MATRIŢA ZILEI – 15.01.2022/13.4.11.2.

11111 4
2222 5
3

FOC – 1,5,9 – 6 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia zilei de azi este dată de energia cifrei 6 și aduce echilibru și armonie, un strop de pasiune , eliberare , depășire a obstacolelor, cu condița să ne lepădăm de teamă, de frică, de invidie și manipulare, să ne dizolvăm atașamentele, obișnuințele disfuncționale, convingerile limitative și să înțelegem că totul este ciclic, că putem fi adevărați magicieni ai vieții noastre dacă știm să ne temperăm, să ne stăpânim și să deprindem arta voinței și a răbdării. Pentru noi, românii, azi e o zi cu o seminificație aparte, la 15 ianuarie, născându-se marele geniu Eminescu, iar următoarele versuri descriu cumva evenimentele zilei:

”Vreme trece, vreme vine,
Toate-s vechi şi nouă toate;
Ce e rău şi ce e bine
Tu te-ntreabă şi socoate;
Nu spera şi nu ai teamă,
Ce e val ca valul trece;
De te-ndeamnă, de te cheamă,
Tu rămâi la toate rece”.

Este o zi extrem de interesantă pentru că forța psihică ce domină gândurile, acțiunile, emoțiile poate aduce o înlănțuire prin satisfacerea unor nevoi pământești ca dorința, pasiunea, obsesia, lăcomia și este util să îi opunem rezistență. Lanțurile invizibile ale opresiunii și ale dependențelor lumești sunt foarte slabe atunci când reușim să ne concentrăm în a asculta vocea sufletului, când căpătăm încredere în forțele proprii, când, cu iubire și sentimente înălțătoare spargem zidurile orgoliului și a aroganței, înlăturăm trufia, mândria și tiranismul (11111), născute toate din rănile trecutului, pentru că în final toate trec, iar prezentul este cel care contează, din sentimentul de micime și inferioritate care predomină la interior și pe care îl ascundem atât de spectaculos la exterior. Cuvintele și vorbele frumoase mângâie azi sufletele (2222) și pun poțiuni tămăduitoare pe rănile ce ustură, calmând durerile și suferința (4). Schimbarea de perspectivă aduce frumos, voioșie (3), lucrurile făcute diferit azi au menirea de a ne face să rămânem ”la toate rece, De te-ndeamnă, de te cheamă”, adică să ținem piept ispitelor, tentațiilor date de energia întunecată a lui 6, în ideea de a ne face cu stoicism și simț de răspundere munca interioară care dizolvă încet, dar sigur durerile sufletului din care curg, evident și cele a corpului fizic. Tot în spiritul eminescian, azi energia lui 2 ne provoacă să ne întrebăm și să socotim ce e rău și ce e bine, pentru că dualitatea aceasta transcede timpul și ”toate-s vechi și nouă toate”, ”vreme trece, vreme vine” și numai dacă dăm crezare îndemnurilor inimii și cu încredere, curaj și conștiință (5) suntem de neclintit. Doar așa suntem de neatins de provocările și situațiile care vin întocmai pentru a ne testa stabilitatea psihică și emoțională.

Recomandarea zilei. Pentru a putea beneficia de energia plăcută a lui 6, adică de armonie,stabilitate, confort, iubire, este foarte important să facem față tentațiilor zilei punând accentul pe accesarea conștiinței (lipsă 7), pe înțelepciune și conexiunea cu planul spiritual care ne susține atunci când ne ascultăm intuiția și ne trimite ghidare și sprijin pentru a ne ajuta să asigurăm echilibrul (lipsă 6). 6 reprezintă totodată energiile sexuale, munca fizica, avariţia, răspunde de boli, conflicte, tensiuni, câştig, bani, acumulare, exploatarea celorlalţi și este util să ne folosim puterea psihicului rezistent pentru a lucra în folosul nostru și a ne ajuta să controlăm instinctele, impulsurile, să ne asumăm orice acțiune sau vorbă spusă (lipsă 8), în ideea asigurării bunăstarii celor din jur, să oferim sentimentul de dragoste, să înveţăm bucuria responsabilităţilor și să ne transformăm (lipsă 9) în persoanele care stăpânesc detașarea și își păstrează impenetrabilă congruența dintre minte, cuvânt, suflet și acțiune.

                                                                                                               

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 15.01.2022 la ora 15:01.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6164

Anca SOFIAN

Deja ai votat!