MATRIŢA ZILEI – 03.01.2022/10.1.4.4.

111 44
222
3

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 3 și aduce tendințe de dezvoltare a imaginației și explorare a noi forme de exprimare creatoare, de bucurie și de sete de cunoaștere. Dacă ne dăm voie, putem vedea frumusețea pretutindeni, pentru că există o anumită optimizare între forța gândurilor și cea a emoțiilor, care ne permite să avem rezultate minunate și ne aduce o stare de bine general, pentru că energiile zilei sunt destul de așezate și uniforme. Azi suntem echilibraţi din punct de vedere psihic, cât și emoțional. Ne putem stăpâni foarte bine instinctele şi reușim să conducem emoția către o anumită formă de creație, către un fruct savuros indiferent de domeniul de activitate. Reușim să ne controlăm mai mult sau mai puțin senzațiile și este extrem de dificil să fim păcăliți prin intermediul cuvintelor sau prin teatru (111). Chiar dacă știm că unii vor să ne ducă de nas, încearcă să ne manipuleze, să ne constrângă să facem ceva anume, vom ierta și ne vom canaliza atenția și energia în alte direcții, constructive, asta până când ne sunt încălcate principiile de bază. Energia de azi aduce o anumită plăcere de a ajuta, de a fi omenos, și ne protejează de fals și minciună, ne înzestrează cu o anumită toleranță înțeleaptă, atâta vreme cât nu ne calcă cineva pe coadă. Dacă există cineva care să reușească performanța să ne scoată azi din sărite, atunci e musai să se ferească de furia declanșată. Totodată optăm pentru calm, diplomație, conciliere, aplanare de conflicte (222) și dacă întâlnim situații tensionate ne vom retrage în tihnă, pentru că energia lui 3 ne va susține în căutarea și alegerea oamenilor și a circumstanțelor unde atmosfera este plăcută, calmă și voioasă (3),unde frumosul este la el acasă, unde forța creatoare ne inspiră și ne provoacă imaginația, unde ne simțim bine din toate punctele de vedere, unde putem munci cu drag și cu spor, având așa o imagine de ansamblu asupra desfășurării evenimentelor, pas cu pas, anticipând în detaliu. Totodată oferim ajutor de preț tuturor celor care doresc să-și reconstruiască viața, sprijinindu-i și arâtându-le cum anume pot să înceapă aceste reclădiri, pornind de la dărâmarea a ceea ce nu mai este de folos. Asta presupune o mare măiestrie, iar rezultatul acestei munci aduce beneficii care vin și pentru noi sub formă de vindecare fizică sau emoțională (44).

Recomandarea zilei. Faptul că energia este temperată și că voia bună a lui 3 predomină ziua, asta nu înseamnă că unii dintre noi nu vor alege și latura întunecată a monedei. 3 poate presăra excese, risipă, minciună, reacții temperamentale, precum și duplicitate, imoralitate și distrugere, exact opusul creației. De aceea este util să ne accesăm vocea interioară (lipsă 3), să o lăsăm să se manifeste pentru a putea construi armonia și pentru a ne putea bucura de material, pentru a evita compromisurile sufletului (lipsă 6). Înțelepciunea este importantă și dacă o folosim în stare de prezență (lipsă 7), evităm lupta pentru putere (lipsă 8), pentru a dori cu orice preț să ne impunem adevărul în condițiile în care ceilalți sunt bine mersi așa cum sunt și se simt agasați de insistența noastră. S-ar putea să întindem coarda prea tare, iar ei să reacționeze virulent la încălcarea teritoriului personal. Folosirea minciunii este de evitat pentru că acesta este oricum trasă de păr și foarte fragilă, iar singurul lucru pe care îl putem obține este o fisură în ceea ce privește relațiile noastre, plus o deviere puternică de la alinierea minte, suflet, cuvânt, o destabilizare, o piedică în procesul transformării noastre interioare (lipsă 9). E util să îmbrățișăm buna dispoziție, să iubim, să fim iubiți, să ne folosim energia în scopuri creative și aducătoare de abundență, să observăm lucrurile din jurul nostru, să ne dezvoltăm flexibilitatea și să ne întărim granițele personale.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 03.01.2022 la ora 03:01 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3161

Anca SOFIAN

Deja ai votat!