MATRIŢA ZILEI – 05.01.2022/12.3.2.2.

11
222222 5
3

FOC – 1,5,9 – 3 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de cifra 5 și aduce o zi plină de surprize și de experiențe de tot felul, o scenă de teatru care conține atât drama, cât și comedia, nebunia cât și înțelepciunea. Este o zi destul de agitată, dat fiind emoțiile care curg ca întrun torent continuu, fără pauză , având cele mai diverse rezultate ca urmare a gândurilor care le-au născut. Atunci când în căsuța lui 1 se află doi de 1 (11) trebuie să știm că energia transmisă în exterior se va întoarce negreșit în interior, chiar dacă prin alte forme sau alte mijloace. E o zi în care oscilăm între a fi foarte impulsivi și agresivi sau a fi exagerat de liniștiți, iar acest tip de psihism poate genera ambele tipuri de trăiri afective la fel de puternic. Adică ori se declanșează în interiorul nostru emoții întunecate, pesimiste, morbide, ori o veselie de o intensitate uriașă. Forța psihică este marcată azi de simbolistica lui 2 și în corelație cu supraîncărcarea acestei căsuțe (222222), duce la o probabilitate foarte mare să ne manifestăm dual în diferite situații, ca și cum am avea o dublă personalitate. Putem declanșa atât de sine stătător cât și cu elementele ce vin din exterior, trăiri psihice foarte puternice, atât funcționale cât și dezadaptive, adică, plăcute sau neplăcute. În mintea noastră vom avea azi două parți care se vor înfrunta pe tot parcursul zilei și cu mare dificultate vor reuși să ajungă la o hotărâre. De aceea totul trebuie să fie foarte clar, alegerile să se amâne pentru atunci când confuzia se risipește, în ideea evitării luării unei decizii sub influența emoțiilor puternice, indiferent că sunt plăcute sau nu. Putem experimenta acest lucru la un supermarket când privirea ne este atrasă de un produs care ne va excita latura materială pe de o parte și vom simți un impuls arzător de a-l cumpăra, indiferent dacă este foarte costisitor sau de o calitate slabă, iar pe de altă parte cealaltă latură ne va împinge spre ieșirea din magazin și ne va obliga să îl punem înapoi pe raft. E ca și cum am avea în permanență un îngeraș delicat ce cîntă la harpă într-o parte și în cealaltă parte un drăcușor împielițat cu cornițe și codiță și ambii ne trag fiecare, destul de puternic, în direcția sa. Susținerea și avantajul zilei vine din această energie a lui 5, atât ca vibrație generală, cât și ca prezență în matriță, pentru că intuiția, vocea interioară, încrederea în noi, în sinele nostru (5) ne va face să alegem de care parte dorim să fim pentru a putea avea rezultate care să ne aducă plus valoare, cunoaștere, experiențe pline de învățături (3).

Există riscul să trădăm și să fim trădați azi, deoarece chiar dacă această ezitare și confuzie ne bulversează, vom face în așa fel încât să fim pe plus în orice situație, în orice tranzacție, indiferent cum. Energia zilei aduce pe lângă aceste trări oscilante și o doză de lașitate puternică, în ideea în care dacă apare cineva mai puternic la orizont, există tendința de retragere cu coada în picioare, dar asta numai până când facem o alianță cu altcineva și mai puternic care să susțină vorbăraia multă și fără noimă la care predispune această energie.

Recomandarea zilei. Cuvântul recomandat azi este înțelepciunea. E util pentru noi în primul rând să coborâm în suflet și să ascultăm de ghidul interior, să întărim legătura cu divinitatea (lipsă 7) prin rugăciune, meditație, recunoștință, compasiune, pentru a putea cumpăni lucrurile atât în beneficiul nostru (lipsă 4) cât și la nivel de grup social (familie, relații, prieteni, colegi, oameni, în general) (lipsă 9) și de a fi, a face și a spune într-o perfectă congruență, trinitar, pentru a atinge echilibrul (lipsă 6) și a ne dezvolta și asuma puterea personală de care dispunem (lipsă 8). Dacă apar oameni pe care noi îi percepem ca fiind mentori, învățători, înțelepți este de preferat să îi rugăm să ne spună care este opinia lor cu privire la ce ne frământă, deoarece e posibil să ne ofere informații care să dezvăluie niște răspunsuri foarte importante pentru noi. Este o zi ieșită din tipar, înțesată de provocări, cu potențial de dezvoltare dacă privim dincolo de focul de artificii și de trăirile puternice ce se nasc în creierul nostru reptilian, ca urmare a diverșilor factori exteriori care au menirea să ne apese cele mai sensibile butoane, precum și la direcțiile gândurilor noastre, care pot să o ia la vale și să ne izbească puternic și destul de dureros.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 05.01.2022 la ora 05:01 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5163

Anca SOFIAN

Deja ai votat!