MATRIŢA ZILEI – 31.12.2021/12.3.6.6.

1111
2222
33 66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 4, o cifră regulilor, a constituției propriului sine și ne găsește harnici, energici, cu spirit analitic și cu atenții la detalii, având o tendință puternică de a verifica, corecta și îndrepta. Totodată azi avem o nevoie arzătoare de izolare pentru a face bilanțul acestui an, de a revizui noile reguli personale, de a abroga articole la dictatul după care ne-am ghidat în acest 2021, care a adus multe schimbări și provocări, pe toate planurile. Am studiat, ne-am documentat, am aplicat (33), ne-am căutat de sănătate, am fost și confuzi și încrezători, ne-am adaptat fiecare cum a știut mai bine la cadrul acestor 365 de zile. Acum avem nevoie de o reflecție interioară, de liniște și pace pentru a pune în balanță toată viața noastră și de a concluziona dacă echilibrul sau haosul (66) a dominat în acest interval de timp. Dacă tragem linie la final și suntem pe plus, atunci este binemeritată o mică pauză de refacere pentru a ne putea aduna pentru noul val de provocări care bat la ușă și sunt previzionate cu exactitatea unui ceas elvețian. Dacă, în schimb suntem pe minus, e util să muncim în continuare la îmbunătățitrea calității gândurilor (1111), la gestionarea emoțiilor (2222) și la felul în care ne raportăm, în funcție de convingerile noastre, la ceea ce se arată la exterior în ideea de a căuta mai mult echilibrul în viața noastră frenetică. O zi foarte energică, încărcată, suntem entuziasamați de această trecere în Noul An. Ne-am aprovizionat cămara cu de toate, ca să ne prindă anul nou prosperi, am pregătit muzica, dansul, dar, diferit de ceilalți ani, mulți dintre noi vom petrece în familie, cu cei dragi.

Unii dintre noi poate au gânduri anxioase cu privire la bunăstarea materială, având în vedere situația și contextul actual. Poate își fac griji, scenarii, au frici felurite. Anul care vine poate fi extraordinar de prosper și roditor din toate punctele de vedere pentru că stă sub energia lui 6, a armoniei, a familiei, a prosperității, a mamei pământ care rodește. Evident, este de luat în calcul și latura întunecată a lui 6 și anume lăcomia, slăbiciunea, ispita, tentația, manipularea, agresivitatea care duce la violență, apărarea pe viață și pe moarte a teritoriului. Depinde numai și numai de noi cum alegem să ne canalizăm energia, gândurile. Este extrem de important să ne vindecăm de rănile trecutului pentru a putea depăși momente de cumpănă care pot apărea pe parcursul anului. Prima lună a anului, ianuarie, vine cu vibrația lui 1, un pic impulsivă, cu tendința de șefie, de orgoliu, dar tot ce ține de cifrele impare, de energie masculină, va fi domolit prin intermediul vibrației de energie feminină a lui 6, care până la urmă restabilește un echilibru, indiferent că ne place rezultatul sau nu. Cum ne gestionăm gândurile, așa va arăta lumea noastră exterioară.

Anul 2021 a avut vibrația 5, și a fost caracterizat de spectacol, răsturnări de situație, negociere la sânge în ceea ce privește drepturile și libertățile noastre, ne-am avântat, am riscat, am făcut lucrurile altfel decât în întreaga noastră viață. Regulile au fost încălcate, nu s-a ținut cont de cele absurde și imbecile căzute pe nepusă masă. Ei, bine, anul ce bate la ușă, 2022 are vibrația 6, o cifră cu o energie feminină și la fel ca și 2021 este un an extrem de interesant. În acest an, familia și relațiile sunt în prim plan. Se va face orice este necesar pentru protejarea familiei, a copiilor, a celor dragi, iar instinctele primare vor scoate colții cu agresivitate la orice tentativă de atentare la bunăstarea acestora. Conform analizelor numerologice, la nivel de țară, vom avea parte până în luna decembrie 2022 de o suprapunere a energiilor lui 5 și a lui 6 și de aceea perioada va fi extrem de încărcată. România, ca țară, a intrat pe vibrația lui 5 la 1 decembrie 2021, aflându-se în acelați timp pe vibrația globală a lui 6. Vom fi impactați atât de 5 , cât și de 6, iar cel mai important lucru este să cultivăm încrederea în noi, să ne descoperim puterea personală și să evităm sub orice formă să o predăm acelor oameni, situații, evenimente, circumstanțe, autorități, pentru că doar această putere a sinelui ne va ajuta în perioada următoare. Având putere personală, încredere în sine, intuiție, vom putea acționa și în beneficiul familei, a copiilor noștri a celor dragi, pentru a accesa și energia benefică a lui 6. În 2022 este mare , mare nevoie să veghem și să ne protejăm copiii, întrucât sunt o țintă sigură a celor care se hrănesc cu energiile noastre. Un om matur are discernământ, are instrumentele la îndemână, poate lupta și decide pentru propria persoană. Un copil însă, are nevoie de un matur înțelept, conectat la sinele propriu, la divinitate, un adult responsabil la nivel de Univers și nu la nivel de cadru al fricii și al obedienței oarbe.

Recomandarea zilei. Azi sărbătorim, ne bucurăm, petrecem, închinăm șampanie, ne veselim și ne îmbrățișăm. E o zi în care melancolia ne poate da târcoale, amintirile revin, și este util pentru noi să ne stăpânim emoțiile generate din aceste trăiri pentru a ne simți bine (lipsă 4), ajutându-ne de vocea interioară (lipsă 5), care poate fi cel mai bun sfătuitor, prin rugăciune, mulțumire, conectare la divinitate și la sinele nostru autentic (lipsă 7), prin controlul și gestionarea gândurilor și a regretelor (lipsă 8), prin evocarea și însuflețirea acelor momente minunate care ne desenază zâmbete pe fețe și aprind licăriri de speranță în ochi (lipsă 9). LA MULȚI ANI BINECUVÂNTAȚI CU IUBIRE, PACE ȘI ARMONIE! BUN VENIT, 2022!

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 31.12.2021 la ora 12:31.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4353

Anca SOFIAN

Deja ai votat!