spot_img
luni, mai 6, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 16.02.2022/15.6.13.4.

MATRIŢA ZILEI – 16.02.2022/15.6.13.4.

111 4
2222 5
3 66

FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibrația zilei de azi este dată de energia cifrei 7, o cifră care ne susţine în strategii, aduce revelarea şi aplicarea talentelor, dorinţă de cunoaştere, înţelepciune şi înţelegere, conectarea la divinitate şi la planurile subtile. Fie că e vorba despre dorinţa de a cunoaşte comportamentul uman, mecanica unei maşinării sau natura Universului însuşi, 7 ne susţine azi în cercetare, în căutarea de răspunsuri şi semnificaţii, în descoperirea de taine şi secrete, în direcţia adevărului. Avem nevoie de intimitate şi timp în solitudine pentru gândire introspectivă şi contemplare, pentru că ne ajută să ne centrăm şi să ne întâmpinăm. Avem parte de intuiţie şi receptivitate bine conturate şi suntem atraşi de natură, de Mama Pământ, de practici conştiente sau inconştiente, meditaţii, oricare ar fi forma lor. Toate acestea ne ajută azi să ne descoperim adevărul spiritual lăuntric şi să privim dincolo de suprafaţă, pentru a ne conecta la secretele şi misterele Universului. Est util să fim toleranţi, să evităm capcana secretomaniei, pesimismul, cinismul, să lăsăm suspiciunile deoparte şi să ne bucurăm de viaţă, să facem echilibru între partea spirituală şi partea materială cu tot pragmatismul ei. Energia cifrei 7 este formată azi din calităţile lui 1 idee, independenţă şi 6 armonie, iubire, adevăr şi de aceea vedem prin situaţiile şi persoanele prefăcute, încrederea noastră fiind azi câştigată în urma unui test, a unei demonstraţii. Fiind profund contemplativi şi intuitivi, reuşim depăşirea egoului şi facem trecerea dincolo de graniţele lumii văzute şi înţelese, ceea ce ne aduce o mare satisfacţie şi bucurie, reuşind să ne recalibrăm din toate punctele de vedere. Important azi este să evităm din a ne păcăli noi înşine, lăsându-ne atraşi în capcana filmului vieţii care rulează pe marele ecran al minţii noastre. Important este să menţinem un echilibru continuu şi să evităm risipirea resurselor persoanale prin judecată, atac, jignire sau răzbunare pe acele persoane care au alte puncte de vedere. Efortul de a demonstra celorlalţi adevărurile personale descoperite cu ajutorul lui 7 este inutil, deoarece fiecare individ în parte are momentele sale de manifestare a acestei energii sau aleg să nu vadă. Singurul lucru benefic pe care îl putem face în astfel de situaţii este să mulţumim pentru provocare, pentru că asta ne ajută în descoperirea convingerilor noastre limitative şi disfuncţionale ce zac sub suprafaţa conştienţei noastre. Calea prin care putem transforma lumea exterioară se face prin înălţarea nivelului conştiinţei şi gândurilor noastre, prin energia asta magică a lui 7, nicidecum prin încercarea de a manipula oameni sau situaţii.

Suntem azi invitaţi să ne ascultăm intuiţia (5) şi să ne analizăm serios (111) ce anume ne face cu adevărat fericiţi şi împliniţi (2222), care ne sunt pasiunile, hobby-urile (3) şi cât de echilibrată e balanţa timpului pe care îl acordăm vieţii domestice versus dezvoltare personală, carieră, prieteni, relaţii şi cât de echilibrate ne sunt relaţiile cu corpul nostru (4), câştigurile materiale, legăturile de dragoste (66). Aşa putem vedea cu claritate unde anume e util să lucrăm sau să facem schimbări şi avem şi voinţă să facem asta (coloana 4,5,6). Relaţiile romantice au o dinamică tare interesantă, cu adrenalină şi pasiune, un fel de roller coaster.

