MATRIŢA ZILEI – 12.01.2022/10.1.8.8.

1111
2222 88

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibraţia zilei de azi este dată de energia curioasă şi plină de sete de cunoaştere a lui 3, ca rod al forţei psihice – 1 şi al forţei emoţionale – 2, adică aventură, schimbare, împlinire, diversitate și o forță debordantă a gândurilor, o putere de manifestare care însă nu e însoțită de însuflețire și este dificil de controlat. Azi avem nevoie de libertate de mișcare, să avem o ocupație și tolerăm cu greu spațiile închise și tot ce atentează la libertatea noastră. Este util să ne oprim din a mai forţa lucrurile (1111) şi să vrem cu tot dinadinsul să le controlăm (88), iar, din orgoliu, să le împingem în direcțiile considerate de noi bune, că așa au fost ele clasificate în nomenclatorul convingerilor și a programelor moștenite sau dobândite din societate și se dovedește că nu ni se potrivesc, că nu sunt benefice, sunt nocive, toxice. În prezent energiile întunecate ce doresc controlul nostru, precum şi cele ale fricii vor să ne frângă şi e util să le combatem constructiv, restabilind un echilibru. E de preferat să ne întoarcem privirea asupra nevoilor noastre reale şi să le satisfacem, cu recomandarea de a le deosebi foarte bine de dorinţele amăgitoare. Aici vorbim de nevoia de odihnă, de comunicare, de iubire, de a fi ascultat, de a aparţine de un grup (familie, prieteni, persoane cu care împărtăşim ideii, ideologii, valori, principii), nevoia de a fi acceptaţi exact aşa cum suntem, de a fi autentici, nevoia de conexiune fizică, de hrană sănătoasă, de relaxare, (2222) etc. Este de preferat să satisfacem aceste nevoie pentru că ne încărcăm şi ne astfel ne limpezim psihicul şi putem prelucra informaţia ce vine spre noi adaptându-ne la schimbările din ce în ce mai dese, fără a avea de suferit.

Recomandarea zilei. Dacă apare cumva ideea că nimic nu funcționează azi, sub presiunea energiilor lui 1 şi 8, e util să ne aducem aminte că absolut fiecare dintre noi are un talent înnăscut pentru ceva și este necesar să ne folosim de el pentru că este ca un far luminos în întunericul dat de aceste lupte pentru putere, pentru idei, pentru material. Situațiile când ne stăm singuri în cale sunt nenumărate și nu facem ce trebuie să facem pentru că nu ne simțim în stare (lipsa lui 5), din frică să nu ne facem de râs sau de ce o să spună lumea și devenim propriii noștri dușmani, făcându-ne singuri rău (lipsă 4) și creând dezechilibre, ne îndepărtăm de iubire, de armonie (lipsă 6), de credință, lipsă (7), ne dezumanizăm (lipsă 9). Datoria noastră principală este este azi faţă de noi înşine, să ne iubim pentru a ne regăsi liniştea şi pacea interioară. Universul ne transmite să ne reamintim cum să ne ascultăm cele mai adânci sentimente şi nevoi. Putem citi, putem să ne alăurăm unui grup cu care rezonăm, putem medita, desena, scrie, picta, face prăjiturele, putem proiecta ceva, construi, modela, ne putem răsfăţa corpul, ne putem stimula simţurile, putem face orice ne place şi cu care ne simţim noi înşine în ideea cultivării încrederii în sine, în viaţă, să învăţăm diferenţa între gândurile care se nasc din convingeri limitative şi cele care ţin de autenticitate şi de urmarea sufletului.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 12.01.2022 la ora 12:01.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3161

Anca SOFIAN

Deja ai votat!