MATRIŢA ZILEI – 27.12.2021/17.8.13.4.

1111 4 77
2222 8
3

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 -3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 9 și predispune la un idealism pe care dorim să-l coborâm în planul terestru, dar fără succes, dacă, lecțiile nu au fost învățate încă. Este foarte util să renunțăm la disponibilitatea față de orice ne încalcă granițele, nevoile și e foarte benefic să învățăm să spunem ”nu”. Trăim cumva pentru alții și acum ajungem în punctul în care conștientizăm că, de fapt, prima persoană din viața noastră suntem noi înșine și că e timpul să ne punem pe locul 1. În acest moment din viața noastră simțim o nevoie acută din a face parte din ceva mai îndestulător decât ceea ce trăim mulți dintre noi în prezent și deși energia lui 9 ne conectează la spiritualitate, evenimentele din viața noastră ne provoacă o anumită neliniște, tensiune. Conștientizăm că, deși am muncit mult și am parcurs multe etape în procesul acesta al transformării, încă sunt foarte multe lucruri care necesită să fie schimbate, iar gândurile noastre ne aduc azi într-o anumită formă de revoltă interioară (1111), pentru a putea scoate la iveală emoții refulate, cuvinte nespuse, dar care este de preferat să fie eliberate (2222). Sunt momente azi în care ne simțim cumva copleșiți, simțim disconfort în toată ființa noastră (4) și putem pune la îndoială tot ce am învățat până acum. Există o dorință de retragere, de a pune ordine în aceste gânduri, de a fi cumva lăsați în pace de toată lumea, de a reflecta această răscruce spirituală în care ne aflăm . Este doar o stare de platou în care parcă nimic nu mai funcționează, nimic nu se mai întâmplă, însă dacă ne menținem conectați la nivelul inimii, la divinitate (77), vom observa că oportunitățile pentru dezvoltarea personală (3) se vor ivi de îndată ce avem curajul și puterea (8) de a păși în afara zonei de confort, care se lărgește și evident, tot ce e după graniță ia amploare și poate părea din ce în ce mai dificil. Vestea bună este că această ieșire din zona de confort, această graniță nu ar apărea în calea noastră, dacă noi nu am fost pregătiți să pășim.

Dacă în zilele trecute am experimentat o energie a iubirii foarte mare, de acum aceasta are tendința de a se micșora, dar numai pentru că noi suntem obișnuiți să revenim la starea noastră inițială, cea de gol, de neiubire, de anxietate, de minciună. E util să menținem energia iubirii și a iertării cât se poate de mult, până reușim să o transformăm în obișnuința de zi cu zi. Da, e provocator, însă e posibil. De aceea este atât de important să ne punem azi limite serioase și să parăm orice influență exterioară care ne face vulnerabili la a menține această energie de vibrație cu frecvență înaltă. Pentru că dacă lăsăm barierele în jos și le permitem celorlalți invadarea spațiului personal, va apărea frustrarea, antagonia, conflictul interior între ceea ce vrem de fapt și ce facem în realitate. Iar frustrarea aduce , furie, furia aduce tristețe, mânie, răzbunare, ură, neiubire. E util să ne punem această energie a lui 9 ca un pansament (2 emoție, sensibilitate, protecție, și 7 conexiune cu divinitatea, cu sinele nostru superior, cu adevărul, înțelepciunea miracolul) care să facă scut cu exteriorul.

Recomandarea zilei. Este tare important să rămânem conectați la intuiția noastră (lipsă 5) pentru a restabili echilibrul în această zi în care ne sunt zdruncinate puțin credința și orientarea (lipsă 6). De asemenea conexiunea cu oamenii este extrem de importantă și faptul că se pun limite este foarte indicat, pentru ca tot ceea ce ține de relațiile cu ei să funcționeze sănătos (lipsă 9). Meditația și aflarea păcii interioare este foarte indicată azi și suntem susținuți de Univers prin magia lui 7 (cei doi de 7). Azi e important să fim foarte atenți la gânduri, la ce simțim, să observăm, să ne adunăm forțele, pentru a putea face diferența între ceea ce este funcțional și ceea ce este disfuncțional. De asemenea, orgoliul are nevoie să fie ținut în frâu, mai ales cel generat de salvator , victimă sau călău. Cel de victimă iese rapid la iveală atunci când apar limitele și asertivitatea și e de preferat să îi lăsăm pe ceilalți în treaba lor, fără să aducem sfaturi sau să facem lucruri nesolicitate. E util să urmăm exemplul și și punem și noi granițe și să canalizăm credința către inimă pentru a trece cu bine acest moment critic de confuzie

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 27.12.2021 la ora 12:27.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9358

Anca SOFIAN

Deja ai votat!