MATRIŢA ZILEI – 02.01.2022/9.9.5.5.

1
2222 55
99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Luna ianuarie are ca vibrație generarlă energia cifrei 1 și simbolizează principiul începutului și a inițiativei. Înseamnă că în această lună învățam ce înseamnă independența, lupta pentru descoperirea de sine, cât și recunoașterea propriilor talente. Luna ianuarie aduce ambiție, spirit de lider și reușite pe cont propriu  precum și o energie masculină, puternică și rațională. Corelând cu energia noului an, este util să combinăm în armonie această tendință de a face totul singuri cu noțiunea de echipă, ceea ce, deși pare provocator, este de fapt, o oportunitate uriașă. Cu ajutorul intuiției și vocii interioare vom reuși să descoperim acele momente în care e de preferat să jucăm în echipă și când să performăm solo. De asemenea, în această lună, vom avea parte de un dinamism ridicat, vom fi activi, orientați către scop, exigenți, iar puterea de materializare a gândurilor va fi uriașă. De aceea este foarte important să observăm cu atenție gândurile și să le gestionăm, ele fiind acasă în energia lui 1 și când jocul se desfășoară pe teritoriul propriu, există o anumită tendință de a arăta cine-i stâpânul și de a abuza puțin de acest statut. Totodată recunoașterea propriei importanțe, a propriei valori și unicități, evitarea pe cât se poate a egoismului, a orgoliului, a abuzurilor în scopuri personale și folosirea peste măsură a abilităților proprii, suprimarea și supunerea altora la voia proprie, neîncrederea în forțele proprii sunt factorii cheie în jurul cărora se petrec evenimentele din viața noastră. Este o lună de foc, o lună al cărei simbol este Soarele, reprezintă principiul masculin și tinde spre căutarea desăvârșirii.

Anul 2022, vine cu vibrația globală 6 și aduce lecții cu privire la iubire. Avem de învățat să-i iubim pe semenii noștri așa cum ne iubim noi înșine, deci, primul pas este să învățăm mai întâi ce reprezintă iubirea de sine. Energia lui 6 se manifestă într-un mediu non violent, de calm, armonie, însă dacă granițele sunt atacate, atunci agresivitatea instinctuală de apărare iese la iveală ca o urgie, deci, dacă parametrii confortului personal, al familiei, al relațiilor sunt amenințate, până la recuperarea puterii personale, putem fi marcați de diverse conflicte și situații beligerante. Totodată, în acest an avem de învățat să ne oprim din a le mai face pe plac celorlalți, să ne respectâm propriul sistem de valori și să acceptăm că nu putem fi iubiți chiar de toată lumea și că este inutil să consumăm energie pentru a le cumpăra falsa iubire. Pe măsură ce învățăm iubirea, care începe cu iubirea propriei persoane, vom vedea că îi putem învăța și pe ceilalți că iubirea adevărată înseamnă a accepta, a încuraja, a da libertate, a oferi timp, nicidecum a schimba, a critica, a controla sau a pune presiune pe ceilalți. De asemenea, atunci când la nivel de relații întâmpinăm foarte multe obstacole și luptăm până la epuizare, e util să acceptăm că acea relație este gata. Totodată, e necesar să ne înfrânăm orgoliul de salvator și mai degrabă să lucrăm la autovindecare. O altă idee foarte importantă a energiei lui 2022 este înțelegerea diverstității, a toleranței, renunțarea la judecăți și prejudecăți, a faptului că valorile oamenilor sunt diferite și că ceea ce credem noi că este bine pentru o persoană cu un set de valori diferite de ale noastre, nu e neapărat bine și pentru ea. Familia este centrul acestei energii, echipa, și liniștea vine din instalarea într-un ”cuib”, indiferent de ceea ce reprezintă acest concept pentru fiecare: soț/soție, partener, copil, o casă, o apartenență la un grup, un colectiv la job, prieteni, etc. Este necesar să așternem echilibrul și armonia în toate domeniile din viața noastră, mai ales în cele conflictuale și tensionate.

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 2, o cifră cu energie feminină și care sugerează instalarea unei etape din viață conectată la evenimente ce țin de planul terestru, material. Este un moment bun de ivire a unui rod al talentului creativ, al unui proiect, un început al unui ceva, pe care este util să îl formăm și să îl protejăm. Această energie ne duce pe tărâmul corpului, al instinctelor, al intuiției, ca loc ce reprezintă atât pacea cât și stagnarea, dăruirea de viață, dar și suprimarea ei. La nivel metaforic, de noi depinde azi cum se va dezvolta acest rod. Este util să comunicăm azi cu ceilalți într-o nuanță de blândețe și calm (2222) și pentru că e zi odihnă pentru gândurile noastre, noi fiind cumva cu mintea amorțită după câteva zile de detașare completăși celebrare (1), vom avea tendința de a simți cumva ezitare și confuzie pentru că de abia parcă ne-am ridicat din pat și ne vine dificil să alegem în ce direcție să pornim. Stări contradictorii ne vor călca pragul trăirilor, și vom avea cel puțin două variante pe care să le alegem. Ei bine, aici ne sare în ajutor (99) vocea interioară (55), pe care, dacă o ascultăm vom face alegerea optimă. Nu suntem prea energici, ne aflăm într-o stare de moleșeală și ne simțim confortabil în cadrul familiei, unde facem jocuri mentale și ne stimulăm reciproc cu diverse idei și teme de gândire. Facem planuri, vorbim despre obiective comune și despre metode de a le atinge în acest an. Poate unii vor simți nevoia de schimbare de decor, de peisaj, de a trăi mai multe experiențe și de a ne aduce lumea la înălțimea idealurilor, într-o lume în care valorile supreme sunt binele, frumosul, adevărul, iubirea și evident, crearea propriei realități unde imposibilul devine posibil.

Recomandarea zilei. Întrucât forța mentală este astăzi destul de mică, eventualele schimbări (lipsă 3) ne vor face să ne adaptăm cu dificultate și ne vor crea anumite stări de vulnerabilitate, anxietate, frică ce se pot somatiza foarte ușor (lipsă 4). De aceea, este absolut necesar să ne folosim de intuiția care ne susține azi dim plin, pentru a restaura echilibrul (lipsă 6), starea de prezență, pentru a întări conexiunea cu planurile subtile, cu divinitatea (lipsă 7), pentru a acționa și a ne gestiona stările, gândurile cu înțelepciune și responsabilitate (lipsă 8). De asemenea, este util să ne revigorăm puțin și puțin câte puțin să ieșim din starea de amorțeală în care am intrat în această perioadă. Focul de artificii a trecut, șampania s-a terminat, la fel și sarmalele și celelalte bucate tradițional românești. E timpul pentru a lucra din nou cu noi, pentru că la orizont, destul de departe, se văd semne de furtună.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 02.01.2022 la ora 02:01 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2169

Anca SOFIAN

Deja ai votat!