spot_img
sâmbătă, mai 4, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 07.03.2022/16.7.2.2.

MATRIŢA ZILEI – 07.03.2022/16.7.2.2.

1 77
22222
3 6

FOC – 1,5,9 – 1 element

APĂ – 2,6 – 6 elemente

AER – 3,7 – 3 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

 

Vibraţia zilei de azi este dată de energia tainică a cifrei 7 ce predispune la introspecție, la căutarea unui sens mai profund al existenței, la descoperirea de secrete, de mistere, la ieșirea la suprafață a talentelor personale, în contextul în care din nou suntem inundați de torente de emoții, de stări de sensibilitate și de o nevoie aprigă de conectare cu oamenii. E mare nevoie de spirit de echipă, de cooperare, de comunicare ecologică cu cei din jurul nostru (22222). Sistemul psihic este destul de afectat (1) de vreo câteva zile, iar presiunile, tensiunea exterioară, precum și acele evenimente, circumstanțe sau oameni care ne iau mai tare sau care stârnesc în interiorul nostru trăiri turbulente și agitate, ne fac să cedăm ușor și să ne vină destul de dificil să ne ferim de capcanele minții și a gândurilor. Suntem în schimb susținuți de Univers, de divinitate, care, în modalități miraculoase, ne pune față în față cu noi orizonturi care ne conduc spre armonie interioară (6). Ceva se trezește în fiecare dintre noi. la unii s-a trezit deja, alții simt din plin aceste energii, fiecare în ritmul său și aceste transformări se petrec de ceva vreme, dar în această perioadă mult mai accelerat. Ni se schimbă total plăcerile, devenim interesați de a cultiva prietenii, de a face schimb de idei, convingeri sau ideologii (3) și avem tendința de a ne căuta oameni cu care rezonăm și cu care să facem echipă, să ne alăturăm unor grupuri de susținere, unei comunități cu care împărtășim noile schimbări interioare și de filosofie de viață (77).

Schimbările bruște de activități, anumite tensiuni în sfera muncii, presiunile externe ne fac vulnerabili și ne resimțim atât fizic cât și psihic. Este util să respirăm atunci când simțim acel val de căldură care parcă ne arde pe dinăuntru și să căutăm să ne îndepărtăm de aceste situații. Avem puterea de a alege și dacă ne simțim în stare continuăm activitatea, dacă nu, e mai util și mai sănătos în același timp să luăm o pauză. Energiile perioadei ne epuizează și dacă simțim că avem nevoie de odihnă, lăsăm totul și ne ascultăm corpul. Universul ne susține, prin puterea pe care ne-o oferă, să găsim calmul și capacitatea de a comunica, de a ne exprima ușor nevoile. Și în familie cererile sunt destul de ridicate. 7 ne împinge la o ieșire din vârtejul cotidian și chiar dacă e luni și teoretic ar trebui cumva să începem săptămâna în forță, este util să ne simțim noi bine în primul rând din punct de vedere fizic și psihic. Altfel, cedăm cu nervii și există probabilități mari să ne isterizăm puternic, să sădim scandal și revoltă, sau pur și simplu să ni se facă rău fizic migrene, palpitații, stări de leșin și de rău general. E util să ne oprim din a ne forța sau din a mai trage de noi atunci când astfel de energii puternice ne scot de pe circuit.

