MATRIŢA ZILEI – 16.12.2021/15.6.13.4.

11111 4
222 5
3 66

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 7 şi reprezintă uniunea cu Divinitatea. 7 este marele număr biblic, cifra învăţatului, a filosofului, a misticului. Azi tindem să iubim liniştea şi să ne îndepărtăm de tot ce reprezintă viaţa agitată, să ne retragem într-o anumită formă de singurătate, ce ne oferă posibilitatea de a gândi şi a medita. Spiritul de observaţie este accentuat şi dăm dovadă de curiozitate, cumpătare, independenţă. Azi suntem parcă mai serioşi, iar prostiile omenirii şi ale oamenilor uşuratici sunt tolerate destul de puţin. E destul de probabil să acţionăm cu mândrie, cu rigiditate, să fim uşor certăreţi, temperamentali şi introvertiţi (11111). E posibil, de asemenea, să adoptăm o  atitudine rece şi arogantă şi să evităm activităţile ce presupun muncă fizică sau în gospodărie (4). Ne axăm mai mult pe tot ceea ce ţine de spiritualitate, de studiu, de acumulare de noi informaţii (3), cu calm, cu cumpătare, facem un fel de filosofie a vieţii, pentru că avem conştientizări din ce în ce mai puternice, emoţii copleşitoare (222) cu privire la dependenţa de lumea materială (66) care, în loc să susţină evoluţia noastră, ne-a transformat în sclavii ei, uitând de suflet, de spirit, de bogăţia adevărată ce nu se poate accesa cu cele 5 simţuri, ci numai cu acel simţ interior, cu intuiţia (5). Azi profesiile şi munca ce aduce grad mare de rutină sunt pe minus, pentru că energia zilei ne face pe toţi să avem nevoie de muncă creativă. Şi ne este greu să exprimăm prin cuvinte ceea ce vedem cu ochii minţii.

Dacă ne folosim azi de extraordinara noastră capacitate intelectuală în dezvoltarea abilităţilor spirituale, putem avea parte de o zi absolut minunată. Probabil că mulţi dintre noi vom petrece timp în contemplare, urmărind discursul filosofic şi căutând sensul vieţii. De aceea, este posibil să părem absenţi. Interesul faţă de lucrurile practice de zi cu zi este destul de scăzut, precum banii, serviciul sau locuinţa, dar cei doi de 6 ne aminteşte că există o anumită necesitate şi abordăm lucrurile pragmatic. În toate acestea este foarte important să evităm neglijarea intereselor intelectuale sau artistice, care ne permit să ne exprimăm armonios şi funcţional. E util să evităm să dăm curs tendinţei perfecţioniste şi să cultivăm mulţumirea şi recunoştinţa pentru ceea ce există la momentul actual în viaţa noastră. Dacă nu ne place, este pentru că noi am creat această realitate prin intermediul gândurilor, emoţiilor şi acţiunilor noastre, deci căinarea este absolut inutilă. E de preferat să nu avem aşteptări şi să educăm gândurile disfuncţionale, să le transformăm în gânduri frumoase şi care să pună bazele realităţii pe care o dorim.

Recomandarea zilei. Azi este benefic să combinăm armonios instinctele primare conturate de căsuţa lui 6, cu spiritualitatea lui 7. Căci 7 înseamnă, de fapt, material, armonie, sexualitate, iubire (6), plus forţa gândului, ideea, începutul, (1). Chiar dacă cei doi de 6 aduc un puternic simţ practic, o legătură cu elementul pământ, material ( casă, masă, lucruri de tot felul) şi cunoaştem foarte bine necesităţile şi problemele vieţii pământeşti, ştim foarte bine, în sinea noastră, în sufletul nostru, cum e util să ne transformăm în interior, pentru a atinge un anumit nivel al bunăstării materiale, precum şi al bunăstării spirituale. E util să ne comportăm în lumea exterioară, exact aşa cum suntem şi în interior – “precum în cer, aşa şi pe pământ” . Azi e util să evităm scurtcircuitarea pe dinăuntru, prin adoptarea unei munci mentale, prin atenţia acordată gândurilor, prin cultivarea înţelepciunii (lipsă 7) şi asumarea unei liste de priorităţi (lipsă 8), pentru a putea vedea lucrurile clar, pentru a evita aglomerarea haotică de comportamente şi reacţii. Dacă bunăstarea interioară este suficientă, atunci, pentru cerinţele şi necesităţile noastre, dobândim şi o bunăstare materială, o anumită abundenţă pe care o putem oferi într-un schimb energetic cu ceilalţi (lipsă 9). Atenţie la şiretlicuri, la răzbunări, la lăcomie şi egoism. Totodată, energia sexuală intensă, poate fi urcată spre niveluri superioare şi transformată în alt tip de energie care se manifestă în lumea noastră materială aducând o satisfacţie mult mai mare decât ne putem imagina.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 16.12.2021 la ora 16:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7356

Anca SOFIAN

Deja ai votat!