MATRIŢA ZILEI – 23.12.2021/13.4.9.9.

111 4
2222
33 99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 -2element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 5 și aduce o zi specială, plină de surprize , nonconformism, pasiune și o nevoie acută de schimbare și varietate. Totodată este o zi tare dinamică, suntem extrem de activi, expansivi, atragem oportunitățile ca un magnet și știm să le folosim în beneficiul nostru și a celor din jur. Ne pricepem tare bine la cuvinte și ne jucăm cu ele în ideea de a negocia diverse aspecte din viața noastră. Totul se petrece în termeni de tranzacționare și cu ajutorul unui psihic foarte stabil și echilibrat (111) ținem emoțiile în frâu (2222), reușind astfel să obținem ceea ce ne-am propus. Avem parte de o energie foarte plăcută, de bucurie, de entuziasm, avem o sete de cunoaștere (33), o curiozitate constructivă și ne simțim foarte confortabil făcând lucruri noi care ne și ies, datorită temeiniciei și a muncii depuse (4). Pe alocuri suntem puțin nerăbdători și asta pentru că așteptăm aceste zile de sărbătoare în care familiile se reunesc și petrec împreună momente frumoase. Schimbăm puțin ritmul și viziunea de ansamblu (99) asupra a ceea ce reprezintă mediul în care ne situăm și totul parcă începe să se așeze, inclusiv starea noastră interioară, schimbând modul de funcționare de pe alertă și agitație pe calm și comunicare. De asemenea, azi aduce nevoia de libertate și de exprimare într-un mod surprinzător pentru ceilalți, în sensul în care avem nevoie să ne exprimăm starea interioară prin creativitate și frumos. Suntem versatili și ne adaptăm foarte ușor la orice schimbare de planuri, iar asta este în beneficiul nostru, întrucât evităm blocarea în situații care altă dată ne-ar fi provocat puțin. Adică, dacă ceva ia o altă direcție decât cea bazată pe așteptările noastre, reușim să ne reconfigurăm traseul destul de rapid și fără dificultate, având la dispoziție energia lui 5, intuiția care ne ajută să găsim mereu alte și alte soluții la situațiile care apar.

Pe de altă parte, latura întunecată a energiei zilei aduce câteva excese ce țin de orgoliul nostru de a ieși cu tot dinadinsul în față, de a ne remarca într-un fel exagerat, ridicol și suntem predispuși la excese, la risipă, la un fel de grandomanie absurdă. Toate astea au legătură cu atașamentele noastre, în special atașamentul de credințele noastre, una dintre ele fiind că, dacă avem ceva special sau facem ceva special, sau suntem într-un anume fel vom avea parte de iubirea și validarea celor din jor. Este o credință falsă din mai multe motive, iar motivul principal este că putem avea și o stea în frunte, că dacă nivelul nostru de vibrație e diferit de persoanele de la care cerșim validarea, atunci pentru ele vom fi cantitate neglijabilă. Și atunci, în loc să ne punem o constelație între sprâncene, mai util pentru noi ar fi să lucrăm la încrederea în sine, să acționăm cu înțelepciune și să ne găsim validatorul intern, pentru că singura părere de care ar trebui să ținem cont este a lui. Adică a sufletului nostru, sinele nostru autentic. Plus că fiecare individ percepe lumea în felul său unic, prin intermediul unuia din cele cinci simțuri și prin definiție nu e cu putință șă avem aceeași experiență cu altcineva. Putem să ne îmbrăcăm într-un anumit mod, putem să vorbim într-un anumit fel, însă fiecare are o percepție diferită și niciodată nu for fi două perspective la fel. Asemănătoare din punct de vedere vibrațional, da.

Recomandarea zilei. Este recomandat să ne ascultăm vocea interioară (lipsă 5)și orice am dori să experimentăm azi din curiozitate să o facem cu înțelepciune și conectați fiind la planurile subtile (lipsă 7), pentru a ne putea  asuma responsabilitatea (lipsă 8) și pentru a face ceva special, cu simțul practic și al măsurii (lipsă 6). Mintea omenească e un instrument minunat și e util pentru noi să ne bucurăm de acest dar minunat, transformând-o într-un aliat de nădejde care lucrează în echipă cu sufletul, într-o perfecțiune divină. Putem pune în aplicare ideile creative care dau roade în energia lunară a lui 3 precum și în energia zilei care ne susține în ceea ce dorim. Important este să dizolvăm sentimentul de insuficiență și să strălucim în autenticitatea noastră, bucurându-ne de perioada asta magică de renaștere a lumii în care trăim. E util să ne amintim că întreg universul sălășluiește în noi și ne oferă darurile sale, în funcție de modul în care ne conturăm realitatea ca urmare a gândurilor, emoțiilor și faptelor noastre. Să ne bucurăm și să trăim cu entuziasm prezentul, perioada aceasta magică și luminoasă, fără să ne lăsăm prinși în capcanele trecutului sau proiecțiile viitorului.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 23.12.2021 la ora 23:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5354

Anca SOFIAN

Deja ai votat!