88). Se deleagă sarcini, se folosesc resursele, ne axăm pe latura materială de aprovizionare (6), pe energia dăruirii. Vocea interioară (5) ne reamintește cum să folosim cuvintele, cum să facem în așa fel încât ideile să fie puse în practică cu eficiență și eficacitate, iar credința și iubirea Universului (7) ne susține în tot ceea ce facem azi pentru a putea atinge acea stare de a fi.

Această zi, guvernată de energia lui 9 este foarte potrivită pentru a reevalua tot ce știm noi despre daruri, cadouri, dăruire. Am fost învățați că ”trebuie să” în această perioadă: să batem covoarele, să ștergem geamurile, să facem acea curățenie care aduce multe frustrări și multă oboseala, să facem nșpe mii de feluri de mâncare, să ne consumăm întreaga energie fizică pe o muncă de Sisif, pentru că atunci când pleacă musafirii va fi și mai dezordine și avem de spălat și mai mult, vom fi ghiftuiți, plini fizic, dar atât de goi pe dinăuntru. Apoi resursele financiare se topesc văzând cu ochii, când le vom vedea transformate în mâncare aruncată după sărbători. Cadourile. Aici e mult de spus, însă 9 își face de cap. Iubirea crește din bucățica de suflet pusă într-un dar simbolic, dar intens energetic și nu din gaura de pe card. Un cadou se face cu sufletul, indiferent că e o felicitare scrisă de mână, o bombonică sau un Porsche. Mulți fac aceste cadouri ca să își cumpere niscaiva iubire de Crăciun, pentru că, deși această perioadă este despre a slăvi iubirea, omenia, bunătatea, prin cum se petrec de fapt lucrurile, se mărește de fapt golul cauzat de absența ei. Mulți caută în Crăciun, în cadouri, în comercialul iluzoriu a unui moș cu barbă albă și costum roșu indus subliminal de Coca Cola și consumerismul diabolic american, un sentiment pierdut de iubire, de apartenență și acceptare. Energia lui 9 poate aduce vindecarea acestor răni de neiubire prin căutarea ei în noi înșine și nu în cutiile mari , frumos ambalate cu fundă și sclipici. Corul îngerilor cântă în inimile noastre și de acolo pornesc adevăratele colinde terapeutice. Colinda sufletului nostru care are nevoie de noi. Sentimentul nou născut al iubirii cristice este ceea ce aduce vindecarea. Blândețea, compasiunea, recunoștința, iubirea fără de interes.

Recomandarea zilei. Atenție la impulsuri, la starea de nervozitate cauzată de această perioadă antemergătoare sărbătorilor, pentru că suntem tentați să abuzăm de energia aceasta, să cădem în capcana controlului, a perfecțiunii ( masa de crăciun, cadouri, brad, boeuf, porcării, etc). E util să lăsăm totul să curgă armonios și să renunțăm la stresul acesta cauzat de pregătirile Crăciunului. Crăciunul poate fi în fiecare zi din an, dacă lăsăm divinitatea să-și facă în inimile noastre un cuib, o iesle de paie unde să poată să ne binecuvânteze cu magia luminii, a iubirii și a mântuirii. E util să acordăm mai mult timp celor dragi, să fim chibzuiți cu risipa de orice fel (bani, alimente, energie) (lipsă 3), să ne odihnim și să ne protejăm energia corpului fizic (lipsă 4), să conștientizăm că perioada asta este pentru emoții cu vibrație înaltă, pentru renunțarea la orgoliu, la prejudecăți, la convingeri limitative disfuncționale, pentru vindecare (lipsă 9). Perioada asta este pentru a fi pur și simplu fericiți. Pentru a iubi și a fi iubiți.

 

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 18.12.2021 la ora 18:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9358

Anca SOFIAN

Deja ai votat!