spot_img
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 28.03.2022/19.10.15.65.

MATRIŢA ZILEI – 28.03.2022/19.10.15.65.

111
2222 5 8
3 6  9


FOC – 1,5,9 – 4 elemente

APĂ – 2,6 – 4 elemente

AER – 3,7 – 2 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

 

Vibrația zilei este dată de cifra 1 și aduce anumite decizii la nivel emoțional, o anumită răspântie și luarea benevolă și din toată inima a unei hotărâri sau asumarea unei misiuni, care are ca scop final o echilibrare a tuturor circumstanțelor. Curajul, decizia, hotărârea cu care se stabilesc azi termenii și condițiile în care se vor desfășura lucrurile sunt temelia pe care se redesenează contextul emoțional. Tot energiile feminine țin frâiele azi, prin diplomație și comunicare (2222) acestea stabilesc ordinea și fac planul de acțiune (8), reglează lucrurile (6) și sparg tiparele cu curaj și încredere (5), organizează minuțios totul și aduc asumarea a ceea ce se stabilește în continuare la nivel de grupuri sociale (9). Apare o nevoie de a evalua cu multă atenție implicațiile alegerilor făcute și de a nu ne grăbi orbește într-o direcție ce poate genera conflicte, disensiuni, dispute. Dacă vorbim despre căsuța lui 2 care, deși este supraaglomerată, poate să conducă situațiile în latura pozitivă și atunci ziua este înțesată de o anume uniune, o contopire a inimii cu mintea, de echilibru, energie, belșug, iubire, formarea unei prietenii, relații, colaborări, precum și stabilirea unui nou set de valori, făcându-ne să reflectăm la conflictul opțiunilor din viață. Totuși, vibrația generală a lui 1, format din suma lui 2 – emoție și 8 – responsabilitate, (2+8=10, 1+0=1), aduce rațiune și fermitate, determinare, curaj, ceea ce este în avantajul celor care reușesc să rămână în poziția de observatori, fără să între în furtuna de emoții.

Voința echilibrează din punct de vedere emoțional și gândurile se mai așează, suntem greu de păcălit sau mințit azi, pentru că energia toatală a zilei ne face să beneficiem de claritate mentală (111) și de judecată limpede, ne stimulează imaginația și creativitatea (3), ne ferește de tentațiile de a ne risipi energia în plăceri trecătoare, în deprinderi și obișnuințe ordinare, care nu mai au nimic în comun cu noul Eu pe care l-am dezvoltat, cu renunțarea la identificarea cu anumite roluri care ne împingeau în jocuri de putere în diverse domenii (familie, muncă, statut, job, relații, etc). Cei care și-au asumat noua cale, cu perseverență, determinare și curaj vor înainta fără să mai privească în urmă, deși au sentimentul în anumite clipe că li se sfâșie ceva pe dinăuntru ca răspuns la renunțarea la atașamentele bolnăvicioase. Poate vor vrea să plângă, să lase furia să treacă de ei, prin ei, să o elibereze constructiv și să își continue misiunea aceasta, care devine din ce în ce mai provocatoare, dar în același timp care presară din ce în ce mai multe miracole trimise de Univers în sprijinul lor. Aici se face diferența între liniile temporale ce curg în același plan și spațiu: cei care si-au asumat misiunea și au ales partea luminii și cei care s-au lăsat prinși în cercul vicios al slăbiciunilor născute din frici și atașamente. În fiecare line temporală se cern exact oamenii care trebuie să fie acolo în funcție de cum au ales. Ideal ar fi ca fiecare ființă umană să-și vadă de treaba ei, fără disensiuni, pentru că așa le-am face jocul celor care doresc încălecarea omenirii.

În perioada următoare se schimbă registrul mental și ne vom situa pe o viteză în gândire, exprimare și mișcare, având predispoziție maximă pentru gafe și accidentări din cauza grabei și a neatenției. Ceea ce este îmbucurător este faptul că suntem mai curajoși cumva și mai deschiși de a ieși din ce în ce mai mult din zona de confort, încercând noi forme de exprimare a personalității, ceea ce duce la evoluție și dezvoltare personală.

Ziua de azi aduce însă mari provocări în relațiile personale (linia 258 este destul de încărcată), și crează premisele unor teste sau crize la care vom fi supuși și numai relațiile solide și stabile vor trece cu brio de ele, indiferent că vorbim de relații amoroase, de prietenie, colegiale sau familiale. Pe plan financiar energia generală a zilei, 1, susține frumos și benefic proiectele și câștigurile mai ales că pe linia 369 sunt toate căsuțele completate, aducând soluții neașteptate și ajutor și sprijin din partea partenerilor sau a colaboratorilor.

Recomandarea zilei. Pe partea întunecată, apar tentații mari, care sunt dificil de stapânit, alegerile se pot lua sub influența nefastă a emoțiilor disfuncționale, a răzbunării, a trădării, mai ales că tot ce ține de conexiunea cu divinitatea, cu credința se manifestă destul de firav azi, starea fizică aduce epuizare, oboseală și un oarecare disconfort (lipsa lui 4)

Indiferent de alegerile făcute azi cu determinare și hotărâre, e neapărat nevoie să avem grijă la cuvintele folosite și la ceea ce spunem , astfel încât mesajul transmis să ajungă din punct de vedere energetic, într-un mod benefic la ceilalți. Dacă intenția cu care e transmis este binevoitoare, atunci indiferent de felul în care ceilalți percep mesajul în mod conștient și prin prisma convingerilor și adevărurilor proprii, atunci acesta va avea un impact sănătos și inedăunător. Cu un pic de efort putem asculta șoaptele sufletului pentru a acționa inspirat în direcția potrivită.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 28.03.2022 la ora 03:28.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 1361

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
10 ° C
10 °
9.4 °
96 %
3.6kmh
100 %
mie
19 °
joi
19 °
vin
11 °
sâm
18 °
Dum
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

  Asta înseamnă să te pregătești bine pentru programul rabla.

EDITORIAL

Ați auzit ce isprăvi a mai comis Marcelașul cel Viteaz în ultimele zile? Ar cam trebui. Nu de alta, dar românilor le place să...

EPIGRAMA ZILEI

Un termen interesant: Poate fi mașină nouă, Numele unui savant Sau ...  instrument de spart ouă! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...