Exerciţiu. Explorarea interioară este cea mai bună metodă de a găsi soluţii şi răspunsuri. Provocarea zilei de azi constă în scrierea unei scrisori. Şi nu orice scrisoare, ci una către noi înşine. O scrisoare de recunoştinţă prin care ne mulţumim pentru toată munca depusă de noi în diverse momente ale vieţii. Scriem cât ne-a costat să realizăm ceea ce am realizat, care au fost momentele cele mai frumoase, dar şi cele care ne-au zguduit. Așadar, scriem o scrisoare pentru persoana noastră din ultimii ani. Este eliberator să ne spunem tot ceea ce avem  pe suflet! E util să scriem această scrisoare în liniște, fară grabă, cu sinceritate. Apoi, ne imaginăm la vârstă de 3-4 ani sau la orice vârstă unde apar primele amintiri. Ne uităm la acel copilaș, îl luăm în brațe, îl salutăm, îl sărutăm ușor. Apoi îi povestim cele mai frumoase evenimente din viață ca să le știe și el. Îi spunem că totul va fi bine și îi mulțumim, pentru că datorită lui suntem acum şi aici!

E util să punem stop minții și a gândurilor și să ne ascultăm inima, corpul (4), sufletul, vocea interioară care ne susține și ne oferă răspunsuri, pentru a redescoperi bucuria, plăcerea vieții, pentru a trăi din nou și a avea parte de acea stare de împlinire atât în plan fizic, cât şi pe plan material. Avem nevoie de iubire. Să iubim, să fim iubiți, să ne acceptăm așa cum suntem, să fim acceptați. Poate suntem nerăbdători să abordăm un nou proiect, idee sau relație și de aceea este util să ne adunăm gândurile și emoțiile pentru a porni construcția nouă pe o fundație solidă. Determinarea și voința sunt de partea noastră și tot ceea ce e de preferat să facem este să avem răbdare și orice acțiune pe care o facem să poarte pecetea cumpătării și a încrederii depline.

Totodată este util ca să fim atenți la iluziile născute din fațeta întunecoasă a energiei lui 7 (1 orgoliu și 6 minciună), pentru că dacă ne lăsăm prinși în mrejele fanteziei, riscăm să pierdem contactul cu realitatea, pentru că automat o dată cu visul, cu proiectul, cu ideea, apare și frica născută de mintea plină de programe dezadaptive și se vor isca aceste conflicte între vis și frică, adică între suflet și minte, iar noi vom vedea doar ceea ce vrem să vedem, fără a mai cântări avantajele sau dezavantajele posibile. Ideea este să facem totul în tihnă, fără grabă, orice decizie să se ia la rece, după o meditație și o întâlnire cu sinele autentic, cu Creatorul, care ne vor oferi exact acele soluții potrivite pentru fiecare.

Recomandarea zilei. Atenție la momentele în care simțim frustrare dacă observăm mici disensiuni cu ceilalți pentru că asta ne face nesiguri pe noi și riscăm să ne comportăm necumpătat, impulsiv și dăunător, atât pentru noi cât și pentru cei din jur. Echilibrul dintre gânduri și minte, precum și susținerea dată de energia generală a zilei, ne mențin legătura cu planurile subtile (lipsă 7), ne susțin în recăpătarea puterii interioare, ne ajută la controlul și gestionarea diverselor trăiri (lipsă 8), aduc calm, diplomație, comunicare și toate elementele necesare în procesul transformării gândirii noastre într-una funcțională și vizionară (lipsă 9). Și atunci și relațiile se îmbunătățesc și dispar frustrările și polemicile privind adevărurile individuale.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinţi dorinţe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 16.02.2022 la ora 16:02.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7266

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
cer acoperit de nori
19.6 ° C
19.6 °
19.6 °
86 %
2.6kmh
88 %
lun
18 °
mar
24 °
mie
15 °
joi
16 °
vin
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Ca să mai speri că niște vrăji îți pot umple rezervorul, trebuie să începi cu pași mici.

EDITORIAL

Majoritatea covârșitoare a creștinilor din România au serbat ieri și azi Învierea Domnului. Stabilirea datei pascale e complicată datorită utilizării unor calendare diferite în...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...