vineri, martie 29, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 31.03.2022/13.4. 7.7.

MATRIŢA ZILEI – 31.03.2022/13.4. 7.7.

11 4 77
222    
33    


FOC – 1,5,9 – 2 elemente

APĂ – 2,6 – 3 elemente

AER – 3,7 – 4 elemente

PĂMÂNT – 4,8 – 1 element

 

Vibraţia de azi reiese din cifra 4 (3+1=4), cifra regulilor, a muncii şi a sănătăţii şi se încadrează într-un fel de constituţie a zilei, bine reglementată de legi şi graniţe. Contractul cadru de azi situează produsul psihicului şi al emoţiilor, adică sinteza desfăşurării zilei, într-o ordine deplină, în care organizarea, planificarea şi controlul bunei funcţionări a situaţiilor, evenimentelor şi circumstanţelor sunt pecetluite. De asemenea, ziua de azi este ultima zi a lunii martie și se face schimbul de energie, 3-ul lăsând lasă loc vibrației 4 a lunii aprilie. Cifra 4 aduce cu sine o trecere lină de la trăirile voioase și extatice ale lunii martie, la o oarecare disciplină și energie mult mai ordonată și mai calculată. Este o lună în care accentul se pune pe corpul fizic, pe sănătate, pe detoxifiere, pe schimbare de obiceiuri, în ideea unei cure, de sport, mișcare și muncă fizică.

4 este cifra regulilor, a constituției propriului sine și ne găsește harnici, energici, cu spirit analitic și cu atenții la detalii, având o tendință puternică de a verifica, corecta și îndrepta. Totodată azi, precum și pe parcursul lunii aprilie avem o nevoie arzătoare de a ne face bilanțul, de a revizui noile reguli personale, de a abroga articole la dictatul după care ne-am ghidat în prima parte a acestui an, de a face curățenia de primăvară. De a arunca ce e vechi și inutil, de a schimba și de a reîmprospăta atât corpul, cât și casa, relațiile, tot ce ține de modul de lucru, de muncă. Avem tendințe conservatoare și tradiționale, și după ce în luna martie am studiat, ne-am documentat, am aplicat, am fost și confuzi și încrezători, ne-am adaptat fiecare cum a știut mai bine, ne-am bucurat, ne-am distrat, am fost excitați de vibrația lui 3, acum e momentul să ne așezăm, să analizăm și să tragem concluzii. Acum avem nevoie de o reflecție interioară, de liniște și pace (77) pentru a pune în balanță aspectele din viața noastră, în primul trimestru din 2022 și de a concluziona dacă echilibrul sau haosul a dominat în acest interval de timp(33). Dacă tragem linie la final și suntem pe plus, atunci este binemeritată o mică pauză de refacere pentru a ne putea aduna pentru noul val de provocări care bat la ușă și sunt previzionate cu exactitatea unui ceas elvețian. Dacă, în schimb suntem pe minus, e util să muncim în continuare la îmbunătățitrea calității gândurilor (11), la gestionarea emoțiilor (222) și la felul în care ne raportăm, în funcție de convingerile noastre, la ceea ce se arată la exterior în ideea de a căuta mai mult echilibrul în viața noastră frenetică. E o zi foarte energică, încărcată, suntem entuziasamați și se explorează capacitatea de materializare şi de înţelepciune, iar rezultatul vine în contextul social cu un plan bine pus la punct, cu paşi de urmat pentru a atinge un nivel de interacţiune cu cei din jurul nostru definit de diplomaţie şi comunicare ecologică.

Astăzi, acţiunile nu sunt ieşite din comun, deşi au o dinamică ridicată, sunt analizate cu atenţie, verificate minuţios, iar daca se observă vreo abatere de la regulă, imediat se procedează la corectarea şi îndreptarea lor.

Tendinţa este de a respecta autoritatea, cu condiţia ca aceasta să nu cadă în panta abuzului. Randamentul este maxim chiar dacă, pe alocuri unele condiţii stresante si de presune pun bariere.

Coordonarea, controlul, organizarea, planificarea sunt cuvinte ce descriu perfect dinamica zilei. Totuşi, după depunerea efortului, după găsirea de soluţii şi aplicarea acestora pentru situaţiile ce vin cu provocări, după asumarea de responsabilităţi, este indicat să se ia o pauză de regenerare în care să ne amintim bucuria vieţii, savoarea călătoriei numită viaţă.

