vineri, aprilie 19, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 27.03.2022/18.9.14.5

MATRIŢA ZILEI – 27.03.2022/18.9.14.5

11
4
7

2222
5
8

3

9

FOC – 1,5,9 – 4 elemente
APĂ – 2,6 – 4 elemente
AER – 3,7 – 2 elemente
PĂMÂNT – 4,8 – 2 elemente

Vibraţia zilei de azi e dată de energia lui 9 (2+7=9) care aduce dăruire şi înţelepciune practică. Se pare că avem o nouă lecţie de învăţat. E important să ne transmitem darurile către public. Ştim ceva ce ar putea fi folositor cuiva, cunoaştem o practică care ar putea ajuta pe altcineva, avem resurse ce pot fi împărtăşite cu ceilalţi. E util ca noi să ne oferim cu generozitate, dacă avem ce oferi, sprijinul şi solidaritatea celor care au nevoie şi ne cer ajutorul. De asemenea, facem echipe, luăm decizii spontane şi ne atrag cumva răsturnările de situaţie care vin pe nepusă masă, căutăm soluţii şi suntem extrem de disponibili la provocări. Ne bazăm pe intuiţie (5), deci tot ce facem, facem cu sufletul (2222). Si chiar dacă nu se manifestă o forță psihică prea puternică (11), suntem protejaţi de forţele divine (7) şi asta ne oferă o oarecare încredere în propria putere , o asumare a ceea facem și spunem (8).E o zi prielnică pentru a dezvolta conştiinţa (3), deosebim cu mai multă uşurinţă binele de rău, aşa cum îl percepe fiecare la nivel individual, pentru că se conturează o nouă aventură existenţială care presupune o pregătire iniţială. Căutăm indicii, răspunsuri, sensuri, ne facem munca și ne simțim în formă (4) . Şi Universul ne va trimite azi diverse persoane care ne vor ajuta şi care ne voi împărtăşi taine, secrete, reţete, din tagma mentorilor spirituali, psihoterapeuţi, sau pur şi simplu persoane obişnuite care ne învaţă nişte lecţii tare preţioase şi ne vor oferi şi o oarecare alinare. În prezenţa lor, ne deschidem cu mare uşurinţă, comunicăm foarte fluid. De altfel şi noi putem fi astfel de persoane pentru cei din jurul nostru (9).
9 aduce inteligenţă şi înţelepciune şi dacă aruncăm o privire în jurul nostru, dincolo de frici, manipulări şi reţete disperate de a determina la acţiuni necugetate, în necunoştinţă, putem observa cu uşurinţă iţele slăbite şi sinistre cu care se conduce lumea. Energia zilei vine şi cu soluţii revoluţionare şi care poate schimba istoria aşa cum o ştim noi, întrucât încep să se vadă lucruri dincolo de cortine, ca urmare a nivelurilor înalte de conştiinţă trezită în numărul tot mai mare de oameni, care se manifestă prin altruism, toleranţă şi generozitate și care susțin dezvoltarea benefică. Evident, de cealată parte, furia, frica, agresivitatea, ignoranța și cedarea puterii personale întăresc realitățile sumbre paralele care se manifestă de cealată parte a liniei temporale. Regulile jocului se schimbă,, în timpul desfășurării sale, de la o zi la alta și sădesc confuzie și bulversare, fâcând în așa fel încât echilibrul să fie atins în condiții din ce în ce mai provocatoare.
Devotamentul faţă de scopul superior, precum şi activitatea mentală şi spirituală superioară, originalitatea caracterizează ziua de azi şi este util să fim atenţi să nu alunecăm spre latura mai puţin benefică a orgoliului, grandomaniei şi chiar a tiraniei, aş putea spune. Deşi mintea conştientă pare să ia decizii în fiecare zi, mintea subconştientă influenţează în mare parte reacţiile noastre la diverse situaţii, dar în moduri subtile. De aceea, este util să ne căutăm tiparele subconştiente care ar putea face comutarea dintre modul de reacţie al nostru şi ceea ce e util să îmbrăţişăm pentru a putea beneficia de latura funcţională a energiei acestei zile.
