spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 11.02.2022/10.1.8.8.

MATRIŢA ZILEI – 11.02.2022/10.1.8.8.

1111
2222 88

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 2, (11, 1+1=2), o cifră cu energie feminină și care sugerează instalarea unei etape din viață conectată la evenimente ce țin de planul terestru, material. Este un moment bun de ivire a unui rod al talentului creativ, al unui proiect, un început al unui ceva, pe care este util să îl formăm și să îl protejăm. Această energie ne duce pe tărâmul corpului, al instinctelor, al intuiției, ca loc ce reprezintă atât pacea cât și stagnarea, dăruirea de viață, dar și suprimarea ei. La nivel metaforic, de noi depinde azi cum se va dezvolta acest rod.

Este util să comunicăm azi cu ceilalți într-o nuanță de blândețe și calm, să fim cooperanți, răbdători și amabili, să fim conștienți de sentimentele altora. Armonizarea cu mediul în care ne desfășurăm activitatea și munca în echipă sunt azi foarte importante. Tindem să fim pacificatori, cooperanți și ar fi util să ne folosim puterea personală pentru a alina și a ajuta la vindecarea celor din jurul nostru. Este posibil să ne simțim puțin nesiguri , timizi și ezitanți, dar asta se întâmplă până ne obișnuim, până ne acomodăm cu mediul în care ne învârtim. Suntem plăcuți, autentici și ne vine destul de ușor să ne înțelegem cu ceilalți (2222). Pentru asta avem nevoie de curaj pentru că vulnerabilitatea izvorâtă din emoțiile noastre pacifiste ne întărește și ne împinge la fapte însemnate și frumoase. Acest curaj de a ne expune emoțiile așa cum sunt ele, reprezintă cheia puterii noastre și vine totdată cu asumare și responsabilitate (88). Asta ne face lideri naturali și ne dizolvă nevoia de aprobare și validare exterioară, deschizând calea spre o atmosferă pașnică și agreabilă (1111). În acest context pentru cei care au o atitudine pozitivă cu privire la aspectele financiare există probabilitatea de câștiguri suplimentare, abundență și succes, iar persoanele care funcționează din credințele limitative disfuncționale precum și cei care au tendința de a se autosabota prin atitudini nepotrivite, au parte de opusul a ceea ce reprezintă prosperitatea. Psihicul puternic de azi aflat într-o armonie cu emoțiile intense, fac în așa fel încât să atragem exact ceea ce gândim, credem și simțim și de aceea este util să ne armonizăm și să facem acord între minte și inimă.

Exercițiu: Azi putem folosi terapia prin artă pentru a ne crea o conexiune cu noi înșine. De dimineață, după ce ne-am trezit, am băut cafeaua, ceaiul, înainte de a ne începe activitățile noastre, luăm o coală albă de hârtie și desenăm ceva, orice care să reprezinte abundența zilei. Poate fi o floare frumoasă, un copac cu ramuri bogate, un cerc perfect, o scară ce urcă, un simbol pe care noi îl asociem cu prosperitatea și puterea. Desenatul ne destinde și are și rolul de a-i transmite creierului o sarcină pe care acesta trebuie s-o îndeplinească. Creierul nostru este extraordinar și are o capacitate fantastică de a realiza toate comenzile pe care i le dăm. De aceea, acest exercițiu poate fi făcut zilnic, pentru ca mintea să aibă ocupația de a contura o realitate plăcută și de a fi distrasă de la gânduri distructive.

Recomandarea zilei.  Puterea de manifestare a voinței este destul de slab aspectată și de aceea este util să fim atenți azi la orgoliu, la agresivitate, intoleranță, să ne cultivăm răbdarea, curajul de a inova și de a ne automotiva. Avem tendința să fim hipersensibili și e de preferat să observăm dacă există momente în care suntem ușor irascibili, iritabili sau simțim gelozie. Dacă simțim cumva că lucrurile sunt tensionate azi, sub presiunea energiilor lui 1 şi 8, e util să ne aducem aminte că absolut fiecare dintre noi are un talent înnăscut pentru ceva și este necesar să ne folosim de el pentru că este ca un far luminos în întunericul dat de aceste lupte pentru putere, pentru idei, pentru material. Situațiile când ne stăm singuri în cale și nu ne bucurăm de viață și de experiența ei (lipsă 3) sunt destul de frecvente,  la fel și momentele în care nu ne simțim în stare (lipsa lui 5), simțim frică și ținem cont mai mult de gura lumii decât ceea ce trăim noi, astfel devenind propriii noștri dușmani, ne aud în ipostaza de a ne face rău singuri (lipsă 4) și de a ne dezechilibra energetic, astfel îndepărtându-ne de iubire, de armonie (lipsă 6), de credință, (lipsă 7), sabotându-ne transformarea (lipsă 9). Datoria noastră principală este este azi faţă de noi înşine, să ne iubim pentru a ne regăsi liniştea şi pacea interioară. Universul ne transmite să ne reamintim cum să ne ascultăm cele mai adânci sentimente şi nevoi.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 11.02.2022 la ora 11:02.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2261

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer senin
13.9 ° C
17.6 °
13.9 °
46 %
2.3kmh
5 %
sâm
13 °
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...