spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 15.02.2022/14.5.12.3.

MATRIŢA ZILEI – 15.02.2022/14.5.12.3.

111 4
22222 55
3

FOC – 1,5,9 – 5 elemente

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 6 şi reprezintă principiul armoniei, al echilibrului şi predispune la sprijin, ajutorarea celorlalţi, înflorirea relaţiilor, a iubirii, romantismului, a senzualităţii, a sexualităţii şi peste care domneşte simţul practic şi pragmatismul. Avem impresia însă, că în anumite momente suntem departe de a fi suficienţi , că putem oferi mai mult, putem face mai mult, sentimentul de împlinire fiind sabotat de această goană după perfecţionism. Este util ca în această căutare a perfecţiunii şi a dăruirii către ceilalţi să fim atenţi la acele persoane care pot profita de noi, cu sau fără intenţie. Pe lângă deprinderea găsirii unui echilibru sănătos între ceea ce oferim şi ceea ce primim, avem de învăţat diferenţa dintre a ajuta şi a interfera, dintre a sprijini şi a facilita pentru cei aflaţi în nevoie. Cifra 6 guvernează prietenia, iubirea, căsnicia, divorţul, parentingul şi este util pentru noi să fim atenţi şi să ne ajutăm de vocea interioară, care se face azi auzită (55) şi care ne susţine dacă o urmăm, pentru a putea gestiona funcţional relaţiile şi comunicarea cu ceilalţi. 6-le de azi format din cifrele 1 independenţă şi 5 spectacol, nevoie de libertate, presară un magnetism aparte şi pasional, un fel de ispită plăcută şi inofensivă şi se desfăşoară într-un spaţiu larg care să cuprindă pe toţi cei dragi şi iubiţi .

Azi suntem calmi si extrem de populari, echilibraţi psihic (111) comunicativi şi plăcuţi, iar energia totală a zilei ne aduce momente plăcute alături de cei din jurul nostru, pace, linişte şi veselie. Suntem solidari şi ne implicăm emoţional, empatizăm foarte bine cu persoanele din jurul nostru, îi simţim cu sufletul, cu acel simţ activat prin energia abundentă a lui 2, lucru care ne sprijină în ghidarea celorlalţi pentru a-i ajuta să-şi găsească soluţii, să rezolve anumite situaţii (22222). Ajutorul nostru vine într-un context foarte bine conturat, astfel încât simţim oamenii, nu putem fi minţiţi, şi putem alege cui să oferim ajutorul şi sprijinul nostru, în funcţie de priorităţi şi urgenţe, într-o ordine şi o disciplină benefică (4). Este foarte important ca orice acţiune pe care o facem pentru ceilalţi să vină din suflet, benevol şi voluntar, orice constrângere sau act de ajutor care se face pentru a primi ceva la schimb sau ca urmare a vreunei constrângeri sau frici, aducând ca şi consecinţă latura întunecată a lui 6, adică dizarmonie, critică excesivă, manipulare, ipcrizie, perfecţionism bolnăvicios, intruziune în spaţiul personal al altcuiva, lăcomie, invidie, minciună sau răzbunare. De aceea dacă simţim că lucrurile sunt forţate, mai degrabă renunţăm şi ne retragem, ripostăm sau spunem acel NU de aur. Energia zilei predispune, totodată, la sentimentul de acceptare, de integrare şi validare, de apartenenţă, de posibilitatea de a ne împărtăşi darurile cu ceilalţi. Parteneriatul şi munca în echipă dau azi roade bogate (3) şi aduc prosperitate atât la nivel spiritual, relaţional cât şi la nivel practic-material.

Din altă perspectivă, ziua de azi ne atenţionează cu privire la o alegere pe care o avem de făcut, între două căi, una care duce în sus, spre lumină şi cealaltă în jos, spre întuneric. Este important să alegem, ascultând de vocea sufletului, nealterată de gândul contaminat de ură, revoltă, durere, trădare, furie sau orice altă emoţie de vibraţie cu frecvenţă joasă. Această alegere face diferenţa între pace şi suferinţă pentru perioada care urmează. În Tarot, 15 este Cartea Diavolul, şi ne împinge la a alege între bine sau rău. 6 este reprezentat de Steaua lui David, adică două triunghiuri echilaterale, suprapuse, unul cu vârful în sus – lumina, binele, şi celălalt cu vârful în jos, umbra, întunericul sau răul. De noi depinde cum ne raportăm la această alegere şi de care parte dorim să fim. Cu gândurile noastre aducem raiul sau iadul în viaţa noastră, deoarece acestea sunt maeştrii constructori ai realităţii noastre.

Exerciţiu: Puneţi nişte muzică relaxantă. Apoi, luaţi o foaie de hârtie şi un pix şi scrieţi cinci lucruri pe care le-aţi făcut, gândit sau spus în ultima lună şi care au fost lipsite de iubire, dar care au corespuns felului vostru uzual de a percepe şi judeca o situaţie. Faceţi asta cu cu sinceritate şi fără judecată faţă de voi înşivă. Când terminaţi de scris, reflectaţi asupra celor cinci situaţii, şi din inimă, locul natural al fiinţei voastre, recreaţi-o pe fiecare în parte. Ce aţi fi spus, făcut sau gândit diferit? Este important să scrieţi aceste reflecţii. Acum, cea mai dificilă parte, dar care este vindecătoare şi importantă este să recreaţi încă o dată acele situaţii, cu ochii minţii şi începând de la comportamentul uzual şi încheind cu un alt final, născut din spaţiul inimii. Aceasta înseamnă să reveniţi asupra fiecărei situaţii şi să o ajustaţi, aşa cum consideraţi că este necesar, în ideea de a întrerupe fluxul comportamentului fără de iubire sau bunătate şi de a-l înlocui, creând totodată şi noi circuite neuronale. E o metodă foarte bună de a putea repara alegeri nepotrivite şi de a face alegeri benefice în prezent, adică de a manifesta latura luminoasă a lui 6.

Recomandarea zilei. Pentru a putea beneficia de energia plăcută a lui 6, adică de armonie, stabilitate, confort, iubire, este foarte important să facem față tentațiilor zilei punând accentul pe accesarea conștiinței (lipsă 7), pe înțelepciune și conexiunea cu planul spiritual care ne susține atunci când ne ascultăm intuiția și ne trimite ghidare și sprijin pentru a ne ajuta să asigurăm echilibrul (lipsă 6). 6 reprezintă totodată energiile sexuale, munca fizica, avariţia, răspunde de boli, conflicte, tensiuni, câştig, bani, acumulare, exploatarea celorlalţi și este util să ne folosim puterea psihicului rezistent pentru a lucra în folosul nostru și a ne ajuta să controlăm instinctele, impulsurile, să ne asumăm orice acțiune sau vorbă spusă (lipsă 8), în ideea asigurării bunăstarii celor din jur, să oferim sentimentul de dragoste, să înveţăm bucuria responsabilităţilor și să ne transformăm (lipsă 9) în persoanele care stăpânesc detașarea și își păstrează impenetrabilă congruența dintre minte, cuvânt, suflet și acțiune.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 15.02.2022 la ora 15:02.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6265

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer senin
13.9 ° C
17.6 °
13.9 °
46 %
2.3kmh
5 %
sâm
13 °
Dum
21 °
lun
25 °
mar
24 °
mie
13 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...