MATRIŢA ZILEI – 17.12.2021/15.6.13.4.

11111 4 77
222 5
6

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 8 și simbolizează forțele materiale fiind numărul reacţiei și al justiției echilibrante, vibrația cea mai puternică, căreia cu greu i te poți sustrage. Este cifra puterii și a bogăției, dar și a aprecierii lumești. 8 este putere, duritate, responsabilitate și datorie. Azi este o zi miraculoasă, să spunem, întrucât puterea este susținută temeinic de intuiție, de înțelepciune și orice gând, emoție, reacție sau acțiune sunt foarte bine calculate, gestionate și planificate. Putem demara proiecte mărețe, strălucitoare pentu există atât determinare, voință, cât și talent, resurse și energie. Este o zi echilibrată, în care totul merge ca pe roate, bineînțeles, dacă suntem atenți la ce emitem la exterior.

Suntem susținuți de acea forță invizibilă a Universului (77), care scoate din noi lumina, strălucirea și frumusețea. Ne simțim în formă, capabili (4), avem încredere în noi și o oarecare ambiție (5), la care e util să fim atenți, întrucât încăpățânarea și impulsivitatea destul de ridicate (11111) pot da naștere, în combinație cu energia zilei , 8, la orgolii și tendințe de control exagerat. Deși simțul practic, pragmatismul (6) conturează cumva o energie rece și dură, foarte realistă, în spatele acestor caracteristici se ascunde entuziasm uimitor, fantastic. E o zi care are un potențial uriaș în ceea ce privește succesul pe toate planurile. Avem o înclinație specială azi pentru ceea ce reprezintă adrenalina, peripeția, aventura și ne folosim de farmecul personal, de șarmul nostru, de cuvinte bine alese pentru a obține ceea ce ne-am propus (222). Suntem ca niște super staruri atunci când simțim că ne-am atins țelurile, ne comportăm cu stil, cu rafinament și nutrim o dorință aprinsă de a fi în vârful unei ierarhii, oricare ar fi aceasta și care prezintă un real interes pentru noi.

Recomandarea zilei. Atenție azi la încăpățânare, la mândria exagerată, la impulsivitate și la autoritate duse până la dictatură, pentru că există riscul de a pica în capcana laturii întunecoase a lui 1 și 8, gândul și orgoliul, care vor avea tendința de a minimaliza energia benefică a celor doi de 7, în ideea în care totul se materializaeza foarte repede. Iar dacă gândul și emoțiile însuflețite sunt disfuncționale, Universul ne va trimite înapoi, rapid de tot, ceea ce am emis la nivel energetic. Iar asta înseamnă anumite surprize neplăcute ce ne aduc suferință. E o zi în care bârfa, lingușeala, neseriozitatea trebuie evitate deoarece bumerangul se întoarce și lovește puternic în cei care au obiceiul de a vorbi pe la spate, sau de a fi ipocriți, în sensul în care se vor trezi în ipostaza de a fi ei la rândul lor bârfiți și manipulați grosolan prin această formă de a obține ceva, denumită popular, scuzați expresia, ”pupincurism”.  Misiunea noastră azi este să administrăm, să organizăm și să ne descurcăm cu pornirile abuzive și impulsive, să valorificăm potențialul divin ce ni se oferă, pentru că avem susținerea coloanei 456 voința, precum și pe cea a lui 123 – energia. Putem fi excelenți, formatori, profesori, antrenori, mentori capabili să scoatem tot ce e mai bun din persoanele pe care le îndrumăm (lipsă 9) și să ne asumăm acest rol (lipsă 8), în ideea de a obține cele mai bune rezultate (lipsă 3) folosindu-ne de idei (psihic) și de cuvinte încurajatoare, de discurs (emoții). E de preferat să jucăm azi rolul de putere din spatele puterii, excelând ca regizori ai evenimentelor zilei, nu ca actori principali (deși tendința este de a fi în lumina reflectoarelor) și evitarea pe cât se poate a egoismului, a orgoliului, a abuzurilor în scopuri personale și folosirea peste măsură a abilităților proprii, suprimarea și supunerea altora la voia proprie, neîncrederea în forțele proprii.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 17.12.2021 la ora 17:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 8357

Anca SOFIAN

Deja ai votat!