MATRIŢA ZILEI – 14.12.2021/13.4.11.2.

111111 44
2222
3

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 5 și simbolizează principiul multiplu al progresului şi al pasiunii. Semnifică nevoia de schimbare şi varietate, naşterea noului, ieşirea din cadru, din cutie, depăşirea graniţelor, a limitelor. Azi avem parte de o energie activă, nonconvenţională, imprevizibilă, curajoasă şi expansivă. Oportunitățile, spectacolul și aventura , împreună cu impulsivitatea ridicată (111111) și irascibilitatea (2222) născută din psihicul destul de agitat, fac din această zi, o bombă cu ceas. Avem avantajul că azi ne simțim în formă maximă din punct de vedere fizic (44) și asta ne ajută să curgem în tandem cu energia tensionată a zilei. Unii oameni pot fi azi foarte nerăbdători, fără astâmpăr, foarte nervoşi, dar cu o personalitate foarte interesantă, iar inteligenţă dinamică la nivel colectiv, reflectată prin setea de cunoaştere caracteristică (3), ne face tare curioși și ne băgăm nasul peste tot. Suntem atrași de toate lucrurile ciudate şi neobişnuite iar schimbările, tranzacţiile de orice fel și micile călătorii fac din ziua de azi una destul de dificilă pentru că parcă suntem în căutarea a ceva care să ne umple golul ce se resimte foarte puternic.

Ușoare tendințe de nestatornicie aduc divergențe în relații, indiferent că vorbim de cele amoroase, de cele la muncă, în familie sau în grupul de prieteni. Combinația energiei lui 5 împreună cu orgoliul născut din supraîncărcarea căsuței lui 1 aduc un fel de mândrie ridicolă, iar unii oameni au tendinţa de a se crede deosebiţi, “cu stea în frunte”, fiind foarte mândri de persoana lor afirmând acest lucru cu orice ocazie. Poate fi ușor în dezavantajul lor, întrucât azi e util să fim mai rezervați și să ne temperăm apucăturile care ies la suprafață din încercările noastre disperate de a căuta validare exterioară, de a părea altceva decât suntem cu adevărat numai pentru că vrem să fim văzuți cu orice preț.

Recomandarea zilei. Este util de știut că energia lui 5 aduce și o susținere puternică, deoarece vocea interioară, intuiția, ne spune că e util pentru noi să terminăm cu circul ăsta ieftin și că e bine să ne asumăm și să fim responsabili (lipsă 8), să acționăm cu înțelepciune (lipsă 7), să ne acceptăm așa cum suntem (lipsă 5), pentru că, în fond nu avem de demonstrat nimic nimănui. Tot ceea ce trebuie noi să facem este să ne vindecăm la nivel de suflet (lipsă 9), să ne educăm mintea și s-o învățăm să lucreze pentru noi, să iubim, să atingem acea stare de plenitudine, în care golul care ne dă bătăi de cap se umple. Și se umple doar din interior, nu din exterior. Putem să ne risipim energia pentru a-i păcăli pe ceilalți că suntem ceea ce, de fapt, nu suntem, dar golul râmâne, pentru că, așa cum am mai spus, Universul nu poate fi mințit. Echilibrarea și centrarea noastră, simțul măsurii și pragmatismul sunt de îmbunătățit (lipsă 6), întrucât din haosul energetic începe să se contureze o nouă etapă pentru cei care au făcut față acestui test. Este un exercițiu de voință și de gestionare a gândurilor și emoțiilor cu care Universul ne antrenează pentru vremurile care vor veni în curând. În planurile subtile se petrece ceva măreț. Că e de bine sau de rău, asta rămâne de văzut. Cert este că se cern lucruri, se deschid noi dimensiuni, în care cei care au muncit pentru evoluția lor vor putea accede și unde își vor contura realitatea dorită, plăcută frumoasă. Cei care au ales să rămână în energiile joase vor avea parte de manifestarea emoțiilor și a gândurilor lor dominante, de frică, furie, revoltă, înverșunare, vină, rușine, etc. ce vor contura o dimensiune pe măsură, fără lumină sau bucurie. Tot ce se petrece este de fapt o mare lecție pentru noi, iar cine o învață e premiant, cine nu, repetent.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 14.12.2021 la ora 14:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5354

Anca SOFIAN

Deja ai votat!