7 împreună cu energiile apei (2 și 6) care predomină ziua, mai reprezintă lupta greu câștigată, fie că e vorba de inamici exteriori, obstacole sau de proprii noștri demoni. Vine cu acea dualitate. E ca un car tras de doi cai și unul vrea într-o parte, celalalt în altă parte. Ceea ce avem noi de făcut este să ținem frâiele, astfel încât noi să fim cei care stabilesc direcția. Adică, e util să facem o uniune a opozițiilor pe care o putem realiza cu încredere în forțele proprii și cu o motivație putenică. De aceea, dacă motivația noastră azi este ființa noastră care are nevoie de liniște și odihnă, de o claritate a gândurilor, atunci cei doi cai – nevoia noastră și ceea ce se așteaptă alții de la noi să facem (membri de familie, șefi, prieteni, etc), trebuie aduși împreună cu ajutorul unei comunicări foarte diplomate și benefice pentru toate părțile. Dacă ne călcăm peste nevoi doar pentru validarea și aprecierea celorlalți, suntem într-o mare eroare. Pentru că așa cum noi ne dăm cu șutul singuri, așa o vor face și ceilalți negreșit. Dacă nu învățăm asertivitatea, vom suferi mereu pentru că ne vom simți nerespectați. Cum spuneam și zilele trecute. Schimbarea la exterior se produce numai si numai dacă există o schimbare la interior. Avem nevoie să ne protejăm și în același timp să ne ghidăm după o conduită interioară ce se reflectă și la exterior, astfel încât legăturile de parteneriat să fie benefice și funcționale cu toți cei cu care dorim să interacționăm. Scopurile noastre de viață se ating atunci când suntem echilibrați, când între părțile noastre de lumină și umbră există o armonie. Proiectele importante și roditoare vor întârzia să apară atunci când congruența interioară este tulburată. Secretele vieții stau tocmai în arta de a ne face un echilibru interior. De a ne cunoaște propriile taine și mistere, conștiente sau inconștiente. Atunci când ne cunoaștem aceste secrete pe care le ascundem atât de bine, în special de noi înșine, putem vorbi de libertate și de aspirații înalte. De aceea, în această perioadă destul de agitată, dacă ne regăsim pe noi înșine și pe ceilalți ca noi, în ideea punerii bazei unei comunități înfloritoare, lucrul în echipă aduce, pe lângă bucurie, aparteneță, voioșie și atingerea scopurilor înalte la nivel individual cât și de colectivitate.

Și la nivel social acest 7 anunță anumite conflicte și lupte în urma cărora noi ne călim, ne întărim și ne consolidăm puterea interioară. Putem înfrunta cu ajutorul acestor energii, atât agresivitatea celorlalți, cât și propriile noastre impulsuri de a răspunde la această agresivitate. Cu stăpânire de sine aceste impulsuri pot fi ventilate, astfle încât să evităm situațiile neplăcute și în același timp să ne eliberăm de ele.

Recomandarea zilei. Orice formă de meditație este azi bine venită, indiferent că o facem printr-o plimbare, o activitate care presupune concentrare, ori prin a asculta o muzică bună sau doar a închide ochii și a pune pe stop mintea haotică. Este util să facem asta pentru a ne putea adapta la energia agitată și pentru a nu ceda fizic sau psihic (lipsă 4). De asemenea, forța psihică slabă ne sabotează, astfel încât este util să ne căutăm vocea interioară cu ajutorul căreia să ne consolidăm imaginea de sine (lipsă 5). Puterea personală, precum și asumarea a orice facem, spunem sau gândim sunt foarte recomandate în ideea gestionării timpului, a resurselor și a energiilor proprii. Dacă apare epuizarea, e nevoie să ne asumăm faptul că prea multe nu vom fi în stare să facem și de aceea este util și imperios necesar să fim atenți unde ne împărțim energia azi (lipsă 8). Transformările sunt din ce în ce mai accelerate, iar viziunile și ideologiile vechi dau semne de îngenunchere în fața noilor informații ce apar pe toate canalele de comunicare și care ne schimbă puternic perspectiva asupra vieții (lipsă 9). Energia lunii martie, 3, precum și cea a zilei, 7 sunt însă de bun augur și ne ajută în acele momente mai dificile.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 07.03.2022 la ora 07:03.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 7367

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
14.5 ° C
15.5 °
14.4 °
60 %
3kmh
30 %
sâm
19 °
Dum
22 °
lun
25 °
mar
25 °
mie
14 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Liberalii au venit cu mesaje tematice pe tricouri, deci teoretic știu cum stă treaba. Mai trebuie să le spună și lui Iohannis, Ciucă.

EDITORIAL

A trecut și ziua de 1 Mai, cunoscută în trecutul din ce în ce mai îndepărtat drept și „Paștele comunist”. O zi destul de...

EPIGRAMA ZILEI

Ajuns acasă pe la două Din delegația la Cluj Găsi pe doamna vopsind ouă La un vecin, cu ruj... -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...