Recomandarea zilei. Este important să nu alunecăm în panta orgoliului şi a cultului personalităţii, să fim cu băgare de seamă la mrejele dorinţei de epatare pentru că am putea alunga de lângă noi oamenii trimişi de Univers să ne sprijine şi să ne ajute în evoluţia noastră. Echilibrul este foarte important (lipsa lui 6), şi e de preferat să îl ajutăm puţin, muncind pentru el.
Dacă filtrăm informaţiile care vin către noi azi, dacă suntem deschişi la şi mai multe schimbări, la o înteţire a jocului dintre foc şi apă, dacă ne facem munca interioară, astfel încât la exterior să avem parte de o anumită stare de bine, de confort, e necesar să ne concentrăm pe toate experienţele noastre senzoriale şi pe sentimentele pe care le generează acestea, pentru că ele se blochează în gând şi dau naştere unei baze a tuturor tiparelor reactive şi a răspunsurilor obişnuite la ceea ce vine din exterior. Intelectul, punctul forte a lui 9 este ceea ce guvernează, organizează și schițează, deopotrivă, creativitatea şi disoluţia. Când intelectul este direcţionat din interior spre exterior , crează lucruri şi idei strălucite, invers, duce la reacţii dezadaptive şi la suferinţe diverse. De aceea puterea este necesar a fi folosită pentru a organiza traseul intelectului dinspre centrul sufletului, într-o mișcare centripetă, în ideea de a ne forma o perspectivă asupra minţii, ajutându-ne să devenim conştienţi de reacţiile noastre.
Totodată energia de azi aduce o viziune născută din emoții și din conexiunea cu planurile subtile, care presară armonie, curaj, calm și bucuria de a fi. Forța gândurilor ne susține pentru a realiza tot ce ne-am propus azi. Există tendința ca azi ,vorba să fie vorbă, iar fapta să fie faptă și prin urmare, e util să ne ținem de promisiuni, dacă le facem. E o zi foarte energică, dinamică, în ceea ce privește majoritatea domeniilor din viața noastră. Se trezește natura și avem parte de o însuflețire mult mai vizibilă, încep să se vadă schimbările naturii și o ieșire în natură sub razele călduțe ale soarelui este foarte bine venită deoarece întâlnirea cu natura ne facilitează întâlnirea cu sufletul nostru, cu adevăratele noastre nevoi, cu iubirea, cu sentimentele de bunătate, compasiune și blândețe. Dacă ne dăm voie, azi poate fi o zi plină de magie, în care conexiunea cu planurile subtile se face cu uşurinţă, cu plăcere, prin orice formă de meditaţie. Diplomația are rolul de a tempera instinctele , iar sinteza dintre gânduri și anumite emoții mai puternice se face chibzuit întrucât există acea forță invizibilă și protectoare care ne susține și ne protejează pentru ca noi să beneficiem de plenitudinea și armonia divină care aduce pacea și iubirea.
Rebeliunea, răscoala, nesupunerea , certurile, confuzia sau dorința de a străluci deșart cu orice preț, ar fi util să fie eliminate de pe lista noastră de azi, pentru că o dată prinși în fluxul acesta de energii, va trebui să facem eforturi foarte mari de a ne echilibra din nou. Or, aceste emoții și gânduri sunt mult mai puternice decât noi și numai cu încredere în noi, înțelepciune și strategie le putem învinge. E util să înțelegem că atunci când schimbăm modul în care privim lucrurile, lucrurile pe care le privim se schimbă.

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 27.03.2022 la ora 03:27.

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 9369

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
9.5 ° C
10.5 °
9.4 °
74 %
4kmh
77 %
vin
8 °
sâm
15 °
Dum
10 °
lun
12 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...