MATRIŢA ZILEI – 10.01.2022/8.8.6.6.

11
222 88
66

FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi stă sub energia vindecătoare a cifrei 1 și predispune la independență și la o capacitate extraordinară de a pune în practică idei pline de inpirație. Totodată, instinctele protectoare față de ceilalți sunt azi bine dezvoltate și dăruirea și loialitatea se manifestă azi destul de puternic. Totodată, suntem predispuși la ascensiune socială, la ocuparea unei poziții de putere, care vine prin cunoaștere, talent, prin vizibilitate, asumare și datorie. Fiind energia lui 1 însoțit de valoarea absolută a lui 0, putem afirma că începând de azi deschidem o nouă cale, inițiem un nou proiect, lansăm o idee ce, deși e de abia la început, va fi dezvoltată pe parcursul perioadei următoare. Fiind o energie masculină, de foc, aceasta se contopește frumos cu elementele energiei feminine, de apă, respectiv cu 2 și 6 și dă naștere la anumite strategii foarte bine gândite care, puse în practică duc la atingerea țelurilor și a obiectivelor și totodată vin cu un dar al anticipării evoluției evenimentelor în timp, aducând aprecierea justă a oamenilor, a bunurilor și a evenimentelor care se succed. De asemenea este important de știut că în interacțiunea cu cei din jurul nostru, cu ce mână dăm, cu aia primim, în sensul în care așa cum ne vom comporta noi cu ceilalți, așa se vor comporta și ei cu noi, asta venind din forța psihicului care are două canale (11), întotdeauna, al doilea fiind îndreptat înapoi către noi. Este de precizat că orice fel de constrângere va eșua, libertatea fiind azi la rang de principiu și valoare de neatins și va fi apărată și protejată cu orice preț. Comunicarea, calmul, diplomația, tot ce ține de trăirile noastre interioare sunt echilibrate și aduc liniște și bună înțelegere în ideea în care suntem foarte deschiși, comunicăm foarte ușor și spunem lucrurilor pe nume, fără ascunzișuri. (222) Pragmatismul, simțul practic, instinctele de bază se manifestă azi destul de puternic și susțin echilibrul și armonia în orice grup social, în familie, la servici, la școala, oriunde (66). Există și o tendință de a obține puterea, de a o valorifica, de a organiza totul ca la carte, de a tinde spre o poziție înaltă, indiferent cât de mare sau mică este lumea noastră, azi dorim să fim băgați în seamă și să ni se recunoască meritele și aptitudinile, ideile bine, dorim câștiguri materiale și emoționale (88). Important este să ne reamintim că partea spirituală are și ea nevoie de atenția noastră și că e util să o armonizăm cu puterea materială.

Dacă ne aplecăm și asupra interiorului, nematerial, găsim forța de a ne ridica vibrația, de a readuce starea de bine, de a reda optimismul, încrederea în forța vieții și astfel vom găsi formula prin care ne putem simți împliniți și ca statut social, și ca bunăstare materială și ca plenitudine sufletească. Evident, fără convingeri limitative, știind că merităm exact ceea ce avem, chiar dacă uneori ne displace, știind că totul este posibil dacă ne dăm voie și dacă cultivăm recunoștința, compasiunea și adevărul.

Recomandarea zilei. Focul și tensiunea zilei au pe alocuri câteva izbucniri, în sensul în care energia lui 1 – liderul, inițiatorul, conducătorul, energia lui 8 – puterea, controlul, statutul, asumarea și energia lui 6 – câștigul material, fizic, satisfacerea nevoilor de hrană, sex, confort pot face în așa fel încât să ne iasă pe dos toate lucrurile dacă abuzăm de ele și lăsăm orgoliul, lăcomia și dorința de a avea cu orice preț, să ne saboteze. E o zi care predispune să facem numai de avem noi chef și să fim destul de încăpățânați (lipsă 3), însă, dacă ne oprim puțin și ascultăm de vocea interioară, dacă facem în așa fel încât să ne consolidăm imaginea de sine (lipsă 5) și să ne privim cu realism, vom constata că aceste dorințe fierbinți de recunoaștere a noastră ca lideri, de a fi șefi, de a controla, de a aduna material vine de fapt din fricile noastre interioare care ne dor cel mai tare și care, de fapt sunt niște iluzii. Noi suntem perfecți așa cum suntem și tot ceea ce avem de făcut este să ne iubim și să ne acceptăm, pentru că altfel doare, ne simțim incapabili (lipsă 4) de a ne adapta la schimbare, pierdem conexiunea cu sursa creatoare (lipsă 7) și ne transformăm în ceea ce judecăm cel mai tare (lipsă 9), aducând astfel suferință, nedreptate, victimizare. Deci pentru a putea face în așa fel încât proiectele noastre care încep azi să fie pe cale succesului, e important să fim atenți la orgoliu, la setea de putere, la lăcomie și minciună.

 

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 109.01.2022 la ora 10:01.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1168

Anca SOFIAN

Deja ai votat!