MATRIŢA ZILEI – 15.12.2021/14.5.12.3.

11111 4
2222 55
3

FOC – 1,5,9 – 7 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 6 şi reprezintă principiul armoniei, semnifică nevoia de stabilitate, de confort şi cămin solid. Azi găsim fericire în cadrul familiei, în locuri familiare şi ne simţim foarte anxioşi şi nesiguri în locuri noi şi necunoscute. 6 aduce totodată energiile sexuale, munca fizică, avariţia, răspunde de boli, conflicte, războaie, câştig, bani, acumulare, exploatarea celorlalţi, iar azi ne concentrăm pe asigurarea bunăstării, pe acele acţiuni (linia 258) şi stări de a fi (linia 147) care ne dau sentimentul de dragoste şi armonie. De asemenea tensiunile psihice de azi (11111) aduc accentuate sentimente de anxietate, codependenţă şi de vinovăţie. Orgoliul poate sabota şi de aceea dacă avem impresia că mereu ştim exact ce trebuie să facă cei din jurul nostru şi le spunem ce să facă, băgându-ne acolo unde nu e treaba noastră, este util de ştiut că ni se vor pune limite ferme. Ceilalţi îşi vor apăra spaţiul personal cu o agresivitate cumva paşnică (a nu se confunda cu niciun tip de violenţă – fizică, psihică sau verbală). E posibil ca unii să se raporteze la aceste limite asertive, luând-o mult prea personal, de aceea este util să ne reamintim de legămintele toltecilor, prezentate anterior. Cu calm, diplomaţie şi cooperare (2222), e util pentru noi să ne oprim din a mai hrăni atașamentele şi să renunţăm la ele şi la acele deprinderi sau persoane lângă care stagnăm, pentru că, altfel, ceea ce ţine de sănătatea noastră fizică, psihică sau emoţională poate să aducă mici neplăceri (4). De asemenea, azi intuiția este foarte bine dezvoltată şi se face auzită (55). Putem intui atât pentru noi, cât și pentru ceilalți, dar este util ca ceea ce intuim pentru alţii, să păstrăm pentru noi, să ne ferim din a le spune ceea ce au de făcut, pentru că ei singuri au nevoie să-şi găsescă soluţiile şi să le pună în aplicare. Dacă ni se cere expres părerea, putem să o împărtăşim, dar doar la nivel de informaţie (3), care va fi prelucrată de cel ce o cere, în funcţie de propriul sistem de valori şi convingeri, de adevărul personal.

În ceea ce ne priveşte pe noi înşine, este de preferat să dăm mare atenție acestei voci interioare deoarece așa putem să ne dezvoltăm puterea pesonală și putem găsi foare ușor răspunsuri în orice situație. Suntem conduși de forțe superioare, iar dacă ne lăsăm în voia Universului, care vorbește cu noi prin această voce, avem numai de câștigat. E o zi în care relaţiile înfloresc, ne împrietenim repede. Din punct de vedere romantic, sexual, azi energia lui 6 aduce senzualitate, pasiune şi multă plăcere. Ispitele sunt destul de mari, aşa că e util să fim atenţi la persoanele cu care alegem să ne unim energia sacră creatoare. Jocurile romantice şi erotice în contextul energiei lunii decembrie, 3, pot da roade, atât la nivel fizic, cât şi la nivel de idee, astfel încât suflete noi pot alege să vină la întrupare într-o astfel de zi dinamică şi plină de emoţie, sau se pot pune bazele unor noi proiecte de viaţă care să aducă rezultate extraordinare şi fructuoase. Instinctual, fiecare individ ştie dacă e timpul să dea curs acestor alegeri subconştiente de plantare a seminţelor şi intenţiilor pentru a beneficia de roadele viitoare.

Recomandarea zilei. Tensiunile se mai domolesc. Ziua e în continuare energică şi uşor agitată, dar e o agitaţie plăcută, dacă sistemul psihic şi emoţional sunt lucrate şi şlefuite. Fiecare zi în care lucrăm cu gândurile şi emoţiile noastre e un câştig nepreţuit pentru versiunea noastră, ce se îmbunătăţeşte vizibil. E adevărat că procesul de transformare al nostru este provocator şi uneori anevoios (lipsă 9), însă rezultatul este înălţător pentru că asigură conexiunea noastră puternică şi stabilă la forţa creatoare, la Univers (lipsă 7), ne asigură puterea, forţa de a fi în control cu propria minte, de a ne asuma responsabilitatea pentru felul în care ne construim realitatea de zi cu zi (lipsă 8). Echilibrul şi armonia (lipsă 6) între trup, minte şi suflet stă în perseverenţa noastră, în voinţa noastră, care azi se manifestă în beneficiul nostru. E o zi în care putem fi magicieni în orice domeniu al vieţii noastre şi e util să alegem partea luminoasă a energiei, pentru a găsi sensul divin al existenţei noastre, pentru că de partea cealaltă stă forţa întunecoasă, cu corniţe, codiţă şi furcă şi care de abia aşteaptă să se hrănească cu slăbiciunile noastre.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 15.12.2021 la ora 15:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6355

Anca SOFIAN

Deja ai votat!