joi, martie 28, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 29.03.2022/20.2.16.7.

MATRIŢA ZILEI – 29.03.2022/20.2.16.7.

1 7
222222
3 6  9


FOC
– 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 7 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 0 elemente

 

Vibrația este dată azi de cifra 2 și de energiile feminine care presupun o anumită dualitate, iar mulți dintre noi nu suntem încă pe deplin conștienți de ea. Există o tendință mare de a dezvolta, de a desăvârși ceea ce există de ceva vreme în noi sau în orice alt aspect care ne privește. E util să analizăm bine această formă de a se continua anumite lucruri și să ne străduim să adoptăm acțiuni sau tipare de gândire diferite de ceea ce am experimentat până acum. Dacă ne folosim înțelepciunea, cutezanța și liberul arbitru sănătos, obținem ce ne dorim. În subconștientul nostru exsită toate posibilitățile și depinde numai de noi pe care le materializăm. Aceste posibilități sunt cât se poate de simple, mintea noastră complicându-le. Tindem spre maturizare, iar asta înseamnă să devenim conștienți de acestea, să le recunoaștem și să le punem în aplicare. Mintea noastră și convingerile limitative vor încerca să ne saboteze, spunându-ne că viața este grea, că suntem victime, că vina e în exterior, că avem nevoie de un salvator. Ei bine, nu există niciun salvator, vina e doar un instrument de control și manipulare tatuat în programele noastre, toată lumea merită exact ceea ce are, pentru că este propria creație construită cu propriile gânduri conștiente sau inconștiente. Noi uităm că adevărata putere e la noi, în noi, și dacă nu ne-o predăm altora, sau dacă nu o negociem pe mizilicuri și frici, suntem nelimitați.

Energia cifrei 2 şi aduce pe de o parte înţelepciune, intuiţie, cunoaştere, dar în acelaşi timp şi ezitări, o cumpănă, cântărirea lucrurilor. Orice alegere pe care o facem e util s-o facem în deplină cunoştinţă de cauză. Căutăm dreptatea şi este de preferat să facem apel la o minte logică, capabilă de orientare obiectivă şi de reajustare. Pentru a evalua ambele părţi ale unei situaţii, este necesară reflectarea asupra corectitudinii, a datoriei, precum şi anumite compromisuri care inevitabil vor trebui îmbrăţişate. Fiecare ştie cel mai bine la ce poate renunţa, va cântări şi va face compromisul final.

Vibrația zilei de 29 este dată de cifra 2 sau de cifra maestră 11 (2+9=11, 1+1=2). Vibrația numărului maestru 11 poate fi atinsă ,însă, numai în condiții excepționale, numai dacă nivelul de conștiință general al oamenilor depășește un anumit prag, în sensul în care vina, frica, rușinea, furia, ura, dorința, apatia sunt complet dizolvate, fiind alchimizate în curaj, iubire, recunoștință, compasiune. Pentru ca această vibrație să poată fi atinsă azi, e nevoie de renunțarea în totalitate la judecăți, prejudecăți, la convingeri limitative și disfuncționale, la atașamente. De asemenea, ea vine pe fondul instalării armoniei mistice și a iubirii necondiționate. Este destul de provocator, dar nu imposibil. Vibrația lui 2 format din 2 și 9 aduce mai multe posibilități și doar conștiința noastră poate face diferența. Dacă e să luăm latura întunecată a lui 2 – manipularea, frica, viclenia și latura negativă a lui 9 – extremismul, forțarea lucrurilor, orgoliul, constrângerea, atunci credința de a fi în posesia adevărului absolut crează pericolul unei tiranii, a unei dictaturi, al căror scop este convertirea celorlalți la ideile sale , folosindu-se de forță, de constrângere, de limitare. Dar, 29 are o magie aparte dacă este manifestat ca număr maestru 11 și vine cu diplomație, iubire, compasiune, toleranță, echilibru, protecție, țelul său fiind unificarea acestor contrarii, acestor forțe opuse, într-o armonie benefică pentru toți, astfel conturându-se o lume senină ce conține tot ceea ce iubim, apreciem și ne înalță. Depinde doar de noi dacă ne ascultăm sufletul și ce alegem să desăvârșim azi.