Recomandarea zilei. Recomandarea vine cu păstrarea unui stil conservator în idei şi acţiuni, cu un lucru intens la voinţă, întrucât, altfel, depăşirea obstacolelor este sabotată, integritatea şi loialitatea au de suferit şi pot veni lecţii sau pedepse neplăcute. Întotdeauna lipsa de motivaţie, de scop în cadrul lui 4 aduce cu sine trădare, minciună, critică, infracţionalitate, lene, neasumare de responsabilităţi, şi de aceea este atât de importantă susţinerea coloanei 4-5-6, a voinţei, cu ajutorul psihicului, a emoţiilor benefice, a cunoaşterii, a acţiunilor dictate de planurile superioare şi pe concentrarea asupra a ceea ce este de făcut şi respectarea planului. Manifestarea intuiției și construirea imaginii de sine aduce cu sine echilibru și armonie, asumare, responsabilitate, simțul datoriei și descoperirea puterii personală precum și viziunea care face posibilă transformarea controlată și benefică și reiese din dinamica zilei (linia 123 – suma elementelor fiind 5) și din modul în care reușim să ne extragem din ghearele trecutului care are tendința de a ne absorbi în gânduri cu privire la diverse experiențe. Modul de raportare la aceste experiențe viitoare este util să se facă diferit de ceea ce am simți noi în trecut. Pentru asta vă propun ca, la final de lună, să vă delectați cu un exercițiu care stimulează pe interior prin procesul meditativ și prin răspunsuri salvatoare pe care ni le oferim singuri, cu privire la modul diferit de a ne raporta la nou.

În cartea ”Așa grăit-a Zarathustra”, Nietzche lansează o provcare prin profetul persan Zarathustra. Acesta îi roagă pe oameni să își imagineze următoarea situație: ”Ce-ar fi dacă, într-o zi, un demon s-ar strecura lângă tine într-un moment când ești absolut singur și ți-ar spune cu glas apăsat și răspicat: ”Această viață pe care TU o trăiești acum și pe care ai trăit-o în prezent va trebui să o trăiești încă o dată și încă o dată, de nenumărate ori și nu va fi nimic nou în ea. Mai mult chiar, fiecare durere, bucurie, fiecare gând și suspin, și totul, oricît de mic sau de important a fost și va fi în viața ta, se va întoarce din nou, în aceeași succesiune – chiar și acest păianjen colțul de sus al camerei în care te afli acum, aceste raze de lumină care se filtrează printre copacii din fața ferestrei tale, chiar și acest moment, chiar și eu. Clepsidra eternă a existenței tale este răsturnată din nou și din nou și tu o dată cu ea, grăunte de țărână”. Ce sentiment ai trăi: te bucuri, ești speriat, ești disperat și l-ai blestema din dinți pe demonul care ți-a vorbit așa?”

Exercițiul constă în răspunsul cât mai sincer la următoarele trei întrebări ( așa în acord cu vibrația lunii martie,3, care schimbă registrul în favoarea lui 4):

1)Ce ai simți dacă ai ști sigur ca viața ta se va repeta la infinit, exact așa cum a fost și este și dacă ai trăi la infinit tot ceea ce ai trăit până acum?

2)Ce ai schimba în viața ta acum dacă nu ți-ar fi teamă de nimic?

3)Ce te mulțumește din tot ce ai trăit până acum?

Sunt întrebări foarte puternice care aduc răspunsuri la fel de puternice pentru fiecare în parte și sunt benefice pentru luna aprilie, care aduce ordine, curățenie și claritate.

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 31.03.2022 la ora 03:31.

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 4364

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
16 ° C
16.1 °
14.4 °
57 %
12.1kmh
62 %
vin
19 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
18 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Nici hoții nu-s dezamăgiți și rămâi și tu cu mașina întreagă.

EDITORIAL

În avalanșa de știri, săptămâna trecută una a trecut aproape neobservată. Este vorba de anunțul făcut de Doina Federovici, președinta consiliului județean, că nu...

EPIGRAMA ZILEI

Drag mi-a fost calul bălan Și pe badea în Merțan Drag mi-e badea și în car Dacă e ... milionar!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...