MATRIŢA ZILEI – 24.12.2021/14.5.10.1.

1111 44
2222 5

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 -0element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 6 și aduce armonie și echilibru, stabilitate, confort şi căldura căminului. Azi e o zi plină de magie, de fericire, o zi în care energia frumoasă și benefică a iubirii ne învăluie pe toți și ne mângâie cu blândețe sufletele. Relațiile sunt astăzi înfloritoare, iar puterea inimii, a îmbrățișărilor, a cântecului a bucuriei se revarsă asupra noastră, a tuturor. Suntem energici, avem parte de emoții înălțătoare (2222), gândurile noastre se manifestă funcțional (1111), la unison cu tot ceea ce simțim și ne găsim fericirea în cadrul familiei, în locuri familiare. Bucuria adevărată izvorăște azi printre persoanele dragi nouă. Sărbătoarea șterge orice urmă de negativitate, iar puterea iubirii cristice își arată adevărata forță la nivel colectiv. Muncim azi cu mare drag, cu spor, ne simțim atât de bine atât pe plan fizic (44), cât și în plan psihic, emoțional și spiritual. Latura materială contează prea puțin acum pentru că avem deja tot ceea ce ne trebuie, avem inimile pline, sufletele întregi, pe masă există belșug, lumina se revarsă peste toți și în toate. Iubirea este astăzi forța principală, alături de intuiția noastră (5) pe care în sfârșit pare că este ascultată de majoritatea dintre noi. E o zi în care ne dezbrăcăm de orgoliu și de aroganță, de trufie întrucât energia sufletului dizolvă aceste măști purtate în marea parte a zilelor.

Noi suntem forța care se joacă cu mintea noastră și care se folosește de corp ca de o jucărie pentru a se amuza. Acesta este de fapt motivul pentru care ne aflăm aici pe pământ: de a ne juca, de a ne amuza, de a ne bucura. Noi avem prin naștere dreptul de a fi fericiți, de a savura viața. Suferința este doar o alegere a noastră, conștientă sau inconștientă și de cele mai multe ori oamenii aleg suferința, dar e important de știut că nimeni nu e nevoit să sufere. Facem astfel de alegeri pentru că există credința limitativă și disfuncțională că suferința este ceva normal, creându-ne sistemul perfect care să ne confirme și să ne susțină acest adevăr. Dacă vom continua să facem aceeași alegere, vom continua să suferim. Ziua de azi este o zi plină de bucurie și ne arată din plin că viața poate fi fără de suferință, că atâta vreme cât l-am lăsat pe Dumnezeu, pe creator, să se nască în inimile noastre și îl acceptăm clipă de clipă acolo, suntem în pace. Atunci când îl alungăm de acolo, când ne renegăm sufletul, locul sacru unde sălășluiește El, atunci apare golul, lipsa, suferința. Dumnezeu e în noi toți, în tot și în toate, și indiferent cum alegem să-l numim: divinitate, sursă, creator, univers, esența lui e de fapt iubirea pură și necondiționată, fără pedeapsă sau sancțiune. Atunci când credem că El pedepsește, aducem suferința în viața noastră, pentru că de fapt noi ne pedepsim, noi ne creăm iadul, noi prin gândurile noastre, prin emoțiile de vibrație joasă ne atragem acele rezultate care să ne aducă suferința. În realitate, tot ce există este perfect, asemenea lui Dumnezeu. Noi suntem perfecți așa cum suntem, lumea e perfectă așa cum e. Chiar și furia, gelozia sau tristețe sunt perfecte. Chiar dacă în viața noastră se derulează vreo dramă, atunci și aceea este perfectă. Această zi magică, Ajunul Crăciunului aduce multe lecții despre perfecțiunea fără de suferință, iar dacă noi putem face ca să menținem energia aceasta în fiecare zi, atunci totul s-ar schimba. De noi depinde cum percepem energia și cu alegem să o folosim.

Recomandarea zilei. Suntem scântei divine și e util să ne deschidem complet inimile și să ne ajutăm de cunoaștere (lipsă 3), de pace, armonie (lipsă 6), pentru a putea accesa înțelepciunea și adevărul (lipsă 7), să ne descoperim forța inimii, cea mai puternică (lipsă 8) dintre toate pentru a schimba lumea (9). Totul pornește de la noi. Dacă ne dăm voie să naștem pruncul sfânt al iubirii, atunci totul este posibil. Noi suntem ceea ce ni s-a spus sau credem că suntem și ne-am identificat cu acele convingeri. În realitate, suntem mult mai mult. Ceea ce e util de știut este că urmează lumea nouă, o nouă eră a omenirii, în care oamenii se vor trezi, își vor asuma responsabilitatea pentru convingerile lor, le vor schimba astfel încât viața lor să devină bucurie. Cei ce fac alegerea de a rămâne în continuare în schemele lor disfuncționale vor continua cu suferința. A sosit timpul în care putem sta față în față cu Dumnezeu, fără intermediari. L-am căutat, iar descoperirea cea mai de preț este că l-am găsit în interiorul nostru. Crăciun Fericit , binecuvântat cu iubire!

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 24.12.2021 la ora 24:12.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6355

Anca SOFIAN

Deja ai votat!