MATRIŢA ZILEI – 06.01.2022/13.4.1.1.

1111 4
222
3 6

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 6 și restabilește echilibrul după valul energetic de ieri. 6 simbolizează stabilitatea, armonia, calmul, iubirea, familia, pragmatismul, precum și tot ce ține de planul material, de nevoile de bază, de instincte și sexualitate. Azi lucrurile se desfășoară sub forța psihică și emoțională, prin capacitatea de a ne proteja și a ne apăra drepturile. Azi există tendința de a ne folosi de armele minții, iar adversarii sunt îngenunchiați cu forța gândului (1111). Diplomația și puterea cuvintelor în acest context al controlului gândurilor, ne oferă oportunități de atingere a scopurilor (222). Dorim victorie și ne folosim de toate resursele pe care le avem la dispoziție pentru a ne atinge obiectivele și țelurile, utilizând informațiile prețioase pe care le-am acumulat și culegem roadele (3) muncii noastre (4). Ideal ar fi să echilibrăm aceste gânduri și să le îndreptăm spre latura luminoasă a energiilor, pentru că victoria se obține și prin curaj, determinare, perseverență, comunicare, istețime.

Dreptatea și etica sunt de preferat a fi protejate, iar lecțiile despre integritate sunt dure azi. Se pot stârni ceva controverse cu privire la negocierea spiritului, a identității, poate chiar a trupului în schimbul siguranței sau a câștigului material. Bineînțeles, vânzarea de talent, idee, suflet sau alte expresii ale sinelui reprezintă o chestiune de alegere personală și fiecare își va pecetlui soarta prin acesta. Este util ca Alegerea să fie conștientă și în concordanță cu misiunile noastre în acest plan, altfel, aceasta îți pierde esența, devenind doar o minciună, o păcăleală grosieră pentru cei care se lasă amăgiți de otrava bogățiilor lumești.

Recomandarea zilei. Totodată energia de azi trezește în noi sentimente conștiente sau inconștiente legate de seducție și control (lipsă 8), stârnind întrebări despre cât suntem de dispuși să ne vindem puterea personală sau să cumpărăm controlul asupra puterii altcuiva. Răspunsurile sunt variate, în funcție de sistemul fiecăruia de credințe. Indicat însă ar fi totuși, să fim atenți, să avem acea stare de prezență, acea conexiune la sursa divină, să cântărim alegerile foarte atent și să ținem cont de legile Universului (lipsă 7), pentru că în conformitate cu legea cauză-efect bumerangul se întoarce la noi și ne servește exact ceea ce am aruncat noi. Totodată azi se trezește în noi acel zvâc ce ne aruncă în relații romantice, în pasiuni felurite, în absolut orice stârnește acel sentiment numit iubire și este foarte ușor confundat cu orice altceva, mai puțin ceea ce este el în esență. De aceea, este de preferat să fim atenți al pasiunile exagerate și obsesive care ne subminează încrederea în sine (lipsă 5) precum și starea de bine, care ne rupe de realitate și ne face să ne pierdem capul și judecata, controlul asupra propriei ființe, lucru ce se reflectă imediat asupra realității care este distorsionată de iluzii tentante și ispititoare, pierzând astfel capacitatea de a canaliza energia pentru a favoriza transformări fizice sau emoționale în acest plan (lipsă 9). În principiu, energia zilei dacă este folosită înțelept aduce armonie , bucurie și iubire, dacă nu, aduce superință, manipulare, păcăleală, instincte primare și obsesii bolnave. Totul este despre Alegere.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 06.01.2022 la ora 06:01 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6161

Anca SOFIAN

Deja ai votat!