spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 12.02.2022/11.2.9.9.

MATRIŢA ZILEI – 12.02.2022/11.2.9.9.

111
222222
99

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 0 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifreii 3 și simbolizează principiul creşterii şi a dezvoltării. Când energia iniţiatoare a cifrei 1 se uneşte cu energia germinativă a cifrei 2, apare întruchiparea , rodul, fructul, simbolizat de cifra 3. E o zi tare interesantă şi plină de surprize. În esenţă, 3 reprezintă acumularea de informaţii care duce la cunoaştere, iar acesta ne permite să înţelegem universul şi lumea în care trăim. Identitatea noastră este un simbol care ne ajută să ne înţelegem pe noi înşine să ştim cine suntem ca expresie a acestei cunoaşteri. Avem nevoie de un nume, de o descriere, de un corp şi de înţelegerea acelor lucruri pe care le angajăm în viaţă, rolurile pe care le jucăm. Avem o nevoie de bază şi foarte puternică ca această identitate a noastră să fie recunoscută în această lume.  Putem să ne stăpânim instinctele şi reușim să ne controlăm mai mult sau mai puțin (111) senzațiile, nu doar pe cele firești, ci și pe cele paranormale (222222). Ştim clar și simţim ce se petrece în sufletele celorlalte persoane, putând să îi ajutăm, să îi ascultăm, să îi învăţăm cum să îşi controleze şi ei la rândul lor emoţiile şi trăirile. Azi suntem greu de  păcălit, de manipulat prin intermediul cuvintelor sau prin teatru. Simţim însă bine intențiile și ce se urmărește, pur și simplu instinctiv. Ne schimbăm imediat atitudinea față ce cei care încearcă să ne mintă sau să ne păcălească şi chiar dacă știm că unii vor să ne ducă de nas, tolerăm şi ignorăm, însă, până la un punct în care ne sunt încălcate principiile de bază. Ne face plăcere să ajutăm, să fim generoşi, darnici, să privim lucrurile şi oamenii din alte perspective, înţelegând că altruismul şi empatia sunt instrumente utile de a stabiliza sau repara relaţile (99). Dacă reușeşte cineva azi să ne scoată din sărite ( şi asta este destul de greu) atunci e vai și amar. În principiu suntem oameni liniștiți și echilibrați din punct de vedere psihic, concilianți și aplanăm  conflicte şi tensiuni. Este o zi  cu o energie debordantă  și este util să ne retragem atunci când simţim presiunea emoţiilor. Orice acțiune făcută sub impulsurile puternice date de emoţii, poate stârni adevărate uragane, iar vorbele tăioase aduc provocări mari în relații.   Există tentația invidiei, care este cealaltă fața a admirației, dar pe care mulți o aleg, deoarece sunt atât de concentrați pe exterior, în loc să își folosească energia debordantă pentru a crea ceva benefic pentru creșterea lor și pentru că e calea cea mai simplă de a face față la haosul de sentimente, emoții ce se amestecă, într-un compus extrem de periculos.

Pentru echilibrarea emoţiilor şi putem face un exerciţiu de autoanaliză, fiind susţinut de energia frumoasă a descoperirii de noi informaţii a cifrei 3: Autoanaliză în 7 paşi. Priviţi cum este viaţa dvs acum. Lucruri. Oameni. Situaţii. Circumstanţe. Ce oglindesc ele?

  1. Observarea gândurilor. Atunci când se declanşează o emoţie disfuncţională, e util să ne facem timp să înţelegem de ne te simţim în acest fel şi cum reacţionăm la această emoţie. Respirăm, identificăm emoţia, cautăm cum se manifestă încorp, în simţuri, o localizăm, facem cunoştinţă cu ea, o numim şi asociăm cu un lucru. Apoi ne adresăm următoarele întrebări : Ce spune această emoţie despre mine? Care parte din mine este aşa şi eu nu accept asta? Ce anume judec eu la mine, de am ajuns să judec exteriorul? De ce a apărut această situaţie? Etc.
  2. Imediat ce descoperim că vibrăm la o frecvenţă joasă, o transfomăm într-una de frecvenţă înaltă, aplicând Legea Corespondenţei. Încarcă vibraţia cu energie opusă. Exemplu: Ne simţim criticaţi- Lăudăm pe cineva.
  3. Mulţumim din suflet, cu recunoştinţă oglinzii pentru că e acolo să ne înveţe ceva.
  4. Hrănim doar energiile pe care le dorim în viaţa noastră.
  5. Petrecem mai mult timp cu noi înşine, în solitudine, în natură şi ne descoperim.
  6. Folosim forţa imaginaţiei şi vizualizarea creativă a persoanelor cu care vrem să interacţionăm şi a situaţiilor, evenimentelor, a lumii în care vrem să trăim.
  7. Împarţim bucuria cu cei din jurul nostru.

Recomandarea zilei. Este tare util să facem eforturi de centrare și echilibrare (lipsă 6) a tot ceea ce înseamnă gânduri (aminitiri, proiecții, scenarii) și emoții. Diplomația și calmul, sunt azi scuturile cele mai eficiente  Putem susține latura luminoasă a energiilor prin controlul (lipsă 8) pe care îl putem exercita asupra a ceea ce gândim, simțim și facem, precum și asumarea responsabilităților cu privire la consecințele acestor acțiuni. Ca eventuale aspecte negative pot fi enumerate superficialitatea, prefăcătoria, tendinţa de a parveni, manipula, păcăli şi ostentaţia. Avem nevoie de un efort destul de mare (lipsă 4) pentru a ne însuşi versiunea noastră de lumină, pentru a accesa credința, înțelepciunea jur (lipsă 7). Forța foarte puternică de a minţi aduce minciuni grandioase şi credibile, dar care însă vor fi demascate de Univers, întrucât acesta nu poate fi păcălit (lipsă 3). Este o zi provocatoare și este util să ne luăm pauză atunci când totul devine foarte presant, să ne căutăm pe dinăuntru încrederea în noi (lipsă 5) pe care am alungat-o în această învălmășeală de simțiri și emoţii. E nevoie de respirație adâncă, de ventilare de urgență a gândurilor și emoțiilor. Sunt ale noastre, create de noi și este necesar șă ni le asumăm, dacă dorim  ca energia lui 3, cea a schimbării și a adaptabilității să ne susțină iar în viața noastră să strălucească soarele, iar voiciunea să ne cuprindă blând și benefic.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 12.02.2022 la ora 12:02.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 3262

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
17.7 ° C
18.2 °
17.6 °
48 %
4.3kmh
8 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...