Sunt mult mai multe șanse ca ziua să se manifeste totuși în vibrația lui 2 care, din nou, aduce un iureș al emoțiilor și al energiilor feminine, care, dacă sunt gestionate sănătos, încadrează sfera relațiilor într-o stare de armonie (6), calm, de împăcare. Este o zi foarte interesantă, în care atașamentele puternice, dependențele de oameni, lucruri, obiceiuri sunt accentuate, se poate sabota mult prezentul prin evocarea trecutului, a amintirilor ce stârnesc multe emoții, sensibilitatea exagerată fiind cea care pune pecetea pe multe situații și circumstanțe. Este destul de dificil să se țină în frâu toate emoțiile care dau năvală azi (222222) – sunt 6 de 2, căsuța e supraîncărcată, având în vedere că psihicul (1), instinctele și intuiția, asumarea și responsabilitatea sunt foarte slab evidențiate, sau chiar nu se manifestă deloc.

Se lucrează cu emoții care ne dau de furcă, având în vedere că jonglăm cu siguranță și protecție exagerată (lipsă 4), cu energiile feminine, care pot veni ori cu binecuvântări, ori cu lecții foarte dure, chiar cu haos aș putea spune. Cuvintele, vorbele au impact puternic asupra relațiilor. Totuși, prezența lui (6) echilibrează cumva situațiile tensionate, tinzând spre conciliere, înțelegere și are rolul de a limpezi puțin apele (elementul primordial apă deține 7 unități).

Un avantaj aduce și căsuța lui (9) și căsuța lui (3)care ajută, în ideea adapatabilității și a sintetizării informațiilor la care avem acces, a orientării spre binele comun, spre cooperare, mobilizând și responsabilizând atunci când evenimentele par că o iau pe arătură. E mare nevoie de observatorul interior (neocortexul – gândirea) care nu lasă creierul reptilian (amigdala – emoțiile) să preia conducerea. De asemenea, un reset al emoțiilor poate fi făcut și prin intermediul unui duș mai rece, energia apei având mari beneficii asupra curățării energetice, mai ales că ea domnește asupra zilei.

Recomandarea zilei. Atenție la autosabotarea prin informațiile care stârnesc frica, la cele care scot din zona de confort convingerile limitative disfuncționale și foarte adânc înrădăcinate. Este recomandată lărgirea orizonturilor și ascultarea punctelor de vedere a celorlalți, fără a se intra în dispute diverse pentru că, în final adevărul adevărat nu-l cunoaște nimeni. Și mai mult decât atât, fiecare om are adevărul propriu după care se ghidează, care este cât se poate de real și incontestabil pentru el, iar negarea sa, duce la negarea existenței sale, anulând sensul vieții, motivația și este de preferat ca fiecare să lase pe fiecare să creadă exact ce vrea să creadă. E util să căutam singuri informațiile cu care rezonăm, să ne ferim de cele care aduc frică și să ne informăm din mai multe surse cernându-le pe cele potrivite și conforme cu adevărul personal. E util să evităm impunerea adevărului nostru celor care nu sunt pregătiți să îl audă sau nu vor și luăm în calcul varianta că poate și adevărul nostru este o iluzie.

Înțelegem azi realitatea exterioară ca fiind suma tuturor manipulărilor, a vicleniilor subtile și a fricilor duse la extrem  și nu avem puterea de a vedea că, de fapt, noi suntem cei care deținem controlul și avem un potențial uriaș de dezvoltare și eliberare din strânsoarea socială care ni se impune și care maschează abuzuri, înșelătorii și tentative de înrobire a noastră. Cu fiecare pas pe linia cunoașterii și a renunțării la frici, spaime, temeri, groază, înțelegem mai bine realitatea exterioară, concomitent cu potențialul nostru interior, le diferențiem și devenim din ce în ce mai conștienți de dualitatea în care trăim. Conflictele, luptele care apar pe toate planurile duc la întărirea noastră. E nevoie să evităm orice manipulare care nu ne aduce beneficii la nivel de corp fizic (lipsa lui 4), pentru că, deși ne simțim lipsiți de putere (lipsa lui 8) iar instinctele și intuiția, asumarea și responsabilitatea sunt foarte slab evidențiate, sau chiar nu se manifestă deloc, dacă ne urmăm adevărata voce interioară, vom ști care este alegerea potrivită.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 29.03.2022 la ora 03:29.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 2362

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...