MATRIŢA ZILEI – 14.01.2022/12.3.10.1.

11111 4
2222
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi este dată de energia cifrei 5 și vine cu imagine de sine bine definită, cu imprevizibilitate, cu ieșire din tipare , cu deschidere spre nou și cu o capacitate extarordinară de negociere și joc, în spiritul unei cumpătări optimiste și benefice. Astăzi moralul este destul de ridicat, iar integritatea este o valoare a zilei (11111). Respectul pentru familie și ideea de inovație în vederea evoluției, comunicarea, diplomația, arta de a asculta și de a lua decizii în privința atingerii bunăstării sunt principalele direcții. Când se cere o nouă lege sau schimbarea uneia vechi, energia lui 5 susține oportunitățile și dacă simțim cumva o rezistență, este util să reflectăm asupra ei deoarece are răspunsuri foarte importante. 5 ne arată cum să fim noi înșine și cum să ne raportăm la viață atunci când se schimbă modul de abordare a unei situații. Cu încredere, diplomație, cu vorbe potrivite la timpul potrivit, cu înțelegere și toleranță, dar în acelați timp într-un mod asertiv și ferm, putem lua decizii și ne putem atinge obiectivele (2222). Dacă avem în sfârșit curajul de a spune nu și de a nu ne lăsa convinși să facem lucruri pe care nu doriam să le facem, denotă puterea și maturitatea, descoperirea puterii interioare și putem porni pe drumul menit nouă, pe care îl alegem liber. Totodată azi ne putem exprima gândurile, emoțiile sentimentele prin artă și asta ne ajută să descifrăm tainele flexibilității și a adaptabilității (3), să preluăm comanda asupra corpului fizic, psihic și emoțional. Dacă în ultimele zile ne-am simțit destul de obosiți sau la nivel de corp fizic am suferit, azi afecțiunile încep să dispară și să ne simțim din ce în ce mai bine, cu precizarea că e util să fim o prioritate pentru noi, să ne îngrijim mai mult, să ne respectăm nevoile, pentru că dacă noi suntem bine putem dărui și oferi și celorlalți (4)

Recomandarea zilei. De asemenea, de cealaltă parte a energiei e posibil să apară conflicte, tensiuni și provocări, iar noi să ne arătăm aspri, egoiști, plini de trufie , chiar mici dictatori în anumite circumstanțe și de aceea este util să căutăm armonia (lipsă 6) atât acasă, cât și în relațiile cu cei din jurul nostru, la muncă, iar util de știut este că soluția aplanării conflictelor este renunțarea la atașamente și la convingerile noastre limitative. Puțin compromis din toate părțile este bine venit, pentru că doar așa se așează lucrurile. Cei care reușesc să își acceseze sinele superior, să acționeze, să simtă cu inima, cu sufletul pot controla foarte ușor situațiile pentru că această conexiune cu divinitatea (lipsă 7) le dă putere personală (lipsă 8) și pot salva multe situații (lipsă 9), având încredere în ei (lipsă 5), în vocea lor interioară. Oricine poate face acest lucru, dar numai atunci când este dispus să se dezbrace de ego și de limitări. În fond, 5 este despre depășirea limitelor, despre a începe să facem lucrurile diferit, spectaculos, cu stil și tact, cu artă și pasiune.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 14.01.2022 la ora 14:01.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 5163

Anca SOFIAN

Deja ai votat!