sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăVibrația și energia zilei - NumeroscopMATRIŢA ZILEI – 06.04.2022/16.7.4.4.

MATRIŢA ZILEI – 06.04.2022/16.7.4.4.

1 444 7
222    
  66  


FOC – 1,5,9 – 1 element

APĂ – 2,6 – 5 elemente

AER – 3,7 – 1 element

PĂMÂNT – 4,8 – 3 elemente

 

Vibrația zilei de azi stă sub energia lui 6, care aduce armonie, iubire dar și pragmatism, tendințe de acumulare de bunuri materiale, muncă și sexualitate. E o zi în care putem învăța că a iubi înseamnă a accepta, a încuraja, a oferi timp, nicidecum a încerca să îi schimbăm pe ceilalți. Pur și simplu a iubi înseamnă a înțelege că valorile oamenilor sunt diferite și că ceea ce credem noi că e bine pentru cineva ce deține un set de valori diferite de ale noastre, nu reprezintă neapărat binele și pentru acea persoană.

Este o zi armonioasă, cu emoții, cu logică și pragmatism, în care putem să avem discuții plăcute și interesante cu cei dragi, luăm ușor decizii, aplanăm conflicte dacă acestea apar, facem planuri și îmbunătățim anumite situații cu idei noi. Calitatea emoțiilor, ceea ce simțim atunci când ne facem treaba duce la noi perspective în ceea ce privește rezultatele. Dacă pe fondul unor emoții echilibrate, muncim altfel, adică facem lucrurile diferit, atunci și rezultatele vor fi diferite.

În contextul lunii aprilie, care are vibrația 4, adică ordine și disciplină, rigiditate și muncă, ziua aceasta este de bun augur. În general, psihicul per total zi este destul de firav(1), însă puterea de muncă este uriașă. Este foarte util să înțelegem că 6 se referă la posesiuni materiale, acumulare de bunuri (66) și în contextul unor trei de 4 (444), panta spre lăcomie este așa de îmbietoare. E o zi cu anumite momente destul de morocănoase, dar salvate de echilibrul emoțional și de o anumită regăsire în forme de meditație sau contemplare (7). Imaginea de sine sănătoasă se manifestă doar dacă ne simțim motivați de ceva, dacă ne căutăm singuri resursele interioare salvatoare.

Energiile feminine de azi abundă (trei de 2, trei de 4 și doi de 6) și aduc multe emoții, completate de o dorință mare de comunicare și de a ne conecta cu ceilalți, de a ne lăsa jos măștile și de a ne arăta vulnerabilitățile, de a fi sinceri, de a alina suferințele celorlalți, de a arăta bunătate, blândețe, tandrețe și de a ne asuma responsabilitatea stabilirii unui echilibru, de a curge precum apa, de a fi fluizi și foarte flexibili. La nivel social, apar ca prin minune acei oameni care au rolul de a stabili armonia în medii conflictuale sau competitive, să aplaneze disputele și sunt atrași ca un magnet exact acolo unde există situații ce trebuie rezolvate. Atenție la manipulările exterioare care vin pe căi felurite și care au ca scop menținerea stării de frică, furie, răzbunare, de a ține masele în control așa cum se face de o bună perioadă de timp.

6 vine și cu apărarea teritoriilor, a granițelor și aduce energia suficientă pentru ca noi să putem pune limite atunci când e cazul. Aduce protecția stabilității construcției la care am muncit, indiferent că e vorba de spațiu personal, familie, servici, proiecte, etc și dacă simțim amenințări la adresa acesteia, cu siguranță instinctele conservatoare și de defensivă se vor manifesta vizibil.

Recomandarea zilei. Latura negativă, unde e nevoie de atenție sporită, apare pe planul financiar, acumularea de bunuri materiale de orice fel putând să degenereze în lăcomie, iar emoțiile preapline, folosite într-un sens mai puțin benefic, duc la instincte sexuale ce pot dăuna. Există tendința de a ne erija în salvatori și de a uita să impunem limite iar atunci se pot naște anumite forme de abuz, de aceea este indicat să ne vedem de ale noastre și să ajutăm sau să salvăm atunci când ni se solicită în mod expres acest lucru. Încăpâțânarea și indiscreția sunt de asemenea de evitat pentru că ne pot poziționa în situații destul de neplăcute. Lipsa de motivație, adică folosirea disfuncțională a coloanei 456, care este destul de populată, aduce tocmai acest rol de salvator nesolicitat, tendințe acaparatoare, gelozie, posesivitate, invidie, lăcomie, castrare a celorlalți prin răsfăț, dezechilibru și o agresivitate care poate genera în violență de mai multe tipuri (psihică, verbală sau chiar fizică).

Unii pot experimenta deziluzii în dragoste, singurătate. Dar este util să înțelegem că iluzia este creată de propria noastră minte pentru a distorsiona adevărul neplăcut sau dureros, în sensul în care în căutarea pătimașă a iubirii ajungem să ne facem că nu vedem că ceva e în neregulă, că fabulăm în scenarii nerealiste, că ne mințim cu nerușinare. Apoi ne trezim și ne simțim răniți, trădați, triști și tocmai asta este deziluzia. Echilibrul vine din încetarea de a ne mai amăgi și de a lua lucrurile așa cum sunt, chiar dacă nu sunt confortabile. Energia lui 6 restabilește ordinea și pe termen lung, aduce împlinire. Energiile ascunse, adică învățarea, intuiția și imaginea de sine, cunoașterea profundă, responsabilitatea și viziunea se pot manifesta destul de lin, atâta vreme cât ne facem munca, și ne păstrăm credința și curajul. Linia 147, vectorul bunăstării spirituale, starea de a fi este azi de mare folos pentru a ne bucura de magia zilei și de oprtunitățile care apar pe plan fizic, material, în iubire și în gestionarea relațiilor.

 

 

MINUTUL DE AUR : favorabil pentru lansarea celor mai fierbinți dorințe către Univers, minutul de aur apare astăzi, 06.04.2022 la ora 06:04 (dimineața).

 

CODUL BANILOR ȘI A SUCCESULUI: 6467

Anca SOFIAN

Deja ai votat!
Articolul precedent
Articolul următor
Botoșani
nori împrăștiați
11.6 ° C
12.1 °
11.6 °
54 %
3.3kmh
44 %
sâm
14 °
Dum
14 °
lun
7 °
mar
10 °
mie
19 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

În vremurile astea de război e mai bine să fii prevăzător și să umbli cu casa la tine.

EDITORIAL

În urmă cu ceva timp, la o oră de maximă audiență, un important post de televiziune național ne aducea la cunoștință – în urma...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...