MATRIŢA ZILEI – 11.01.2022/9.9.7.7.

111 77
222
99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibraţia zilei de azi stă sub energia duală a cifrei 2 şi este una aparte pentru că include calitățile numărului maestru 11 și vine cu daruri speciale pentru noi, atâta vreme cât suntem deschiși și ne ascultăm sufletul. Cu toții putem fi deschizători de drumuri, atât pentru noi, cât și pentru ceilalți, purtăm cu noi scânteia divină și avem parte de miracole dacă ne canalizăm gândurile creatoare spre frumusețea vieții, spre iubire, de la interior către exterior. Dacă ne unim și ne iubim semenii putem transforma pământul acesta în centrul universului, într-un loc binecuvântat și plin de armonie. Azi partea rațională, conștientă (111) ne ajută să luăm o decizie bine gândită, lucidă, verificată critic și luată pe baza solidă a unor date obiective. Obiectivismul vine atât din înțelepciune (77) cât și prin mâna blândă (222) a divinității care ne susține atât de frumos azi, la nivel de colectivitate (99), ne îndrumă, ne ghidează și ne protejează. Tot ce se decide azi se face prin înțelegerea armonioasă a minții cu sufletul, prin uniunea lor fructuoasă ce duce la maturizarea conștiinței și la trezirea forței spirituale. Curajul este azi susținut de forțe ale subtilului și chiar dacă voința nu se manifestă atât de vizibil, ea există undeva după perdea, stă ascunsă ca o fecioară timidă, lăsându-ne pe noi să cumpănim foarte bine urmările acțiunilor noastre. Rațiunea(1), forța cunoașterii (9) și înțelepciunea (7), sunt deosebit de valoroase și fac posibilă lărgirea orizontului fiind indispensabile în această călătorie care a început de vreun an jumătate și în care am fost supuși atâtor provocări și situații extrem de delicate. Per total zi, azi este o zi tare norocoasă, dacă e să îi spunem așa și spun asta pentru că norocul nu e altceva decât răspunsul Universului la vibrația noastră înaltă, frumoasă. Energiile psihice și cele emoționale se mențin în limite armonioase, noi ne conectăm cu ușurință la tot ce ține de cunoașterea spirituală  și reușim să le transmitem și celor din jur această poftă de a ști, de împărți, de a oferi            Este util să știm că azi dualitatea negativă a lui 2 poate transforma înțelegerea în perfidie sau josnicie, în prefăcătorie și aruncă asupra noastră elementele trădării și lipsă de scrupule, grandomanie sau chiar tiranie tradusă prin abuzuri abominabile, la vedere. Granița care desparte așa zisul bine de așa zisul rău este incredibil de fină și e nevoie de o atenție sporită. Universul îi va trage la răspundere pe cei care cunosc tainele și le folosesc împotriva celorlalți, cei care dorm încă, fiind doar victime colaterale, iar somnul lor, aducându-le, la nivel karmic, o pedeapsă mai ușoară, față de cei care sfidează cu nerușinare legile divine.

Recomandarea zilei. Omul ajuns la o anumită maturitate, la o anumită conștiință răspunde de tot ceea ce face. Energia lui 11 sau polaritatea lui 2 aduc oportunități pe e care universul le valorifică atâta timp cât intențiile noastre sunt curate. De aceea, cei care nu-și asumă consecințele faptelor, gândurilor, emoțiilor lor (lipsă 8) vor avea tendința de arunca vina asupra celorlalți, se vor văita, vor risipi energie şi vor simţi că nu au chef de distracție sau de viață (lipsă 3), se vor simți destul de netrebnici și micuți, obosiți (lipsă 4), derutați, neîncrezători (lipsă 5), lacomi, invidioși (lipsă 6), goi cumva pe dinăuntru , cu tendința de a cumpăra lucruri pentru a umple golul acela imaterial și vor folosi diverse manipulări pentru a obține ceea ce vor. Dar Universul nu-i va lăsa, pentru că energia totală a zilei este una puternică, de susținere a evoluției spirituale, iar singurul lucru pe care îl vor obține va fi suferință fizică și emoțională. Este totuși salvatoare energia lui 7 care ne împinge spre asumarea puterii personale (lipsă 8), și dacă reușim să accesăm energiile căsuțelor lipsă, salvăm ziua, cum s-ar spune. Ideea este că fiecare din noi are puterea de a se transforma, să fie propriul salvator, iar călătoria noastră este fabuloasă și avem înăuntrul nostru tot ce ne trebuie pentru a avea o călătorie pe cinste. Cu toții am fost echipați cum se cuvine pentru a înfrânge lipsa, nesiguranța, ura, pentru a deveni niște maeștri demni de energia mistică a lui 11. E nevoie de puțină voință azi, pentru că orice activitate am demara, factorul motivare, muncă, determinare, ( 4,5,6) este destul de slab aspectat și e util să facem eforturi de a evita procastinarea, lenea și câștigul ușor și fără a-l munci.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 11.01.2022 la ora 11:01.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2169

Anca SOFIAN

Deja ai votat!